Reklama

Reklama

Quantico

(seriál)
Trailer
USA, (2015–2018), 40 h 30 min (Minutáž: 42–44 min)

Tvůrci:

Joshua Safran

Hrají:

Priyanka Chopra Jonas, Aunjanue Ellis-Taylor, Jake McLaughlin, Yasmine Al Massri, Johanna Braddy, Tate Ellington, Graham Rogers, Dougray Scott, TJ Hassan (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(57)

Obsahy(1)

Quantico ve Virginii je základna pro výcvik nejnadanějších nováčků FBI. Sledujeme skupinu mladých lidí, kteří se snaží v tomto táboře uspět. Společně s nimi se vypravíme do jejich minulosti, kde se dozvíme různé důvody jejich motivace k práci u FBI. Podíváme se i do jejich budoucnosti, kde se jeden z této skupiny stane teroristou, spoluzodpovědným za největší teroristický útok v USA od útoku na Světové obchodní centrum 11. 9. 2001. (geklon)

(více)

Videa (28)

Trailer

Recenze (47)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Asi nejlepší start novinky za poslední dobu...jestli Blindspot připomíná Blacklist tak Quantico pro změnu hodně připomíná Flashforward a tenhle seriál se mi líbil dost.další díly určitě dostanou šanci...80%...edit : mělo zůstat i první řady.ta poslední třetí je velká bída a ani dvojka nestála za moc...50% ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Tak tomu říkám pilot! Bomba. Od začátku do konce jedna velká akce, žádná hluchá místa a výborný spád. Jen aby si to ten seriál udržel. Vkládám do něj velké naděje na prodloužení, ale obávám se, že ho zabije časový slot. Loni v tuhle vysílací dobu skončil nejeden seriál :( Zatím 5* a keep it going! :) ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Po 4 dílech: Hodně zábavné béčko, které si na nic nehraje a skvěle odsýpá od začátku do konce. Tvůrci správně střídají flashbacky s aktuálním děním a otázek, nebezpečných tajemstvích hlavních postav i podezřelých je stále více než dost. Tvůrcům se zkrátka i přes menší ohranost látky daří diváka držet v neustálém napětí. Pravda, herecké obsazení sem nemuselo vypadnou z bravíčka a nějaký menší herecký tahoun by se hodil. I přesto jde o jednu z nejchytlavější jednohubek podzimu 70%___1. sezóna: 60% ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

S1: Nie zle. Pozerane hromadne s velkymi prestavkami, ako chut sledovat v priebehu miestami ochabovala. S2 zvazim, je predsa len urcite mnozstvo vzajomnych podozrievani, rozkamarateni a skamarateni kym tym zacnu byt postavy otravne (vid Shelby, ktora sa svojou ublizenostou a pomylenou pomstychtivostou dostavala az daleko za hranu). // Zatial do s01e03: Priyanka je neuveritelne pekna. Josh Hopkins bol super v Cougar Town, tu je nesympaticky od prvej chvile. Co sa deja tyka fajn, ale dufam tu sucasnu liniu do konca sezony uzavru. ()

aslavey

všechny recenze uživatele

Dyť to od začátku moc nedává smysl... že se hned tý nafouknutý negřice zeptá... "tak co se stalo druhý den. A třetíí den. A čtvrtý den." A ona je přitom u FBI už nějakej měsíc... To je teda megapaměť. A to nemluvím o tom, že vlastně vypráví i o lidech, který neviděla, co dělají... takhle špatně postavenej seroš, ba ani film, jsem dlouho neviděl. Ani si u toho nemůžu oddechnout. Maximálně vzdychnout. Jsou to blbečci v seriálu pro blbečky. ()

Galerie (1 550)

Zajímavosti (1)

  • Quantico byl původní titul pro jeden z další seriálů o FBI zvaný Myšlenky zločince(od r. 2005), který také produkoval Mark Gordon. Ten si myslel, že Quantico nebude dostatečně chytlavý titul pro nalákání diváků. (willy1)

Reklama

Reklama