Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Omar tlačí na Martyho, aby pral víc peněz, ale Ruth chce, aby její kasino zůstalo čisté. Wendy zajde kvůli dětem do extrému. (Netflix)

Recenze (4)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak herečka čo hrá Ruth musí ma veľmi šikovné ústočka a vie s nimi evidentne šikovne narábať, alebo sa do nej režisér iba platonicky zamiloval ale ten záver...celosvetový trend mladých sebavedomých klitorisáčiek je zrejmý a preto ich treba všetky poslať do Mexika bojovať proti kartelom a hneď bude svet krajší...napriek mnohým výborným epizódam vďaka záverečnému twistu v prospech Ruth to celé nateraz pôsobí takmer ako fraška...načo bolo toto dobré... ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"You're ain't gonna shit, whera I eat!"  nadhera. :) Wendy-nino psychoticke vycinanie drzi divaka na ihlach, co jej zasa skrsne v hlave. Hlavne v suvislosti s tym, ze tie nebezpecia, v ktorych su uz strasne dlho a su znacne, ako divaci jasne vnimame. Haluz v podani Rachel v zavere. Myslim, ze typek by si to nebol osvetleny dovolil ako na pana pred karavan, i ked....... To bolo trochu naivne. ()

Reklama

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Netflix se rozhodl už loni dělit poslední řady svých velkých hitů do dvou půlek, aby tím rozdělil pozornost diváků na delší časové rozhraní, v rámci toho se ale už podruhé (prvním budiž finále La Casy) daří streamovacímu gigantovi v té druhé, očekávanější polovině, dost polevit na tempu a finální výsledek působí jakkoli, jen ne tak, jak jsme všichni, zarytí fanoušci, očekávali. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama