Reklama

Reklama

Villa Capri

  • USA Just Getting Started (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Duke Diver (Morgan Freeman) je bezstarostný manažer luxusního letoviska Villa Capri v Palm Springs. Diverova minulost je sice zahalena tajemstvím, v jednom je ale profesionál. Návštěvníky jeho exkluzivního resortu vždy čeká nekonečný večírek. Když se však ve vile ubytuje bývalý voják, šarmantní Leo (Tommy Lee Jones), začíná souboj, ve kterém se s Dukem utká o pozici alfa samce, stejně jako o přízeň nové návštěvnice Suzie (Rene Russo). Pak ale Dukea nečekaně dostihnou stíny minulosti a oba soupeři nechávají stranou nevraživost, aby zastavili toho, kdo usiluje o Dukeův život, a zachránili dovolenkový ráj. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (32)

Kushina 

všechny recenze uživatele

Nezáživná ničím nezajímavá v téměř umělém světě vytvořená "komedie", která ve výsledku do sebe neměla nic srandovního a byla bez napětí. Vše se vezlo na takové monotónní vlně, ze které film téměř po celou dobu nevybočil a nezachránil to ani legendární Lee Jones a Freeman. Bohužel Shelton je co se týče režie stále kojenec a má hodně, ale hodně co dohánět. 40% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Já si ty ženský tolik let držím od těla a on si je za dvacet minut srovná na trojku." Abychom si to upřesnili, tak jeden muž a tři ženy v posteli jsou tedy spíš čtyřka, ale to jen tak pro pořádek. Kdo by to počítal, když jde o sex. A kdo by se zajímal o sex, když se hraje poker? Ano, takto důležité existenciální otázky klade tento snímek a pokouší se na ně odpovědět zábavou. Na můj vkus se tedy jedná o zábavu trošku dietnější, ale stejně pro mě měl souboj dvou dinosaurů jisté kouzlo. Spíš tedy chvilkové, ale já jsem si ty vánoce v teple nakonec docela užil. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Jak sa mohla trojica talentovaných ľudí ako je Morgan Freeman, Tommy Lee Jones a Rene Russo upísať tomuto? Že by si chceli talentovaní herci na sklonku života ešte v niečom zahrať a pošramotiť svoje kariéry? Okey, nemôžem povedať, že by bol film absolútnou stratou času a minimálne som bol zvedavý, kto je reálnym zloduchom a a chcel vedieť ako to nakoniec dopadne. Takže dám v tomto filmu aspoň nejaký kredit. Herecké výkony sú fungujúce, no nie sú podľa mňa vo filme, ktorý si ich nejako reálne aj zasluhuje. Neviem či je niečo vo filme vyslovene urážlivé, no v čom podľa mňa "Just Getting Started" zlyháva je fakt, že humor vo filme ma vôbec nebavil a málokedy to funguje. Občas som sa pousmial, občas rivalita medzi Dukom a Leom dokázala fungovať a vôbec mám pocit, že Tommy Lee Jones si tu vychytal asi aj najlepšie hlášky. Ale ani tie nie sú reálne dôvod na to, aby ste si to pozreli. Čo je ešte na filme zaujímavé je fakt, že chce mať čaro Vianoc v rezorte, kde v decembri je teplo a nie je žiadny sneh kdesi na Floride. To som asi ešte vo Vianočnom filme nevidel. Ale zase mu to práve tú jeho Vianočné čaro aj uberá. Nikdy ale nezabudnem na vetu: "I just hate guys who mess with Santa Claus". Hodnotenie: C ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Dramaticky a komediálně impotentní akční komedie. Nezachrání to ani dva vítězové Oscarů v hereckém obsazení. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Vcelku zábavná komedie v podání dvou dědku ale super herců kteří mezi sebou soupeří, ale vánoce mezi palmami fakt nemusím nejsou to totiž vánoce ale blbost což kazilo tenhle super příběh bohužel zaměřeny k tomuhle tématu. Přesto ve finále se povedlo. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Totalne nevtipna komedia, ktoru nezachrani ani sympaticke herecke obsadenie. Hasterenie medzi Freemanom a Jonesom sice obcas pripomenie stare zlate casy, ked sa hasterili Walter Matthau a Jack Lemmon, ale akurat si len uvedomite o kolko je to tentokrat horsie. 3/10. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

