Reklama

Reklama

Muži na prodej

(TV film)
Francie, 2016, 49 min

Režie:

Sarah Lebas

Obsahy(1)

Poutavá sonda do neznámého světa prostitutů. Někteří vypadají sebevědomě, nosí dobře padnoucí oblek a mají elegantní vystupování. Na jiných je zřejmé, že cítí vlastní dospívání jako přítěž. Někteří jsou noční ptáci, utrácejí velké peníze a aktivně působí na sociálních sítích. Jiní žijí v izolaci a těžce platí za své špatné rozhodnutí. Všichni prodávají svá těla. Dříve se jim říkalo „gigolové", dnes si říkají „escort boys". Někteří vyhledávají vlivné ženy, jiní se prostituují výhradně s muži. Některým se peníze jen hrnou, jenže jiní zase zažili obrácenou stranu mince. Kolik je mužů, kteří se nechávají najímat? Žádné statistiky se nevedou, je to tabu. A přesto jsou produkty své doby. Překračují pomyslné hranice, a i oni nám ukazují, co dnes může znamenat být mužem. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

PowPow 

všechny recenze uživatele

Na první pohled poutavé téma zpracované solidním způsobem. Je ovšem otázkou, jestli je svět prostitutů skutečně tématem, do jehož zpracování stálo za to investovat. Výsledek totiž jen banálně potvrzuje všechno, co si průměrný člověk o podobných službách myslí, aniž by přinášel cokoli originálního. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Typický postmoderní antiideologický produkt. Osudy šlapek říkají navzdory různým východiskům a zkušenostem jedno: nelze absolutizovat, nelze generalizovat. Každý jsme jiný. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Dokument je založený na výpovědích aktérů a vypravěči. Svým způsobem to jsou osamělí lidé. "Ten chlap mi jen dal peníze a neodvedl mě na krásné místo..." ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama