Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

FBI se zaměří na účetnictví kasina. Wendiny sny se hroutí. Marty má strach z hrozby, která visí ve vzduchu. (Netflix)

Recenze (4)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vyzeralo to na slabsi diel ako dva predosle. Nastastie ten zaver to poriadne vygradoval. Marty v koncoch s napadmi a nedoverou u manzelky skocil po ponuke od FBI. Par minut nato vsak robi spolocnost Navarrovym chlapcom. Wendy zatial rozohrala hru "o zachranu Zeek-a a nakrkla" Darlene. Medzi deckami nic nove az na "chtivost" Helen-inej dcery, byt cim skor ..."za vodou". ;) Trochu sklamanie, ze sa neriesi dovod absencia "zenskej stranky" pri odpredaji kasina s hotelom - inak to bol hilarious moment, cakal som, ze typka to dozerie, avsak, ze to skonci takym efektnym zgulanim, to teda nie. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Wendy by si zaslúžila do držky (som Martyho fan) a kučeravá Ruth sa vyjadruje ako vidla (aj ked teda uznávam, že je namakaná v tom, čo robí)! Ale; nová postava- Wendy brácho Ben, je skvelé oživenie. Dúfam, že tvorcovia majú s nim väčšie zámery... ()

Reklama

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ben se z ústraní dostává mezi všechny zainteresované, kartel ukazuje svá nejmocnější esa, bad bitch Darlene se také ozývá, že jí ještě budeme mít plné zuby a já jen nepřetržitě jedu dál, protože větší seriálovou pecku jsem letos viděl už jen skrze často připodobňovaný Breaking Bad. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama