Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tento zdramatizovaný dokumentární seriál se vrací k nejvíce šokujícím a ohromujícím vraždám minulosti. Moderátor Nicholas Day vás zavede do světa vrahů, které policejní vynalézavost i raná forenzní věda postavily před soud. V červnu budete mít příležitost zhlédnout 1. a 2. sezonu tohoto fascinujícího, avšak děsivého seriálu. (Viasat)

(více)

Recenze (2)

Marze 

všechny recenze uživatele

Shlédl jsem zatím první díl. Jde o dokudrama s ilustrativními scénkami. Dozvíte se, že za vlády Jindřicha VIII. se v Anglii dával trest smrti za 25 přestupků. V době, kdy se narodil Dickens se dával provaz za 200 přestupků. Mohli jste být popraveni za vraždu, ale i za psaní na Westmunsterský most, krádež, nebo za předstírání penzisty. V roce 1830 byl oběšen devítiletý chlapec za podpálení domu. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Na základe jednej videnej epizódy môžem konštatovať spokojnosť, dokument si v nej posvietil na vraždy vo Whitechapeli ktoré boli pripisované jednému z najznámejších vrahov histórie - Jackovi Rozparovačovi. Názory rôznych historikov sú doplnené rôznymi dobovými kresbami a v českom dabingu má seriál skvelý hlas rozprávača čo je pr dokumentoch nesmierne dôležité. ()

Reklama

Galerie (4)

Reklama

Reklama