Reklama

Reklama

Ozark

(seriál)
  • USA Ozark
Trailer 1
USA, (2017–2022), 44 h 30 min (Minutáž: 52–80 min)

Hrají:

Jason Bateman, Laura Linney, Julia Garner, Esai Morales, Jason Butler Harner, Clayton Rohner, Sean Freeland, Ralph Alexander, Skylar Gaertner, Josh Randall (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(44)

Finanční poradce donutí rodinu odejít z Chicaga do oblasti Ozarks v Missouri, kde musí během pěti let vyprat 500 milionů dolarů, aby uchlácholil drogového bosse. (Netflix)

Recenze (157)

T2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozpočet $-miliónov║ Taká určitá obdoba seriálu Fargo, pre porovnanie, má to podobnú kadenciu, vynaliezavosť. Dosť dobré postavy, aj keď nemusia byť zrovna moc sympatické, dejovo premenné, dosť likvidačné, krvavé, brutal. Prevažne si diely dobre držia úroveň, majú čo strhujúce ponúknuť.... zatiaľ dopozerávam záver 3.série a som spokojný.__ __4.Séria uviazla už v strašnom stereotype, už to je dosť okukaná schéma, len z otravnejšími vedľajšími postavami, škoda, už by to asi mali utnúť keď nevedia kudy kam. __ /80%/ ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Necessity. Not desire. Je nepopiratelné, že se tvůrci příliš na sílu tlačí do škatulky samozvaného "nového Breaking Bad". A nemají na to. Zatím. Ovšem navzdory mnohým oprávněným výtkám to má zdravý základ i nepřehlédnutelný potenciál a pokud největší problémy v následujících sezónách budou adresovány, tak z Ozarku může být i něco více než pouhý snaživý učedník v mistrově stínu. Mistr z něj ale i tak nikdy nebude. Jeden aspekt je však již nyní kongeniální; úvodní cca pětivteřinová znělka, která zapracovává vždy čtveřici piktogramů "prozrazující" děj epizody. To roztočí závity na maximum "co to asi představuje a co by to tak asi mohlo znamenat". Co v Ozarku funguje bez výhrad je pocit vnitřního pnutí, který Martyho svírá. Drtivý tlak vyšetřovatelů, kartelu, rodiny, času, nové lokality, zodpovědnosti, rednecků... To funguje na výtečnou a je to v zajímavém protikladu k jinak pozvolnému tempu vyprávění, které by s ohledem na téma a výše uvedené, jeden očekával spíše zběsilé a plné zvratů. Nejde však o výtku, ač je to zvláštní, tak to funguje. Bateman se pak do ambivalentní role předměstského podpantofláka bez ambicí s rodinkou jak z obrázku, který jen tak mimochodem díky své genialitě finančního analytika pere kvanta peněz pro drogový kartel, hodí perfektně. O Lauře v roli milující (ne)manželky snad ani nelze pochybovat, děcka nejsou otravná (snad jen mají v některých epizodách zbytečně příliš prostoru), záporáci do jednoho charismatičtí i respekt budící (snad jen mají v některých epizodách zbytečně málo prostoru). Navíc v každém díle je minimálně jedna až dvě scény, které si s těmi lepšími Heisenbergovskými momenty v ničem nezadají. Nejvíce na škodu je tak absentující genius loci atraktivního zasazení (stačí se podívat, co lokalita dokázala pro takový Bloodline či co za panoptikum rednecků nabízel Justified) a FBI linka, kde v seriálu plném skvěle napsaných postav, je jedna úděsně napsaná, plná klišé a navrch ještě karikaturně přehrávaná. Ozark nevzbuzuje nadšení, ale pocit spokojenosti ze solidně odvedeného kriminálního dramatu se dostaví, ne že ne. Stejně jako zvědavost, kudy se to vydá dále, protože už první sezóna umí místy (ano, bohužel jen místy) překvapit nekompromisností. | S1: 3/5 | ()

