Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Všechno běží jako na drátkách? Ani náhodou. Marty a Wendy se hádají, jestli mají expandovat, a nečekaný návštěvník zatím obrátí jejich osobní život vzhůru nohama. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (44)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ako sa to už spomína v ďalšom dobrom komentári k sérii tretia bola napriek slabšiemu rozbehu doteraz jednoznačne tou najlepšou. po slabšou rozbehu so zamilovaným Jonahom cez čoraz sebavedomejšiu Ruth sme sa cez čoraz väčšie nezhody medzi Wendy a Martym a zvláštny vzťah Darlene s Wyattom prepracovali ku skvelému finále, ktoré však prišlo už v 9 epizóde. Posledná bola prísľubom nádejnej štvrtej série, ale...niekedy je lepšie v najlepšom prestať. ()

Chen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě zatím nejlepší řada, ať už díky Helen nebo komplikovanému vztahu ústřední dvojky. V prvních dvou řadách se seriál hledal (i tak byl skvělý), teď konečně našel správný směr. Vadil mi tedy bratr Wendy, sice jsem si říkal, že je psychicky nemocný, takže musím jeho chování tolerovat, ale nedalo se to, nicméně to byl zřejmě záměr filmařů, udělat z něj postavu, která bude mít na diváka takový vliv, takže jim nemůžu vyčítat, že mě vytáčel doběla. Jinak nemám snad žádnou větší výtku. ()

Reklama

Garch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Že by tak skvěle rozjetý epos začal sklouzávat k do rutiny. a některé postavy prostě už jen tak zůstanou mimo? Rozhodně Ne!  Jasně, Po Breaking Bad, Better Call Saul, a Dextrovi je laťka vysoko..., Ale v Ozarku se klubko vztahů a průserů stále víc zamotává a utahuje. Je to až fascinující, jak se utahují šrouby. ...až najednou  přijde konec další hodinové epizody, a necháš dojet další skvělou věc ze soundtracku. Bratrova psychika, to je fakt síla. V různé míře má mnoho z nás občas trochu nerovnováhu v elekro-chemii mozku, ale zde je těžká bipolarita strašidelně uvěřitelná. poslední díl je tak silný, že graduje a vlastně i shrnuje příznačný motiv Ozarku, kdy hodně špatné věci se mohou stát i pro slušnou rodinu prostou rutinou. ()

DAPDO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dva roky pauza v natáčení mezi druhou a třetí sérií Ozarku byla k ničemu, trojka nepřinesla nic novýho, pořád se přešlapuje na místě a řeší se ty samý věci pořád dokola, až mě to místy unavovalo. Tvůrci se rozhodli udělat rozkol mezi manželi a vytvořili jakousi Válku Roseových. Díky tomuhle si užijeme spoustu hádek, řešení rodinných trampot, na který se nabalují další nepodstatný ptákoviny, jako třeba že kamarádka mé dcery sem přijela ztratit panenství….zároveň pokračuje to, že každej každýmu všechno vyklopí, to je neskutečný. Absolutně proto nechápu tak vysoký hodnocení téhle série, já se prostě půlku každé epizody nudil a sledoval čas, kdy bude konečně konec. Jsou tu ale i lepší věci, hodně pomohla válka mezi kartely a i když těch scén z toho je málo, příběhu to pomohlo určitě víc, než řešit pořád dokola vztahovky jako z Dallasu. A asi nebude náhoda, že ty nadprůměrný díly, který se v téhle, nebo předchozích sériích natočily, režíroval představitel hlavní mužské role. Do čtvrté série ale už každopádně nejdu, po přečtení komentářů k ní je mi jasný, že Ozark pojede dál v zajetých kolejích a já bych se nudil. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ozark zmutoval do ultimátně napínavýho seriálu (díl od dílu lepší). Bere si dobrý věci z pecek jako Breaking Bad, Homeland nebo Ray Donovan, a přitom se nebojí ukázat svůj vlastní ksicht ve scénách, kdy se o slovo hlásí hutný drama s prvky černého humoru. Pět hvězd je skoro málo, oproti minulý sezóně je to velkej krok kupředu. ()

Galerie (118)

Reklama

Reklama