Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nevlastní bratři Jáchym a David společně s kamarádem Sašou tráví většinu času ve světě sociálních sítí. Vztahy pro ně představují chaty s virtuálními dívkami, které nikdy neviděli, obživu falešná módní show, v níž se předstírá něco, co není a největší životní problém pak vybitý mobil nebo nefunkční wifi. Na nátlak rodičů jsou donuceni vydat se pod vedením Davidovy půvabné „macechy“ Terezy na dvousetkilometrový cyklovýlet. S překvapením zjišťují, že tam venku je skutečný svět, v němž život znamená víc než status na facebooku, opravdové dívky vypadají poněkud lépe, než kreslené akční hrdinky počítačových her a k lásce patří také sex. Srážka se životem sice nese jistá úskalí, ale s humorem, se dá zvládnout nejen výšlap do strmého kopce, stavba stanu, chybějící elektrická zásuvka, ale také sok v lásce. (Falcon)

(více)

Recenze (355)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k mizernému hodnocení jsem moc nečekal, ale že k tomu psal scénář Kolečko a Snowboarďáky jsem měl svého času docela rád, tak jsem tomu šanci dal. A nelituju. Má to pár fakt dobrých vtipů, pár docela trapných vtipů, občas trochu haprují herecké výkony, které někdy až moc tlačí na pilu - zejména ze začátku, kdy kluci předstírají až nereálnou závislost na moderních technologiích (byť vidím ten záměr), ale jinak se to veze na nesmírně pohodové vlně lehce naivního letního dobrodružství. ()

berny2468 

všechny recenze uživatele

Velmi zajímavý film. Režisér a scénárista se tak moc snažil napodobit Trošku až ho trochu překvapivě překonali. A to je velké umění překonat někoho tak tragického jako je Troška. Za to mají ode mě velký potlesk. Celý film jsem Litoval Hanu Vágnerovou, že se k něčemu takovému upsala. Spousta neherců kolem ní a ač se ti neherci snaží sebevíc jsou ještě horší než se čekalo. Ona jediná film dokázala tak nějak ustát a hlavně za ni to není od mě „odpad“. Nejhorší na filmu je však scénář. Všudypřítomné rádoby vtipy a hlavně otravný Product placement, jehož smysl mi dosud uniká. Produkty takto ukazované mě vždy spíše odrazovali, než abych si je musel koupit. No celkově myslím že horší už to být skoro nemohlo. Nezajímavé záběry, nezajímavý herci a ještě horší výběr hudby a příběh, který by i děti ve školce vymysleli originálnější a překvapivější….15%. ()

Lukrecie 

všechny recenze uživatele

"Přece nám nebude nadávat nějakej týpek, co má ptáka narvanýho v legínách a na kole přejíždí bobry."😃😜🤣 ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Matka psycholožka, kterou skvěle zahrála Vanda Hybnerová stála za to. To bylo dílo, přímo učebnicový příklad. Vůbec to tady měli všichni jasně rozdané. Ale lidé nesjou statistické tabulky a ani být nechtějí. Tahle cyklistická komedie si ani na nic hlubokomyslného nehraje a ani tím nechce být. Je to jen prostá letní oddechovka. I takové jsou po tom všem valcujícím marastu potřeba. Takže proč ne. Kola jsou přece v kurzu. Příště něco o běhání. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Několik hezkých fórů, pár módních tváří a další dílo hodné zapomenutí je na světě. Nalákali mě 20letý Adam Mišík (blonďatý David), 23letý Jan Komínek (tmavovlasý Jáchym) a 27letý Jakub Štáfek (Vojta od kombajnu). Extra sexy tu ale nepůsobili a žádný jiný důvod pro sledování tohoto snímku mě nenapadá. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Snaha navázat na úspěchy "Snowboarďáků" a "Rafťáků" se moc nepovedla. Mišík mě baví v zábavných pořadech, ale hrát bohužel moc neumí. Mezi mladými "objevy" vyčnívá jedině Vojtěch Machuta v roli Fashion Alexe, zbytek osazenstva nestojí ani za zmínku. Postavy rodičů na zabití (Matonohu zvládám jedině jako Tomiho Paciho), závěr už bych zařadila do sci-fi žánru. Achjo. ()