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kempujem, kempuješ, kempujeme. Korumpuješ, korumpujem, korumpujeme. Nebolo to dokonalé, ale aj tak mi Byrdovci budú chýbať, bolo to pekných 5 rokov, ďakujem. Ozark je bez debaty kvalitný trilerovo-kriminálno-mafiánsko-rodinno-dramatický seriál. Voči väčšine jeho zložiek nikto normálny nemôže nič namietať. Herecké výkony sú perfektné (u mňa vedie geniálny Bateman, no skvelá bola aj Julia Garner ako permanentne naštvaná blonďavá zmrdka). Postavy sú po psychologickej stránke skvele napísané. Aj keď sa vám niektoré nebudú páčiť, faktom je, že sú uveriteľné. A ostatne ani v realite vám predsa nie každý človek sadne. Výprava je európskemu divákovi blízka. Žiadne exotické prímorské pobrežie, ale obrovská zalesnená plocha s rozľahlým jazerom mnohým určite pripomenie nejednu podobne ladenú slovenskú letnú dovolenkovú destináciu. Atmosféra je takisto parádna: tuhá, napínavá, miestami až nepríjemne hustá. „Modrý“ vizuál ma oslovil. Akonáhle sa dej rozbehne, je to jazda. No a práve v tom je problém. Ozark sa rozbieha pomaly a len málokedy mu rozbehnuté tempo trvá dlhšie, než pár minút. Je to seriál pomalý, čo samozrejme samo osebe nie je mínus. Za mínus by som každopádne označil prestrelené minutáže; ak má niektorý diel „len“ 55 minút, dá sa o ňom vravieť ako o krátkom. Premrštená minutáž zapríčinila absenciu tempa a stratu vnútornej dynamiky. Na môj vkus to bolo príliš pomalé. Prvá séria výborná. Relatívne normálna rodina vs. mafia vs. FBI vs. vidláci. Za mňa jeden z naj seriálov roka. Druhá to trochu pokazila. Chápem, že o niečom to byť muselo, ale udalosti sa v nej miestami až zbytočne komplikovali. K tomu priveľa postáv, z nich niektoré boli pre dej zbytočné. Prípadne sa do druhej sezóny neopodstatnene vrátili len preto, lebo boli v prvej. Rovnako tak do stratena viedli v druhej sérii niektoré slepé dejové odbočky, viaceré problémy, do ktorých sa postavy dostali, boli vycucané z prsta a nepomohla tomu ani záplava dialógov, ktoré boli napísané síce dobre, ale nudne (áno, dá sa to). A hoci sa tretia predsa len dosť poučila z chýb druhej (a okrem nečakaného cliffhangeru ponúkla i ukážkovo tragickú postavu Wendyho chorého brata), tak na úroveň prvej nadviazať skrátka už nedokázala. Štvrtá séria to opäť preháňala s minutážou a pomalým tempom, ale situáciu zlepšil fakt, že tvorcovia vedeli, že robia poslednú sezónu a tak mali dostatok času postupne ukončovať všetky príbehové línie, postavy a vzťahy. A treba dodať, že hoci je tempo fakt všelijaké, len nie závratné, práve vďaka tejto osudovosti si to Ozark v poslednej sérii v mojich očiach vyžehlil a ako celku mu proste nedokážem dať menej, ako 4*. Vysoká škola réžie, hereckých výkonov a kamery. Napriek tomu, že to nebolo dokonalé, na Byrdovcov budem spomínať ešte veľmi dlho. Možno navždy. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Breaking Bad s rednecky místo mexičanů. Jestli Jason Bateman za pět sérií projde podobnou transformací jako Bryan Cranston, budu slintat blahem. Do té doby zůstávám po první sérii jen velmi spokojen. 8/10 ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Ozark nedosahuje geniality Breaking Bad, resp. Better Call Saul, ale našel svůj styl a místo díky barvitě amorálním a zatraceně zajímavým postavám, které dělají hrozné a ještě horší věci. Máte k nim spíš respekt než že byste si je oblíbili (na rozdíl od výše zmíněných novodobých klasik), ale stejně nemůžete než těšit se, co se s nimi bude dít dál. Není to dokonalé - první série se trochu hledala, čtvrtá měla mít o pár dílů míň, ale jako celek je to silná atmosférická temná pecka. Julii Garner mám odteď taky v hledáčku. Ta holka má talent. ()

ditrue 

všechny recenze uživatele

| 80% | Tak jsme na konci cesty a i když to nebylo vždy úplně precizní a bez chyb, rozhodně to stálo za to. Seriál si všechny své série drží vysokou produkční hodnotu a to včetně od první série hodně dobře nastavené atmosféry, která dodává Ozarku tak trochu jiný feeling než ostatní Netflix produkce, za což má u mě velké plus. Mezi silné stránky patří určitě i herecké výkony a to jak jsou jednotlivé postavy skvěle napsané - tedy až na výjimky jako např. bratr Wendy Ben. Celkově byla 3. série kapku slabší a i u ostatních by neškodilo občas ubrat na počtu epizod, aby měl děj lepší tempo. Naopak finále mě dost bavilo a i když bych klidně bral něco kapku drsnějšího, dost to sedí v rámci toho jak si Ozark budoval svůj svět. Dokonce i ta Ruth si mě nakonec získala, přestože jsem se tomu doteď úspěšně bránil. Breaking Bad Ozark bohužel nepřekonal, ale je jen pár kroků pozadu, což není vůbec zlé... "Just how bad are these people?" "I don't know... Scale of 1 to 10, 10 being pure evil 9, 9-and-a-half." ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Po celosvětovém úspěchu Breaking Bad hledali američtí producenti látku, která by přes odlišná východiska, jiné hrdiny i konflitky používala podobné prvky a vývoj postav jako legendární majstrštyk Vince Gilligana (ano, patřím k těm, kteří jistou spojitost mezi oběma seriály nacházejí). Opět tu máme navenek seriózní vypulírovanou měšťanskou rodinku, která se stále víc a víc zaplétá a prorůstá s prostředím organizovaného zločinu a poznává pozlátko i stíny a rizika takového spojenectví. Stejně jako Walter White je i Marty Byrde špičkovým profesionálem ve svém oboru, zkrátka talentovaný nerd, který pod nevinným kukučem skrývá velké ambice. Když za aktivitami klientské firmy rozpozná nelegální byznys, neodolá příležitosti a stane se majitelem prádelny na špinavé peníze. Z malého podniku se i proti jeho vůli stane větší. Pravda, roste i počet mrtvol v okolí, stejně jako množství protivníků, kterých je nutné se bát stejně jako drogového kartelu coby Martyho zaměstnavatele. Narozdíl od Waltera není Marty na svou práci sám, tak či onak postupně zapojí celou rodinu, zvlášť manželka v sobě rychle najde chuť a vlohy k intrikám a mocenským hrám. Ne náhodou se kdysi podílela na politických kampaních. Rychle se stane nejen cennou spolupracovnicí, ale i potenciálně nebezpečnou konkurentkou. Breaking Bad je sice subjektivně kvalitativně výš, ale nakonec Ozarku dám stejně plnou palbu. Tři dostupné řady jsem totiž slupl v rychlém sledu jako malinu - a to se mi stává výjimečně. Ozark je sice tu a tam zbytečně sentimentální, občas příliš sází na propagaci amerických rodinných hodnot tam, kde se jim Breaking Bad cynicky vysmívá. A někdy pro změnu nechápete vývoj některých postav, kde např. osamělá psychopatka Darleen bere sílu k soupeření s druhým nejmocnějším drogovým kartelem, je vážně záhadou. Na druhou stranu je Ozark zaplněn množstvím zajímavých charismatických charakterů, se kterými se scénáristé nebojí provádět ošklivé kousky a často je nechávají projít pozoruhodným vývojem. O napětí a zásadní zvraty tady není nouze. V nabídce současných krimiseriálů jde rozhodně o výrazný nadprůměr. Celkový dojem: 90 %. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Důstojný nástupce Breaking Bad, který staví na podobném půdorysu (ve svém oboru špičkový, ne-li geniální hrdina se čím dál víc zaplétá s organizovaným zločinem-mexickým kartelem, aby ochránil svou rodinu, která se mu ale vlivem toho rozpadá), a také nabízí vtahující a napínavou krimi ságu se skvěle napsanými a zahranými postavami (Marty, Wendy, Ruth, Darlene). Stylově je ale střízlivější/tlumenější a místo zelených písmenek, žlutých kombinéz, karavanů, plešatých hlav s brýlemi a hučkou, vizuálně silných scén a pamětihodných hlášek sází na studený ponurý vizuál a atmosféru jezerního resortu po sezóně (jak já bych tam chtěl bydlet). Sledovat hrdiny, kteří statečně nesou své drtivé břímě a nevzdávají se a sysifovsky řeší jednu krizi za druhou je stejně motivující, jako je depresivní sledovat, jakou zkázu svým jednáním přinášejí nevinným lidem kolem sebe. První tři řady neměly chybu, v nejdelší čtvrté tomu v pár dílech spadl řetěz, ale s finálem jsem byl docela spokojen. Martyho sklopená hlava, Wendyin shovívavý úsměv a Ruthino fuckování mi budou chybět. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1: Slibné. Batemanovi vážnější poloha sedne a seriály o penězích je radost sledovat. Breaking Bad light... Líbí se mi do jakých extrémů to tvůrci nechají zajít. Z malých ryb se stávají velké a Marty - mistr výmluv musí být hodně kreativní. Některé díly jsou malinko pomalejší, ale jsou tam tak vyhrocené momenty. Doufám, že si druhá řada udrží kvalitu. 2: Solidní pokračování (anti)morality o mazaném finančákovi a jeho vykutálené rodince. Má to stejný poločas rozpadu jako Perníkový táta, ale bez humoru. Tvůrci se striktně drží vážného narativu a ani klacky pod nohama, které musí Marty překonávat moc úsměvu nevzbuzují. Stavění kasína s pěstiteli heroinu za partnery taky není moc velká legrace, když vám za zadkem čmuchá FBI. Z Ozarks není návratu a doufám, že tvůrci už pomalu přemýšlí jak to celé završit. Pak už by ta gradace totiž musela zacházet k banalitám a to by byla škoda. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Viac vzťahová dráma, než drogovo akčná “zábava”. Ozark príbehovo i dejovo graduje, čo je viac než slušný prísľub pre diváka, ktorý očakáva viac, ako len streľbu zo samopalov. Veľmi spokojný. ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Silná túžba vidieť Jasona Batemana v rýdzej dráme splnená (ten sa skrz Ozark ako herec/režisér/producent absolútne znovuzrodil) a jeho filmografia skladajúca sa takmer výhradne z komédií kolísavých kvalít bola obohatená o tento atmosférický diamant, ktorý z nejakého dôvodu všetci prirovnávajú k istému (objektívne najlepšiemu všetkých čias) seriálu z pera Vincea Gilligana. Rodinná púť naprieč všetkými vrstvami organizovaného zločinu nádherného amerického Stredozápadu, od rozpadnutých barov, omočených motelov a prašivých striptízových klubov cez odbory, stajne, heroínové farmy a mafiu v Kansas City až po mexický kartel, kasína na vode a prvú ligu – vrcholnú politiku na najvyšších miestach. Púť podtrhnutá famóznymi výkonmi, skvostným a schopným obsadením, no hlavne produkciou s víziou, rozumej ľuďmi za kamerou, ktorí presne vedeli, čo od seriálu chcú, a kompetentným štábom, ktorý želané doručil. Fenomenálna kamera, vždy so sebou nesúca tmavomodrý filter, náležite dotvárajúca pochmúrnosť jazier v Ozarku, lokálne známych aj ako redneck riviéra. Temné inštrumentály Dannyho Bensiho a Saundera Jurriaansa, bez ktorých by aj tá najprepracovanejšia štylizácia vo výsledku vyšla polovičná (#1 tak podstatne dôležitý faktor ako napr. v prípade T Bone Burnett x True Detective / #2 viacročné čakanie na finálnu sériu mi skracovalo nepretržité počúvanie melódie záverečných titulkov druhej epizódy druhej série, ktorá tiež poslúžila aj ako náhradná droga na zmiernenie absťáku z čakačiek). Všetko zviazané dokopy pevnou, no zároveň dynamickou, obmieňajúcou sa réžiou, ktorá sa drží v mantineloch stanovených pravidiel, no zároveň nevyznieva jednoliato, aj keď rovnakú štafetu estetiky, vizuálu a štýlu predáva z epizódy na epizódu. Triumfálny seriálový počin, ku ktorému sa vrátim aj tretíkrát... ♪♫ Inštrumentály / ♪♫ / ♪♫ / ♪♫ / ♪♫ / Koment k 4. sérii / How's your wife? / Run the Jewels / "Life is parallel to Hell, but I must maintain..." (S1 27.6.2019 / 1.4-11.4.2022) (S2 19.7.2019 / 12.4-19.4.2022) (S3 7.4.2022 / 21.4-22.4.2022) (S4P1 25.4-26.4.2022) (S4P2 29.4.2022) ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Stačilo by napísať že Ozark je v súčasnosti jeden z top seriálov. Ozark je akoby seriál o manželstve v kríze, ktoré musí odolať. Ani nie tak kvôli ich deckám a ich vzájomnej láske ako skôr kvôli strachu o život. Wendy a Marty musia zase raz prísť s niečím, čo im na istý čas odtiahne nôž z krku. Je to zábavné, nesmierne napínavé a miestami aj prekvapivé. Najnovšie diely som zhltol najmä vďaka úžasným hereckým výkonom. Jason Bateman si drží svoj skvelý štandard, no čoraz viac do popredia vystupuje Laura Linney ako Wendy. V 3.sérii rozširuje svoj emočný potenciál a herecký register a uchváti vás hneď v niekoľkých scénach. Spoločne so seriálom ale rastú aj ostatní herci. Skutočne kvalitný seriál na ktorý som natrafil úplnou náhodou. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Treba uznať, že ide o prešpekulovaný a veľmi zaujímavý scenár. Chybičky krásy by sa síce našli, nie vždy sa tu držalo tempo a dynamika a miestami dialógy zachádzali do zbytočností, no celkovo ide o výborný zážitok. Páčil sa mi aj rozvoj postáv a ponor do ich meniacich sa charakterov. Tiež niektoré situácie vyzneli dramaticky silné, takže si ich budem pamätať ešte dlhú dobu. Preto myslím, že nebudem mať problém s nadviazaním na štvrtú sériu, človek tu hneď vhupne do deja a už ho to nepustí. Zatiaľ silný nadpriemer, po štvrtej sérii možných aj päť hviezd. 85/100 ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mé pocity se při sledování seriálového Ozarku, střídaly jako na horské dráze. Od počáteční letargie, které vystřídalo absolutní nadšení až po zklamání úplně v závěru. Vůbec, zhruba do s02e06 jsem uvažoval i o známce nejvyšší, ale na konci jsem jen litoval promarněné šance. A přitom to mělo skoro všechno, tah na bránu, komické i vážné situace, výborně napsané dialogy, jen ten scénář mohl být lepší. Vůbec by mně nevadilo, že sem tam nějaká postava padne za vlast, nebo za peníze, spíše jsem byl zklamán z nedotažených, vedlejších dějových linek, což platí hlavně v případě blonďaté Ruth, nad jejímž chováním jsem na konci jen nechápavě kroutil hlavou. Je to celkově hodně dobré, perfektní atmosféra, Jason a Laura jsou úplně k sežrání, ale na plný počet to (zatím) rozhodně není. Uvidíme co přinese třetí série. ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele

