Reklama

Reklama

Villa Capri

  • USA Just Getting Started (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Duke Diver (Morgan Freeman) je bezstarostný manažer luxusního letoviska Villa Capri v Palm Springs. Diverova minulost je sice zahalena tajemstvím, v jednom je ale profesionál. Návštěvníky jeho exkluzivního resortu vždy čeká nekonečný večírek. Když se však ve vile ubytuje bývalý voják, šarmantní Leo (Tommy Lee Jones), začíná souboj, ve kterém se s Dukem utká o pozici alfa samce, stejně jako o přízeň nové návštěvnice Suzie (Rene Russo). Pak ale Dukea nečekaně dostihnou stíny minulosti a oba soupeři nechávají stranou nevraživost, aby zastavili toho, kdo usiluje o Dukeův život, a zachránili dovolenkový ráj. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (32)

Shitonit 

všechny recenze uživatele

komedie sic tak nějak bez ducha, naštěstí v záplavě ostatních srtaček lehce překonává očekávání, uspokojí náročného flákače, a bez sebemenšího zaváhání mě dovedla ke spokojenýmu konci, takže ..za mě dobrý. ()

elimS 

všechny recenze uživatele

15% - komentář 20ti slovy: Pííííč*vina!!! "Děj", akce, vtip, pointa = nula. Většina postav = zbytečná. Všechny scény = odnikud nikam. Vedlejší zápletky = prázdná vata. Áááá bože, proč?! ()

mac000 

všechny recenze uživatele

Tady asi poočáteční trable vězí ve scénáři. Neposouvá zápletku dopředu v tempu, je to rozvleklé, a i když se Freeman a Tommy Lee Jones snaží seč mohou, moc toho nezmůžou. Takže žádného překvapivého , neřku-li originálního rozuzlení se divák nedočká a je rád, že to skončí. Film je věnován památce hetečky Glenne Headly /role Marguerity), jež zemřela krátce po konci natáčení. ()

baclajean 

všechny recenze uživatele

Takto to dopadne, keď chce niekto za každú cenu vtesnať veľké hollywoodske hviezdy do jedného filmu, a spraviť z toho komédiu. Sú prípady, kedy sa zámer vydarí zrealizovať na divácku spokojnosť, a potom sú prípady ako tento film. Zopár replík zachraňuje česť, inak by to mohol byť takmer aj brak. ()

Kushina 

všechny recenze uživatele

Nezáživná ničím nezajímavá v téměř umělém světě vytvořená "komedie", která ve výsledku do sebe neměla nic srandovního a byla bez napětí. Vše se vezlo na takové monotónní vlně, ze které film téměř po celou dobu nevybočil a nezachránil to ani legendární Lee Jones a Freeman. Bohužel Shelton je co se týče režie stále kojenec a má hodně, ale hodně co dohánět. 40% ()

allegria 

všechny recenze uživatele

Navzdory všem nedokonalostem jsem se docela bavila, tak chci hodnotit poctivě. Ale co mi absolutně nesedí - a setkala jsem se s tím v "romantickém" filmu už podruhé, že tu je Morgan Freeman prezentován jako neodolatelný svůdce, jehož kouzlu žádná žena na první dobrou neodolá. ()

im8 

všechny recenze uživatele

Řachanda (jak) z domova důchodců. Asi tak od 10 minuty jsem přemýšlel, proč do něčeho takového Freeman, Jones a Russo vůbec lezli a kdy se to konečně rozjede. Nerozjede. ()

Reklama

Reklama