Reklama

Reklama

Zbrojnice - Série 2

(série)
USA, (2018–2019), 15 h 38 min (Minutáž: 40–42 min)

Hudba:

Robert Duncan

Hrají:

Shemar Moore, Stephanie Sigman, Alex Russell, Lina Esco, Kenny Johnson, David Lim, Patrick St. Esprit, Jay Harrington, Nikiva Dionne, Lou Ferrigno Jr. (více)
(další profese)

Epizody(23)

Obsahy(1)

V druhé řadě se členové jednotky SWAT dostanou do konfliktu s obchodníky s lidmi, kteří drží jako rukojmí děti, ale během záchranné operace zasáhne Los Angeles velké zemětřesení a ohrožuje celou jednotku. Také Hondo bude mít nečekaný osobní vztah s náměstkyní okresního prokurátora Niou Wellse ... (AXN)

Recenze (1)

bearmeedek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po první sérii ještě větší akce. Tyto scény jsou natočeny hodně dobře, místy si to nezadá se scénou z akčního (kino) filmu. Jasný náběh na plný počet bodů. Jenže po pár dílech  to začne zpomalovat osobními problémy členů týmu. To by až tak nevadilo. Že tam povahy nebo chování některých osob jdou na nervy, je vlastně v pořádku. Film má vzbudit emoce. Ale že šéf týmu stále víc soucítí se zločinci z ulice (čistě náhodou jsou to většinou černoši, to já nechci komentovat), chce jim dávat do nekonečna šanci a snaží se být vždy ten dobrý, to nezapadá do reality prostředí ani do tématu filmu. Tady tedy ubírám. ()

Galerie (600)

Reklama

Reklama