Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Marty a Wendy si sdělí, jak se skutečně cítí. Ruth se postaví Wyattovi, Darlene dá najevo svoje ambice a do centra pozornosti se dostane Benova minulost. (Netflix)

Recenze (3)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Uvodna "terapeuticka" slovna hadka, konecne "vycistila" vzduch v manzelstve. Detiska pohulia a trosku si zastrielaju, co im vysluzi pobyt na policajnej stanici a zaroven sa Marty dozveda, ze stratil i "podporu" policajneho sefa - Darlene uradovala. Ben si kvoli zalaskovaniu s Ruth vysadi lieky a zacina to byt aj zjavne - typek je chodiaca rozbuska. Wyatt odpalkuje sestru od Darlen-ovic domu, s tym ze je stastny tam, kde je. Marty ma kohosi v tmavych SUV-ckach za patami a vsetci su z toho nervozni. Nahoda v zavere zachrani Ruth a na scenu prichadzaju neznami a dorazne "tepelne dezinfikuju". Opat slusne vygradovany zaver. Tipoval by som to na konkurenciu Navarrovic kartelu....ak je tomu vsak tak, odkial je "priesak"? :) ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ze začátku mi Benův příchod vůbec neseděl, konečně se nám ale rozkrývá vysvětlení k úplnému startu celé sezóny. Ruth díky jeho náklonosti otevírá svou tvrdou skořápku a vedle nadbytečných nadávek ji vidíme se alespoň mírně pousmát. Závěr epizody opět mocným cliffhangerem. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama