Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Všechno běží jako na drátkách? Ani náhodou. Marty a Wendy se hádají, jestli mají expandovat, a nečekaný návštěvník zatím obrátí jejich osobní život vzhůru nohama. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (44)

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série tak nějak nenabízela nic jiného než repetitivní opakování nějakých drogových klišé a podobných kravin, ze kterých časem vyrostete. Pokud máte mozek a není tohle první seriál podobného typu, co jste viděli v tomto odvětví minimálně. Pohazujete se neustále příběhem, který vám chce vymyslet nové osudy a zádrhely postav, ale je problém v tom, že ani ty nejsou nevyčerpatelné, a i když najdete na konci zajímavé rozuzlení v pozadí, nic to nemění na tom, že se z postav klasicky museli udělat bezmozci, aby byl obsah. Aneb proč si hrabat na vlastním písečku, když můžete vézt skoro válku gangů? A nebo proč udělat z postavy bratra naprostého debila jen, aby se bylo na co koukat a bylo by to víc napínavé. Myslím si, že jsem už dost starý na takovéhle kraviny. Nic to nemění na tom, že ono rozuzlení a obecná linie v pozadí, rozhodně není sama o sobě špatná. Spíše se seriál uchýlil jít jednou z nejvíce iritujících cest, jen aby stále měl, co vyprávět. Nic to nemění na tom, že čtvrtá série bude mít, co nabídnout. Je otázka, zda to bude trochu inteligentní, ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ako sa to už spomína v ďalšom dobrom komentári k sérii tretia bola napriek slabšiemu rozbehu doteraz jednoznačne tou najlepšou. po slabšou rozbehu so zamilovaným Jonahom cez čoraz sebavedomejšiu Ruth sme sa cez čoraz väčšie nezhody medzi Wendy a Martym a zvláštny vzťah Darlene s Wyattom prepracovali ku skvelému finále, ktoré však prišlo už v 9 epizóde. Posledná bola prísľubom nádejnej štvrtej série, ale...niekedy je lepšie v najlepšom prestať. ()

Reklama

ViktorS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatiaľ podľa mňa najlepšia séria plná zvratov, ktorá je každým dielom viac a viac napínavá. Wendy tu prejde veľkou zmenou čo znepokojí jej manžela a tak dôjde k nezhodám čo sa prejaví nie len v rodinnom kruhu. Každá jedna postava tu má svoje miesto a zamieša kartami po svojom. To vyvrcholí do skvelého finále, ktoré začína pre mňa už 9. dielom. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neprávem opomíjená enormní pecka Netflixu, která jde proti proudu a s každou další sérií zraje jako víno. Kdekoho může totiž ve svých prvopočátcích vyloženě nudit a mást, třetí řada je ale tak perfektním seriálovým thrillerem, že bych se Ozark nebál dát hned na to pomyslné 11. místo mezi nejoblíbenějšími seriály. Těhle 10 dílů se totiž sledovalo naprosto samo. [viděno na Netflixu] ()

vnimatkrasu 

všechny recenze uživatele

Ozarku vždycky něco chybělo. Pokukoval po Breaking Bad, ale trochu přitom šilhal. V o to větším úžasu po třetí řadě jsem. Napětí, perfektní práce s postavama, senzační Tom Pelphrey a Batemanova režie s fantastickým timingem. Pětihvězda bez kompromisů. Netuším, v čem tuhle látku autoři vyprali, ale ten prášek chci taky. ()

Galerie (118)

Reklama

Reklama