ilemas 

všechny recenze uživatele

Příjemná letní oddechová komedie, která nenudí, plná teenagerovských vtipů a hlášek, být mě -náct dal bych plný počet. Mám rád tyhle filmy o cestování přírodou. Ovšem Snowboarďáci a Rafťáci byli mnohem lepší. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Kolečko definitivně potvrdil,že Okresní přebor a Čtvrtá hvězda byly náhoda (nebo omyl) a on už nedokáže vytvořit nic co by alespoň vzdáleně budilo dojem že má hlavu a patu.Nečekal jsem zázrak a vlastně jsem čekal takovou tu klasickou českou hloupomedii.Bajkeři jsou ale ještě horší a krom otravného product placementu,který je někde cpán extrémně pod tlakem i na těch nejdivnějších místech nabízí už jen příběh plný klišé,ovšem s absencí jakéhokoliv děje.Všechny postavy (snad s vyjímkou Hany Vágnerové a Vojtěcha Machuty) jsou tu navíc v módu full retard a divák...tedy já...jsem se zasmál asi 3x a z toho 2x na místech kde to nejpíš tvůrci nechtěli.Aspoň,že se sem povedlo nacpat nějaké to nahaté koupání,které určitě pár tennagerů a nejen jich přivede.Jedna hvězda za ty 3 smíchy a taky za to,že mi Hany Vágnerové byly místy až líto...20% ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Trochu jsem se obával imitace různých -áků (před pomlčku doplň sportovní náčiní), trochu zdejšího hodnocení. Nejvíce jsem se ale lekl úvodní scény s Matonohou, která byla navýsost trapná. Naštěstí se přes všechny nedostatky dalo na tyhle moderní floutky i dívat. Sice tvůrci udělali z kluků zbytečně hrozné budižkničemy, ale alespoň mladí diváci tu nadsázku poznají. Holky jsou totiž v tomto často stejné, ve filmu jsou to ale ty "správňačky", které život žijí. Uznávám, že humor je dost pokleslý, ale mě prostě Pavel "pumpička" Nečas a Fashion Alex bavili. Pro mě žádný propadák. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Je to hloupoučký a naivní. Úlisnej a nadrženej rádoby vtipálek Nečas je z té kategorie "trapárna", Mišík je na tahouna bijáku ještě mládě a nezachrání to ani roztomilej kukuč Vagnerové. Pozitivní byla rolička Štáfka a nej scénka ta s Matonohou, kdy vlítne nazačátku do pokoje Mišíkovi s tím, že ho chce konečně načapat, jak si honí bodlo a dokázat si, že je to normální kluk. Jinak těžký stupído. 35% ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Viděno nedobrovolně v autobuse cestou ze Španělska. Tak trochu jsem to chtěla sabotovat, ale sem tam mě něco donutilo zvednout hlavu a pak už jsem se tomu prostě nějak vzdala, protože číst se u tohohle filmu nedá. Herecké výkony jsou spíš podprůměrně, většina postav mě vyloženě srala (Matonoha, Hybnerová, Buckingham), námět je vlastně taky úplně o hovně a dost se kolikrát tlačí na pilu v té "humorné" stránce. Občas něco dobrého vystřelil Pavel Nečas a Jan Komínek, ale jinak je to vcelku bída. Na české poměry zase jedna klasická trash záležitost. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Další důkaz toho, jak na tom český film je, když i člověk, který dokázal napsat legendární Okresní přebor a další kvalitní kousky, tak dokáže vyplodit s prominutím takovouhle píčovinu. Film o mladých a pro mladé, ale psaný pohledem důchodce. Chybí cokoliv, čeho by se bylo možné chytit. Snaha zamíchat do děje co nejvíce stereotypů a momentálně in témat. Neskutečný pel mel, který vlastně ani nedává smysl a nedrží pohromadě. Na druhou stranu technicky je všechno v pořádku a přírodu máme krásnou, takže za to ta jedna hvězdička. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Myslel som si že Bajkeri ma budú nudiť ale vôbec nie. Je pravda že scenár je o ničom a remeselne tento film nie je dobrý, ale pri pozeraní som sa vrátil mysľou naspäť ako pubertiak. 5/10 ()

zette 

všechny recenze uživatele

Divaci znali dnesnich ceskych filmu vi, ze Bajkeri mohli dopadnout daleko hure. Ale je fajn, kdyz nekdo ve filmu poukaze na mladez, ze jejich virtualni svet je SPATNE. Kdo chce kritizovat, ma temer neomezene moznosti, pro ostatni instantni jednohubka, ktera snad nikoho neurazi.-). ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Po prvotních myšlenkách na odpad jsem postupně zjišťovala, že to není až taková příšernost, jak jsem původně očekávala. Pár dobrých vtípků se tu najde a cílová věková skupina jistě ocení i vysokou frenkvenci sexistických narážek tolik typických pro Petra Kolečka. Mně osobně se zamlouval hlavně fajnový soundtrack. A nebylo by na škodu, kdyby se nad závěrečnou pointou mladá generace trochu zamyslela. Skutečné zážitky totiž opravdu žádná virtuální realita nenahradí. (50%) ()

Reklama

Reklama