Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Marty si najme Ruth, aby provedla loupež. Agent Petty navazuje vztah s členem rodiny Langmorových. Jonah dělá podivné věci. (Netflix)

Recenze (7)

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Beriem, je to TROŠKA nuda (nemyslím si, že bolo nutné dať každej časti takmer hodinovú stopáž, skrátiť tak na 40 - 45 minút by v pohode stačilo a pôsobilo by to svižnejšie). No napriek tomu proste musím ísť s pravdou von a tá je taká, že ma to baví. Páčia sa mi postavy, baví ma príbeh a sú prítomné zvraty, ktoré posúvajú beztak napínavý dej dopredu. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pobavil ma hneď úvod, Marthy so svojou spoločníčkou vedú rozhovor o tom z akej štvrti pochádza a tá sa ho opýta či fandí Cubs. Marthy odpovedá že prirodzene v ich štvrti existujú iba Boh a futbal...Chicago Cubs je klubom americkeho bejzbalu a jeho hlavnym konkurentom je messtky rival White Sox. Ak by autori českého prekladu mali čo i len elementárne znalostí z oblasti športu a angličtiny, bejzbal by si s futbalom asi nezamenili. Snáď football a soccer, teda anerický futbal a ten náš európsky (teda kopanú) ale tam sú týmami z Chicaga Bears respektive Fire. Už klasická chyba v akomkoľvek rozhovore o športe, snaha priblížiť dabingom seriál viac opäť v podaní dabingovej školy vyznela smiešne. Rovnako to, že proamerické živly z českeho Netflixu rovnako ako pre celú Európu znižili kvalitu videí v dôsledku krízy, ale znížiť cenu pre zákaznikov akosi zabudli. Za zmienku stojí aj Marthyho poznámka na to ako chodí oblečená, že toleruje že je 21.storočie ale nemusela by nosiť kraťasy mladšieho brata. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Silně nechápu, že jsem se před rokem od Ozarku úplně odmlčel a dokopal se k němu až nyní na základě doporučení. Protože už první tři epizody mě tehdy bavily a teď vím, že už se od seriálu jen tak neodtrhnu. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama