Reklama

Reklama

Ozark - Season 2

(série)
Trailer 1
USA, 2018, 10 h 19 min (Minutáž: 56–67 min)

Hrají:

Jason Bateman, Laura Linney, Janet McTeer, Jackson Beals, Ian Gregg, Trevor Long, Nelson Bonilla, Skylar Gaertner, Julia Garner, Charlie Tahan, Peter Mullan (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Martyho plán otevřít si na lodi kasino komplikují intriky Darlene Snellové, Ruthin otec v podmínce, místní politika a gangster z Kansas City. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (31)

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série přinesla zcela nový vítr. Trochu zatuchlý a smradlavý. Nic takového, co by osvěžilo vzduch. Důvod, proč byla první série dobrá, byl i ten, že jste se neustále báli o hlavní postavy a nějak jste viděli jejich zlepšování a jejich budování charakteru. To se děje i zde. Ale je to v pozadí oproti boji o kasíno, které se vleče neustále, o zhrzeného manžela/faráře s dítětem, který ani neví co chce. Celé je to v pozadí toho, co nás bavilo a měli jsme to rádi. Nyní se musíme vypořádat s krizí v rodině Langmore, která nebere konce. Nakonec ale díkybohu bere. Ve výsledku mnoho lidí bylo naštvaných z návratu pana agenta. Přičemž, on je jediná postava s charakterem, která se zdá být v příběhu záporná a být opravdu těžkým článkem. Musím uznat, že další série budou zajímavé. Nebo v to alespoň doufám. Nevím jestli bych celý proces seriálu vydržel jenom na něčem, co by kopírovalo tuto druhou sérii. ()

mm13 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Až na scénu "Kazateľ v sklepe", kedy sa zdalo, že seriál vykročí iným smerom, je to presne to isté, čo prvá séria. Ak to chce byť takto, potom poprosím o okamžité ukončenie treťou sériou, pretože v línii nahrubo načrtnutých charakterových rysov a predvídateľnosti takýchto postáv sa pridlho kráčať nedá... ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

[84%] Pěkně se nám to rozjíždí. První série byla dobrá, ale sem tam se našla hluchá místa, ale tato druhá série je o dost lepší. Víc jsem se vžil do postav a napětí by se chvílemi dalo i krájet. I tu dojde k několika nečekaným úmrtí. Jsem zvědav na další řady. Okomentuji podrobně až po všech sériích. Začíná mě to bavit víc a víc! ()

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Letná sezóna je preč a Ozark sa ponára do nepríjemného ticha. Stíchlo všetko – jazero, okolité domy i lesy, do ktorých je všetko nemilosrdne vnorené. Po stránke atmosféry je 2. séria kvalitná. Rozhodne nemožno nič namietať ani proti réžii, hereckým výkonom, výprave, hudbe, či kameramanovi. To všetko je zvládnuté na veľmi vysokej, profesionálnej úrovni. Bohužiaľ, scenáristi na 2. sezónu zrejme nemali toľko času, koľko potrebovali a podľa toho vyzerá. Druhá séria je strašne rozťahaná a nezáživná, mnohé postavy sa vracajú len preto, lebo boli v prvej (ale s tým, že v druhej s nimi nie je v podstate nijako pracované a sú len figúrkami na šachovnici), každý diel je nepochopiteľne dlhý (každý sa motá okolo šialenej hodinovej stopáže) a ešte navyše to má 10 epizód, čo je o 2 - 3 viac, než bolo nutné. Vinou toho sa dostavujú rozpaky a nuda. Je to o to väčšia škoda, že 1. séria bola fakt super, to po prvé. A po druhé, nech je 2. séria akákoľvek, faktom je, že akonáhle sa začne „niečo“ diať (= ide do tuhého, umierajú postavy...), atmosféra sa prudko zvýši, zabúdate dýchať. Nanešťastie, deje sa to len veľmi nečasto. Slušný rozjazd, dobrý dojazd, no medzitým plno nudných dielov. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Breaking Bad nikdo z trůnu nervydrásajících televizních krimidramat o drogové tématice asi jen tak nesundá, ale ne nadarmo se v sekci Podobné pohybuje právě Ozark, už jen tenhle fakt mě k němu přitáhl a po neskutečně nabombené druhé sérii můžu už teď konstatovat, že po BB je Ozark asi tím nejlepším výplodem televize co letos uvidím. Dost pochybuju, že ho jen tak dokáže něco překonat. [viděno na Netflixu] ()

Galerie (150)

Reklama

Reklama