Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Marty hledá místní firmu, přes kterou by mohl vyprat špinavé peníze. Děcka si najdou nové kamarády, ale zanedbají jednu zásadní povinnost. (Netflix)

Recenze (8)

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takto. Beriem, že je to MOŽNO tak TROŠKA nuda. Lenže je to fakt dobre zrežírované, atmosféra je strašne hutná (i vďaka mrazivej a pritom intenzívnej a zábavnej hudbe, ak to teda vôbec môžeme nazvať hudbou), výprava zaspatého kraja (kde je viac stromov, než ľudí) je parádna a po všetkých tých Escobaroch a karteloch Cali z Narcos sa mi páči, že tentokrát je v príbehu z prostredia drog kladený dôraz na bežnú rodinu rodičia a dve deti (akurát škoda, že chýba pes). A Jason Bateman to skvele predáva nielen ako režisér, ale i ako predstaviteľ hlavnej "obyčajnej" úlohy. ()

Ozzy2 odpad!

všechny recenze uživatele

Proti jedničce propad, celkem brzy, Zkusím ještě jeden, dva díly, ale těch nesmyslů je tu tolik, že mě to strašně otravuje.On přijede do cizího prostředí a začnetzo.Uklízeči v motelu jsou členové zlodějské bandy, které zná každý v okruhu 500 mil včetně fízlů a, ta "uklízečka" ukradne z kufru miliony, Byrde je lehce vypátrá v jakési chatrči, všem rozkecá, že jsou narkobarona Navarra a matka vykecá dětem, že jejich fotr pere prachy pro mexický drogový kartel???????????????? To je scénáristické peklo, odpad. ()

a0001

všechny recenze uživatele

Po prvom úžasnom diely prichádza iba nuda, keci, rodinné vzťahy a zase iba keci. Po piatom diely končím. Tak premarnený potenciál... ()

Reklama

Reklama