Reklama

Reklama

David Hasselhoff: True Survivor

(hudební videoklip)
Hudební / Krátkometrážní
USA, 2015, 5 min

Recenze (29)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Průměrná odrhovačka od podprůměrného zpěváka by jistě spolehlivě zapadla do popového zapomnění, kdyby se neoblékla do šíleného hávu zvaného Kung Fury. A ten jí hodně sluší, přitom hodně baví, ale přesto jsem při hodnocení nedokázal ignorovat fakt, že ten Hasselhoffův báječný tělocvik by byl výrazně zajímavější s nějakým údernějším hudebním doprovodem. ()

Radko odpad!

všechny recenze uživatele

Osemdesiatkové filmy nikdy neprirástli k srdcu. Ani akčné, ani kung-fu, ani tanečné hlúposti. Ba ani komédie. Bol to ďalší masový pokus o kinematografické zdementnenie obyvateľstva. A zároveň jeden z najúčinnejších. Ak niektorý z nich sem-tam dnes vidím alebo zhliadnem letmo pár minút z niečoho takého, nechce sa mi veriť. Veď tie postavy a ich účesy, tváre a konanie ani nepôsobia ako z tohto sveta, ale zo sveta nejakých naondulovaných príkazov s vyfúkanou trvalou. Mimozemských trotlov. Nie v podobe nepriateľov a lá Predátor, mimozemsky pôsobia práve slová a činy pozemšťanov. V posledných rokoch situácia nabrala obrat: tieto filmové grcy sa vychvaľujú ako uznávaný fetišistický tovar, div nie umenie. Adorujú sa akčné a seriálové vykopávky, neschopné hereckej akcie už v čase ich najväčšej slávy. Úplne naj je udeľovanie významov cez kadejaké odvolávky pre znalcov osemdesiatkového VHS hnoja. Vznikajú filmy a klipy úrovne neskorých 80. aj so všetkými príšernosťami, len teraz obdivne vystavovanými a hrdo priznávanými. Pesničky z obdobia neskorých 70. a celých 80. rokov 20. storočia boli na úrovni pop propagandy asi tým najväčším hnusom. Niet divu, že lačné davy po nich doteraz túžia. Propaganda splnila svoj prioritný cieľ. Ľudia začali kolektívne hlúpnuť. Škoda, Hasselhoff nič a nikoho spod tohto masového výmelu mozgov nezachránil ani nespasil. Len sprasil. Ale pozerám, že so svojim názorom som výnimkou, pretože hodnotenie nad 70% nepustí. ()

Reklama

korndaddy 

všechny recenze uživatele

.......Mě se to líbí, ale stejně na tom je nejzábavnější ten fakt, že si David myslí jakou udělal comeback díru do světa a všichni z něj mají ještě větší prdel. Pokud se ale pletu a celé to je recese tak před klobouk dolů. Po pravdě je ten song lepší a chytlavější, než devadesát procent dnešní rádiové tvorby... ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak po zralé úvaze jsem se rozhodl smazat svůj původní komentář k tomuto bombastickému videoklipu, který byl plný sprostých urážek a citových výlevů na adresu lidí kteří tomu kurví hodnocení. Nic to nemění na mém názoru, že někteří by se neměli srát do toho čemu nerozumí a co nedokážou docenit, ale co už. Přehnal jsem to a ulítnul jsem, tak na to kašlu a pokusím se spíš napsat co se mi na tom líbilo. Takže v první řadě podobně jako Kung fury je to především ultimátní pocta bombastickým osmdesátým létům která pro mě zůstanou už navždy nejzásadnější epochou filmové historie kterou nic nepřekoná. Ano je to hrozně kýčovité, infantilní a úsměvné, ale kdo na tom nevyrostl, ten to prostě nepobere. Klip je krutopřísnej no a Hoffie je zkrátka boží. Samotná píseň je pak typickým zástupcem té doby. Takový ten rytmický, úderný popík na který se parádně tancuje. Ujíždím na tom tolik, protože mě to vrací do mých dětských let a na to se holt nedá zapomenout.100% ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Zombie Hajzlhof , pardon, dinosaurus se vrací a jde na to přes hudební klip. Ten jako by se vyloupl z osmdesátých let. Nebýt zbytečného hype kolem ťamanského ejakulátu jménem Kunda Frndy, byl by neúspěch opět zaručen. U Hajzlhofa nic neobvyklého. Neobvyklá směs bizarních nápadů je určena ke smetení na lopatku. Do toho zpívající dvoumetrový a úplně netalentovaný maník. Už chyběla jen Vondráčková, se kterou kdysi taky nazpíval song. Když jsem klip viděl, byl jsem zděšen, jestli je to myšleno vážně. Nemá smysl popisovat bizarní náplň slabého klipu, který má úmyslně špatnou technickou kvalitu. Sám interpret zdůraznil hrůznost počinu i módním výstřelkem, který ani v těch osmdesátkách nebyl moc na denní nošení. Nesmyslná záležitost, kterou si nikdy nepustím k poslechu. Hajzlkopf mně ani tak nevadí, ale nic s ním není. On prostě neumí hrát, pohybovat se a je to antitalent se vším všudy. Hodnotím nízko a stejné hodnocení si vysloužila i slátanina Kung Fury. Pro mě je obojí úplně o ničem. 20% ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama