Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nevlastní bratři Jáchym a David společně s kamarádem Sašou tráví většinu času ve světě sociálních sítí. Vztahy pro ně představují chaty s virtuálními dívkami, které nikdy neviděli, obživu falešná módní show, v níž se předstírá něco, co není a největší životní problém pak vybitý mobil nebo nefunkční wifi. Na nátlak rodičů jsou donuceni vydat se pod vedením Davidovy půvabné „macechy“ Terezy na dvousetkilometrový cyklovýlet. S překvapením zjišťují, že tam venku je skutečný svět, v němž život znamená víc než status na facebooku, opravdové dívky vypadají poněkud lépe, než kreslené akční hrdinky počítačových her a k lásce patří také sex. Srážka se životem sice nese jistá úskalí, ale s humorem, se dá zvládnout nejen výšlap do strmého kopce, stavba stanu, chybějící elektrická zásuvka, ale také sok v lásce. (Falcon)

(více)

Recenze (355)

allegria 

všechny recenze uživatele

Tedy, když už nuda, tak radši v Brně :-). Navíc zase ten nešvar, který se v posledních letech rozmáhá v českých filmech: dobré polovině řečeného není rozumět, protože herci drmolí. Nakonec jsem litovala, že jsem si nepustila titulky. A ještě drobnost, která už je v té hrůze skoro nepodstatná: špatná čeština - no ano, možná to byl záměr, aby se tomu dodalo na autentičnosti nebo "přirozenosti", ale opravdu je nutné propagovat výrazy jako "ještě víc nešťastnější" a podobně? A vrcholem všeho je, když studovaná psycholožka-intelektuálka řekne, že se musí někdo "odprostit" (se zřetelně vysloveným d). Jako by toho prznění češtiny nebylo dost v médiích... ()

zigy 

všechny recenze uživatele

Snowboard, raft a teď kolo.....tentokrát to napsal Kolečko, který neumí napsat špatný scénář....nenapsal sice ani nějak extra dobrý, ale ta letní atmosféra, dobré drsné fóry (Nečas jako vedoucí soustředění) a prázdninové jiskření mezi omladinou to vytahují na čtyři hvězdy. ()

MartinHejkal odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto skvělý film, neskutečně propracovaný dialogy, fantastická hudba, bláznivý děj a hlavně výteční herci! Strašně se nám to líbilo snad vyjde i druhý díl, protože tohle byl filmový skvost. Joke. ()

geo.nohejl 

všechny recenze uživatele

Šest piv a jedna pizza v bříšku a byla to prdel.. zasmáli se lidi od 15 do 50 let, takže určitě kvalitní a odlehčená zábava :) Nesmí se to brát moc vážně, není to Shakespeare, ale nenáročný lék proti trudomyslnosti.. ()

v.indruchova 

všechny recenze uživatele

Hloupoučké, spíše se hodí pro náctileté. DObrá zmínka o mimóznosti některých dnešních lidí, zavislých na sítích. Pár dobrých hlášek a momentů. Možná také dobrá rodinná komedie. Zase taková řachanda to není, ale měla jsem fakt strach. A když jsem viděla herce, jak se rozjíždí na kolech a v dalším záběru (sřih) sjezd opravdového profíka. Týpek seká kombajnem na jaře. Ještě s takovým kombajnem. Nakonec je to průměr. ()

Kečo 

všechny recenze uživatele

Vsetky hodnotenia, ktore su nizkeho charakteru, pisu o tom, ze to nebolo vtipne a o hereckych vykonoch. Film poukazuje na to, ako ide dnesna mobilno/tabletova doba a hlavne, ako ludia (mladi a deti) stracaju prehlad o samotnej realite. A vtipnymi situaciami (popravde, aj celkom realnymi) sa to dostava do normalu. Film ma myslienku a je to prijemne spracovane. Miestami prestrelene, ale ked clovek o tom neuvazuje do uplneho detailu...tak si ten film velmi uzije. Mne to krasne uplynulo tych 90 minut. ()

hony23 

všechny recenze uživatele

Už jsme měli puberťáky na snowboardu a na raftu, tak proč je neposadit i na kola, že? Sice nemáme žádný příběh, ale nacpeme tam reklamu na Evropu 2 a kola Scott, proložíme to někalika oplzlými vtípky, seženeme pár holek, které budou ochotné se svléknout a to by v tom byl čert, aby na to do kina někdo nepřišel. Já měl to štěstí, že jsem to viděl na Primě, kde mě z toho martýria čas od času vysvobodil reklamní blok a nemusel jsem to dát v jednom zátahu. Největším šokem ale pro mně bylo, že se pod tuto scénáristickou bezradnost podepsal jinak zdatný scénárista Petr Kolečko. ()

ridik1 

všechny recenze uživatele

Moje první slova, když se objevil pan Matonoha a Suchánek, " To si dělají prdel..? ". Tak to bylo poprvé, když jsem se zasmál. A po druhé a na posled, po příjezdu spacialisty kombajnisty ( Štáfek ), hrozná prdča a sranda... ()

Winster 

všechny recenze uživatele

Začátek děs běs. Jízda na kole pohledy na otrávené hochy střídá pohled na Haničky zadek..Uchylnej cyklo trener a raft plnej holek co vola Filipe vole panici vole chcem tě. A 200 Km za X dnů: D žabaři 130 km za den da i netrenovana obluda: D nechci nikomu sahat do svědomí, ale šlapat na kole s 10 cm zašitou ránou …to bych chtěl vidět. Konec :D už je to tady už je to tady. ()

SZYslak odpad!

všechny recenze uživatele

Jedna za Vagnerovou v závěrečné scéně mínus jedna za polonahého Mišíka v závěrečné scéně. Takže tak. ()

Lucas005 odpad!

všechny recenze uživatele

Znáte takovej ten pocit, když je vám fyzicky zle z toho, jak je film nevtipnej? Ba co nevtipnej, odpornej, hnusnej, s extrémně špatnejma výkonama herců, špatnými střihy, nevhodnou hudbou a všema postavama o inteligenci sexbota. No, tohle je ten film... ()

jooker10 

všechny recenze uživatele

Na rovinu, šel jsem do toho s despektem. Ale nakonec od začátku do konce celkem sranda. Jasně, není to nic pro plno oduševnělých zde diskutujících. Ale film pro pobavení, uvolnění, odlehčení? Proč ne? ()

BosMutus 

všechny recenze uživatele

Nebýt scének s Pavlem Nečasem, tak bych dal odpad. Tenhle film prostě nedrží pohromadě... s triem náctiletých se nejde nijak ztotožnit a celé je to vyloženě slabé. ()

superzurda 

všechny recenze uživatele

Pavel Nečas a pár vtipů odděluje film do totálního dna. Nic tomu nepřidá pokus o adoraci cyklistiky, což v konečném výsledku působí dost kontraproduktivně. ()

Reklama

Reklama