Reklama

Reklama

Nevyšetřeno

(seriál)
  • USA Unsolved (více)
USA, 2018, 7 h 43 min (Minutáž: 44–56 min)

Tvůrci:

Kyle Long

Předloha:

Greg Kading (kniha)

Hrají:

Josh Duhamel, Bokeem Woodbine, Wavyy Jonez, Marcc Rose, Jimmi Simpson, Rhys Coiro, Amirah Vann, Brent Sexton, Jamie McShane, Dominic L. Santana (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Dramatizovaná verze vyšetřování vražd rapových ikon Tupaca Shakura a Biggieho Smallse inspirovaná skutečnými událostmi. (Netflix)

Recenze (8)

celticek 

všechny recenze uživatele

Musím pochválit hlavně casting. Jak Biggie, tak 2Pac, Suge Knight, Combs, Faith Evans - všichni jak kdyby si z oka vypadli. Škoda, že tam nebyla Lil Kim. Jinak je to opakovačka věcí, co víme + pokus o nový náhled na případ, který čerpá z reálných poznatků. Prostě někdo začal mluvit, jinak by se fízli nepohli z místa. Vyšetřování je zběsilé - spousta jmen, blbě se v tom orientuje. A ani to není moc zábavné. Jsem fanoušek Biggieho, musel jsem to vidět. ()

lardko 

všechny recenze uživatele

Už se asi nedozvíme pravdu a můžeme se jen dohadovat kdo zabil Paca a Biggieho.. ale i tak skvěle natočené. ***** ()

zahadum 

všechny recenze uživatele

USA má všetko skvelé a všetko vymakané, áno vo filmoch alebo rozprávkach starých materí. V skutočnosti majú len pár skvelých ľudí a ktorí ak svoju prácu robia príliš dobre a stúpajú niekomu na kurie oká je problém. Veľký problém, v Amerike sa nestrpí ak je obviňovaná tvrdá vládna moc z nekalostí. V momente ako sa vyšetrovateľom dostávali na stôl dôkazy o zapojení LAPD do vrážd šli do hodiny preč. Niektorí tam položili svoje zdravie, osobné životy, kariéru a dokonca aj svoj život. A prečo to všetko ? najlepšie obišli vyšetrovatelia ktorí zobali šéfom z ruky a pchali sa im dostatočne hlboko do análov. Ja nemusím hudbu ktorú produkovali Tupac a Biggie, fascinovalo ma a fascinuje ako sa cez americkú " džungľu " predrali z chudoby hore a tam museli zvádzať všetky možné nástrahy ktoré ponúka život v USA. Či drogy, či gangy, či silnú konkurenciu v podobe západného a východného pobrežia USA, či len proste silnú konkurenciu úspešných ľudí. Nemyslím si, že sa niekedy dozvieme mená skutočných páchateľov týchto vrážd. Spravodlivosť je slepá a tej je to jedno a vždy sa dá prispôsobiť tak aby nerobila problémy tým hore. Hore sú vždy väčšie kurvy ktoré robia väčšie svinstvá ako ulica a bežní ľudia. Potrebujú ale falošne vyzerať dobre a potrebujú aby sme si mysleli, že sú to ľudia ktorým vďačíme za bezpečnosť. Parádny a solídny seriál ktorý šiel na dreň tomu čo sa ASI stalo a čo ASI tak aj mohlo byť. 90 % ()

zdenzo 

všechny recenze uživatele

Skvěle natočený smutný příběh dvou velkých umèlců, kteří by zcela jistě i dnes formovali své hudební odvětví. Nejen pro fanoušky Gangsta hip hopu. Jak šíleně se může zamotat jeden případ do desítek dalších. Uvidíme co prozradí Suge v připravovaném prohlášení (leden 2020). ()

RMN88 

všechny recenze uživatele

Já jako silný poslouchač old school rapu a Hlavně Makaveliho a Franka Whita sem si tenhle seriál musel pustit. Každou epizodou jsme k vyřešení blíž a blíž. I když vlastně se tento případ stále nevyřešil, tak velmi zajímavé jak jsme blízko k vyřešení. (Vzpomíná si někdo když jsem psal že ''Musím uznat, že D. Shipp Jr. tu vypadá na 95% jako 2Pac.'' Tak hned měním názor Marcc Rose je Tupac Amaru Shakur.) ()

PatrikP4 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vyšetřování se posouvá, ale vlastně úplně zbytečně, protože se to nikdy nevyřešilo a pravděpodobně se nikdy nedozvíme pravdu... I když po tolika letech konečně vidíme i tu policejní práci, přiblíží nám to Tupaca a Biggiho... Prostě jeden z těch top serálů... Ten kdo tenhle hudební styl ani trochu nechápe a ani nechce pohopit, nemuže prostě objektivně hodnotit seriál... ()

Scarecrow7 

všechny recenze uživatele

Jak 2paca, tak Biggieho poslouchám už nějakou dobu a až teď jsem náhodou narazil na tento dokument, který krásně znázorňuje jejich životy i smrti a stejně tak i vyšetřování. Člověk si při sledování dokáže vážně uvědomit, jaké 2 velké charaktery jsme během krátké doby ztratili a co všechno mohli ještě dokázat. Pevně doufám, že jednoho dne přece jen pravda vyjde najevo, ale asi je zbytečné být naivní. Tak či tak jejich hudba dále žije a ještě dlouho bude. ()

Tobias18 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V závěru až geniální, jinak skvěle nadprůměrný seriál o tragédii dvou legend, které svůj potenciál nikdy nemohly využít naplno. Plný počet to sice není, ale kdo má k Biggiemu a Pacovi alespoň nějaký vztah, by tohle měl vidět. 80%. ()

Reklama

Reklama