Reklama

Reklama

Ozark

(seriál)
  • USA Ozark
Trailer 1
USA, (2017–2022), 44 h 30 min (Minutáž: 52–80 min)

Hrají:

Jason Bateman, Laura Linney, Julia Garner, Esai Morales, Jason Butler Harner, Clayton Rohner, Sean Freeland, Ralph Alexander, Skylar Gaertner, Josh Randall (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(44)

Finanční poradce donutí rodinu odejít z Chicaga do oblasti Ozarks v Missouri, kde musí během pěti let vyprat 500 milionů dolarů, aby uchlácholil drogového bosse. (Netflix)

Recenze uživatele Mimomisu k tomuto seriálu (1)

Ozark (2017) 

Mimo letni sezonu by si to vedlo asi o poznani hur. Jason Bateman me tolik neprekvapil, protoze to neni jen ciste komedialni herec, tak jsem tatk trochu vedel, co cekat a naprosto v poradku, stejne tak jako Laura Linney. I pres stridmou stopaz 10ti dilu dej obcas odboci a zpomali, ale i tak si to udrzuje prijemne odtazitou atmosferu (pro nekoho plus, pro nekoho presne naopak). Zaver sice mozna otvira vratka pro dalsi serii, ale neprijde mi to vylozene nutne. Jedine, co to opravdu srazi je nekolk logickych, resp. scenaristickych i rezijnich lapsu. Nelogicnost chovani postav se zjevuje relaitne casto a v momente, kdyz jsem nekolikrat schopny odhadnout co se za chvilku stane, tak vysledek bude u me ztracet body (tady bohuzel rezie kulha, kdyz uz mela napravovat urcita scenaristicka klilse). Ale co uz, slusne 4 hvezdy, na jeden zatah, zvlast pres leto, idealni. ()

Související novinky

Emmy 2022 opět v režii HBO

Emmy 2022 opět v režii HBO

13.09.2022

Zatímco v loňském roce ceny Emmy ovládl zcela Netflix, letošní 74. ročník kabelovka HBO mocně vrátila úder. Díky jasným vítězstvím seriálů Boj o moc a Bílý lotos toho zkrátka na streamovacího giganta… (více)

Nominace na ceny Emmy 2022 oznámeny

Nominace na ceny Emmy 2022 oznámeny

12.07.2022

Poprvé v historii oznámila Televizní akademie letošní nominace na ceny Emmy, aniž by uvedla, která streamovací služba nebo televizní stanice má největší množství želízek v ohni. Samo o sobě to není… (více)

Jason Bateman chystá loupež

Jason Bateman chystá loupež

02.08.2020

Režisér a herec Jason Bateman (Noční hra, Outsider) v těchto dnech jedná s Netflixem o režii a chystaného snímku Here Comes the Flood. Detaily příběhu zatím nejsou známy, měl by se ale točit kolem… (více)

Reklama

Reklama