S týmto sa možno nestotožnia ani diváci z kategórie hereckých hviezd tohto filmu. Pretože je to presne tá cieľová skupina, na akú sa tento snímok zameriava. A čo mám teda povedať ja? ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Nebýt hereckých es, byla by to obyčejná podprůměrná americká komedie. Morgan Freeman a Tommy Lee Jones to ale posouvají o hvězdu nahoru. Myslím si, že komedie z důchoďáku prostě nemůže fungovat. A Villa Capri je toho jen důkazem. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Spíš podprůměrná komedie, která má jednu záchranu - herecké obsazení. Na Morganovi Freemanovi, ale nakonec i na Tommym je skutečně vidět, jak si role užívají a že jim je celkem jedno, jak to dopadne, hlavně pokud se budou bavit. A s nimi se nejspíš pobavíte i vy, ale celkově to prostě zázrak není. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Akční komedie? Freeman, Lee Jones, Russová? Hošííí! Tohle měla bejt kurva záruka kvality! Hrůza větší něž Michal a sračka asi jako po tejdnu kalení.... Nevěřil jsem tomu, že jsem to dokoukal. A ty Morgane - nekurvy si kariéru a nenasírej si fanoušky! 25% ()

Langy10 

všechny recenze uživatele

1 hvězda za závěrečny tanec Morgana, krasne vystihl jak moc jsem si přál, aby už vyjely titulky a celá prudukce ať se jde rovnou vysrat. Jestli se maji točit takhle nudný filmy, tak to adios. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Tuto akční skorokomedii si nejvíc užijí velcí a věrní fanoušci Morgan Freemana a Tommy Lee Jonese. Jestli něco drží Vilu Capri v průměru, je to jen a pouze jejich charisma. Možná se na to Sheldon spoléhal už při psaní scénáře. Anebo po jeho dokončení zjistil, že to bez vydatné pomoci starých pánů bude průšvih. Osobně tyto gerontokomedie a la Vesmírní kovbojové moc nevyhledávám, ale je to jen proto, že je jen velmi málo scénáristů, kteří dokáží využít ty nastřádané zkušenosti a herecké mistrovství zkušených herců tak, aby to bylo důstojné, nepatetické a s přesahem aspoň v tom smyslu, že stárnutí není ani choroba, ani tragédie. A to se v tomto filmu moc nepovedlo, resp. ne zcela přesvědčivým způsobem. Měla to být jen komedie. Laskavější a vtipnější. Nikoliv akční. Linka s nájemným vrahem byla zcela navíc. ()

alisa.upir 

všechny recenze uživatele

Takový hvězdný obsazení, a nakonec se z toho vyklube průměrnej film, na kterým kromě těch herců není zajímavýho vůbec nic. Zklamání. ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Za čo zvyknem hejtovať Freemana je fakt, že je VŠADE! Ale keď si strihne hlavnú úlohu a tu konkrétne nemožného big bossa (oxymorón, ja viem), tak sa ho nedá nezbožňovať. Inak... Je to samozrejme brak, ale neurazil ma až tak ako sa podľa tunajšieho hodnotenia dalo očakávať. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Začátek je dost rozpačitý. Nakonec se do toho ti dědci dostanou a je z toho docela příjemná taškařice. Asi netřeba očekávat nějaké umění, ale oddychovka to je slušná. 65% ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Tak ono je to nakoniec celkom vtipná geriatrická komédia. Oddychovečka, pri ktorej netreba rozmýšľať, skôr si užívať to ich hašterenie a súperenie. 2 z 5 ()

Pump 

všechny recenze uživatele

Freeman a Jones v rolích, které si evidentně užívají. Bláznivá komedie od které nic nečekejte. "Bring his sorryass here" hahaha Trochu mě rozhodil pan Pantoliano z Matrixu, kterého stále vidím žvýkat šťavnatý steak a říkat "I want to be rich, someone important..." ()

Matros 

všechny recenze uživatele

Nevtipná komedie, kterou nelze doporučit. Posledních cca 40 minut jsem už jen pomalu umíral. Velká škoda, že se dva herečtí velikáni poprvé sešli v takové sračce. ()

Reklama

Reklama