Bateman mě nesmírně mile překvapil a dokázal, že není jen idiot z komedií. Za mě naprosto výborné a to včetně vedlejších rolí. Když se kupí sračky, tak pořádně. Připomíná mi to Raye Donovana. ()

Happens 

všechny recenze uživatele

Finanční poradce s nepříliš ostrými lokty, ale s vyloženě nabroušeným jazykem a ještě ostřejší manželkou, se dostane do spárů narkomafie a vymyslí plán, jak si zachovat život praním špinavých peněz. No a tak se dostáváme do jižanské Ameriky v USA hezky mezi hillbillies a rednecks, stále s dýcháním mexické narkomafie na krk. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bateman si to zrežíroval aj zahral. Je to jeho dieťa, ktoré je výborným rodinno-gansterským seriálom. Ale žiaľ len v prvej sérii. Tam funguje všetko skvele - zápletka, napätie, zvraty. Od druhej sérii sa tento šmrnc žiaľ stráca a to predovšetkým z jedného dôvodu - mnoho silných a častokrát aj tak správne sympatických postáv proste zbytočne zomiera. A sú nahradené inými, ktoré ich kvalitu nedosahujú. Nehovoriac o tom, že sa proste všade dostávajú do popredia ženy. Ono to nie je úplne na škodu, ale preháňať to s feminizmom netreba. Manželka, dcéra, tá teenagerka, kartelová vybavovačka, agentka, žena zálesáka atď. to sú všetko ženské postavy, ktoré niekoho ovládajú a zvyčajne sú dosť kruté. A okrem toho sa tu objavuje nový pretlačovaný fenomén - deti skáču rodičom po hlave a tí ich dokonca prosia o poslušnosť. Tak to teda nie. Nakoniec sa z toho stal seriál ktorý propaguje novodobé progresívne myšlienky (čo nepovažujem za pozitívum), ale príbehovo sa vydal na zosuvnú krivku. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Ultraslušný účetní, který pere prachy mexickému drogovému kartelu je dobrá startovací pozice. Samozřejmě, že velice záhy se přejde od abstraktního světa čísel do konkrétního světa vyčíslování zisků, ztrát a mrtvol. Víte ale co? Ubilo mě to. Situace se pořád horší a horší, hrdinové hledají stále zoufalejší řešení, logicky se nevyhnou tomu, že i sami zabředávají do morálního bahna víc a víc. Zakrátko už není mezi pravými zločinci a vzornou rodinkou žádný rozdíl, kromě vnějšího zdání. Seriál se vyznačuje několika typickými rysy: velmi silné ženy a nezodpovědnost. Kdokoliv udělá cokoliv špatného, hned to bezdůvodně háže na nebohého Jasona Batemana a rezolutně se u něj dožaduje odškodnění nebo nějaké satisfakce. Chvílemi mi seriál připomínal pohádku O Kohoutkovi a Slepičce. Vždycky, když účetní našel řešení, musel za to zaplatit dalším problémem a další dlužnou protislužbou. Silné ženy – manželka, právnička, stará vidlačka a mladá vidlačka – byly prototypy samostatného, tvrdého ženství na hranici karikatury. Série se podle mě nemá, kam dál posouvat. I v další řadě budeme sledovat zoufalý boj o život a ztrácení morálních hodnot. 4. řada. Štvali mě už úplně všichni, takže mi bylo jedno kdo, koho, proč a jak zabije. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Slušný a napínavý seriál, ktorý na ČSFD - z pre mňa nepochopiteľných dôvodov - komentátori prirovnávajú k Breaking Bad. Samozrejme s týmto skvostom nemá OZARK absolútne nič spoločné a ide si vlastnou, oveľa konzervatívnejšou cestou. Ale, že by to bolo na škodu, to určite nie. (22.1.2020) ()

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Ozark nás přivádí do světa šikovného a mazaného finanční poradce, který pere peníze pro mexický drogový kartel. Hlavním představitelem je právě poradce Marty Byrde, pracující v jedné poradenské firmě. K této nekalé práci ho zláká jeho přítel a dlouholetý kolega. Vidina snadného zbohatnutí převládne nad rizikem. Zvrtne se to ve chvíli, kdy jeden z jeho kolegů ošidí kartel pro vlastní obohacení, přičemž dojde k vyřizování účtů z čehož vyjde živý pouze Marty. Samozřejmě pouze pod jednou podmínkou a to že všechny peníze, které byly odcizeny, vypere a vrátí. Na to se s celou rodinou stěhuje do dalekého Missouri právě k jezeru Ozark, kde rozjíždí své nekalé finanční akce, ve kterých chce peníze vyprat. Manželka Wendy, ač se uplně ze začátku nezdá, v tom nakonec pojede s ním a oba se tak stávají nevypočitatelným párem, který za každých okolností (i když si občas musí sáhnout až na uplné dno) dosáhne svého. - "Money is, at its essence, that measure of a man's choices." ()

Související novinky

Marvel nejspíš našel svou Silver Surfer

Marvel nejspíš našel svou Silver Surfer

04.04.2024

Fantastická čtyřka, vlajková loď příštích marveláckých let, opět získává reálnější kontury. Ústřední kvartet je již jasný, v hlavních rolích se objeví Pedro Pascal, Vanessa Kirby, Ebon Moss-Bachrach… (více)

Emmy 2022 opět v režii HBO

Emmy 2022 opět v režii HBO

13.09.2022

Zatímco v loňském roce ceny Emmy ovládl zcela Netflix, letošní 74. ročník kabelovka HBO mocně vrátila úder. Díky jasným vítězstvím seriálů Boj o moc a Bílý lotos toho zkrátka na streamovacího giganta… (více)

Nominace na ceny Emmy 2022 oznámeny

Nominace na ceny Emmy 2022 oznámeny

12.07.2022

Poprvé v historii oznámila Televizní akademie letošní nominace na ceny Emmy, aniž by uvedla, která streamovací služba nebo televizní stanice má největší množství želízek v ohni. Samo o sobě to není… (více)

Reklama

Reklama