Reklama

Reklama

Ozark

(seriál)
  • USA Ozark
Trailer 1
USA, (2017–2022), 44 h 30 min (Minutáž: 52–80 min)

Hrají:

Jason Bateman, Laura Linney, Julia Garner, Esai Morales, Jason Butler Harner, Clayton Rohner, Sean Freeland, Ralph Alexander, Skylar Gaertner, Josh Randall (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(44)

Finanční poradce donutí rodinu odejít z Chicaga do oblasti Ozarks v Missouri, kde musí během pěti let vyprat 500 milionů dolarů, aby uchlácholil drogového bosse. (Netflix)

Recenze uživatele mm13 k tomuto seriálu (4)

Season 1 (2017) (S01) 

Zábavný seriál. Nerozumiem, prečo tam hľadať niečo viac, už vôbec mi uniká, čo tam poniektorí našli. Nič také. Všetko sa to začalo chytľavou zápletkou, čo bude ďalej, záleží na nápadoch (fantázia by bolo prisilné slovo) a remeselnej zručnosti zúčastnených. Zatiaľ zruční sú, hlavne ten záver sa im podaril - jediným výstrelom vyhnal z mojej hlavy myšlienky, že do druhej série možno ani ísť nemusím. Budem musieť... sviniari! ()

Season 2 (2018) (S02) 

Až na scénu "Kazateľ v sklepe", kedy sa zdalo, že seriál vykročí iným smerom, je to presne to isté, čo prvá séria. Ak to chce byť takto, potom poprosím o okamžité ukončenie treťou sériou, pretože v línii nahrubo načrtnutých charakterových rysov a predvídateľnosti takýchto postáv sa pridlho kráčať nedá... ()

Season 3 (2020) (S03) 

Začína byť až obdivuhodné, ako húževnato sa tvorcovia držia cesty, na akú nastúpili od prvej epizódy prvej série. Otázka je, či po tej ceste kráčajú, lebo je pohodlná (a divácky atraktívna)... alebo vedome klamú telom a na jej konci čaká niečo... niečo viac...? ()

Season 4 (2022) (S04) 

Ani v štvrtej sérii to neprekročilo svoj tieň (v záujme konzistentnosti už vlastne ani nemohlo), má to ale DOKONALÉ ukončenie. A keďže "koniec, dobrý, všetko dobré", tak tú štvrtú hviezdičku tentokrát pridám. ()

Související novinky

Marvel nejspíš našel svou Silver Surfer

Marvel nejspíš našel svou Silver Surfer

04.04.2024

Fantastická čtyřka, vlajková loď příštích marveláckých let, opět získává reálnější kontury. Ústřední kvartet je již jasný, v hlavních rolích se objeví Pedro Pascal, Vanessa Kirby, Ebon Moss-Bachrach… (více)

Emmy 2022 opět v režii HBO

Emmy 2022 opět v režii HBO

13.09.2022

Zatímco v loňském roce ceny Emmy ovládl zcela Netflix, letošní 74. ročník kabelovka HBO mocně vrátila úder. Díky jasným vítězstvím seriálů Boj o moc a Bílý lotos toho zkrátka na streamovacího giganta… (více)

Nominace na ceny Emmy 2022 oznámeny

Nominace na ceny Emmy 2022 oznámeny

12.07.2022

Poprvé v historii oznámila Televizní akademie letošní nominace na ceny Emmy, aniž by uvedla, která streamovací služba nebo televizní stanice má největší množství želízek v ohni. Samo o sobě to není… (více)

Reklama

Reklama