Reklama

Reklama

Resident Evil: Raccoon City

  • Portugalsko Resident Evil: Raccoon City (více)
Trailer 6

Obsahy(1)

V dříve prosperujícím sídle farmaceutického gigantu Umbrella Corporation je nyní Raccoon City vymírajícím městem na středozápadě. Exodus společnosti udělal z města pustinu... s velkým zlem pod povrchem. Když se toto zlo rozpoutá, skupina přeživších musí spolupracovat, aby odhalila pravdu a přežila noc. (Falcon)

Diskuze

martinbucek

martinbucek (hodnocení, recenze)

2denisska2

ti nedoslo, ze to kopiruje prve dve hry?..... skor je na palicu, ze vsetky postavy boli pokope..... a ze wesker bol dosraty a pritom on mal tahat za nitky....... to bude picungu, ked na netflixe vyjde ten serial

na příspěvěk reagoval Sabrewulf

2denisska2

2denisska2 (hodnocení, recenze)

Očividně ten kdo psal scénář a vybíral postavy měl fakt hodně dobrej matroš! Asi se nikdy nedočkáme opravdového příběhu podle hry, včetně postav....Ten Leon jako vážně? 🤣 Hispánec nebo co to má být?  Jill Valentine to samé nehledě na to, že Jill je v jedničce nebo až ve trojce kde jsou příběhy úplně jinde.. Děs běs toto 

na příspěvěk reagoval martinbucek

QiFi

QiFi (hodnocení, recenze)

Tak už jen v průběhu, kdy jsem se díval, jsem to neustále musel komentovat, co to je za hnusný odpad.. někdo něco splacal jen tak dohromady na pískovišti a předhodil nám to na plátno .. herecké obsazení katastrofální, asi si někdo popletl barvu pleti, herní adaptace má docela daleko od toho .. pár známých míst, ale jinak je to hrůza.. k tomu, když do 107 minut chtěl místě filmu narvat 2 díly .. nelogické scény, o příběhu pořádně nic nevíte .. úvod žádná sláva .. takže vlastně nevíte ani na co koukat .. pak tam jen na začátku a na konci filmu jen tak skočí ,,resident evil" .. jako u těch hororu, kde si režisér myslí, jak byly strašidelné, těžko říct, zda je to vůbec céčko, za mě to byla ztráta času a to jsem RE fanda, hry jsou hezké, animované díly též jsou docela fajn, Andersonová verze se mi líbila dost, nesnažil se napodobovat hru a jel si svůj příběh s poměrně hezkou herečkou .. všechny díly bomba až na 5. ten byl trošku slabší .. ale mělo to dej, příběh .. a dobře zakončené .. což u této nové verze asi neuvidíme nikdy .. snad to skončilo tímhle dílem .. necháme to pohřbené v raccoon city .. není to tak dlouho co vyšel 4 dílny animovaný seriál, který na tom byl podobně jako toto, bez hlavy a paty .. tak doufám, že teď v červnu vyjde ten nový seriál, který je konečně filmovaný na Netflixu, už jen z traileru se hodně těším a věřím, že to zase nahodí laťku .. Resident evil: Lék .. hodně štěstí :) 

Karlosz

Karlosz (hodnocení, recenze)

mzss1

no myslím, že příkladné. Spider-man, vyhajpovaná ukňouraná hovadina - Resident evil - v pohodě zombíci. 

na příspěvěk reagoval Sabrewulf

Karlosz

Karlosz (hodnocení, recenze)

tak jsem to viděl a musím říct, že je to lepší než spider man

na příspěvěk reagoval mzss1

PeITeeR

PeITeeR (hodnocení, recenze)

Wau. Jeden z mnoha filmu, pro kterej jsem mel cit, a opet jsem ho, nastesti, jen proklikal.

Qalalan

Qalalan (hodnocení, recenze)

Strašný, jednu hvězdičku jen pouze z nostalgie, že jsem si to všechno poctivě odpařil po nocích na PS1.

Děj mizerný, scény a herecké výkony skoro až trapné.

Readyxx

Readyxx (hodnocení, recenze)

tvl tohle bylo zase co  ..po matrixu zase dilo od asulumu  ,kterej dostal vetsi rozpocet ?

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

takový Den mrtvých je tady v modré barvě, jako vážně borci ? a pak tady mluvte o nějaké serioznosti 

na příspěvěk reagoval Sabrewulf

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Sabrewulf

Já nevim, já sem to ještě neviděl, chystám se na to, ale pozor já sem si k tomuhle filmu nevytvořil názor a to ještě v době, kdy se natáčelo, takže k tomu přistupovat, tak jako ke všem filmům a to jest seriozně. 

na příspěvěk reagoval Sabrewulf, martinbucek

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

No ty krávo, tak tohle je jedno z největších ultrahoven, co jsem kdy viděl. Te zvratek plive do ksichtu fandům RE od začátku do konce. Všechno totálně postavené na hlavu.

na příspěvěk reagoval Akira777

Uživatel gein smazal svůj příspěvek.

Sigebert

Sigebert (hodnocení, recenze)

Sabrewulf

Se scénářem A a B v remaku souhlasím. Oni jsou tuším i v rozporu. V kampani za Claire Birkin zabije Mr.X a v Leonovi zase žije. 

na příspěvěk reagoval Sabrewulf

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

KeineLust

Pětka už opravdu nemá s Residentem jako takovým moc společného (i přesto mám ten díl rád, protože to je ukončení). 6 krom toho, že tam je špatně úplně všechno, nemám rád právě proto, že pětka už frančízu ukončila a oni se v tom zase museli začít rýt. FPS jsem nehrál a ani asi nebudu, protože i když to určitě bude skvělé a atmosférické, mě tam to FPS odpuzuje (konkrétně teda ty "cutscény", kdy furt všechny postavy mluví a čumí směrem do obrazovky).

A co se týče remaku RE2, klidně ti vypíšu, co tam vadí mně:

-Žádný rozdíl mezi střílením do nohy a do hlavy, převod na RE4 míření tak ztrácí smysl

-Vynechané klíčové cutscény (Mr.X)

-Claire jede do města už s pistolí a mluví jak dlaždič, což úplně překopává to, jaká ta postava měla být (civilista, který se postupně dokope až k zombiebijci)

-Místy příšerná kamera (ve stokách, jak tě chytí ten pytel slizu, to je úplně na facku)

-Neustálé nahánění Panem X překročilo tu mez, kdy už to není zábavné, ale otravné.

-A ze všeho nejvíc odfláknutí scénáře A a B, zatímco v originále měl každý to svoje a krásně se to prolínalo mezi sebou, v remaku v podstatě až na pár výjimek jedeš úplně to samé (oba bojují s Brikinem s tyčí apod.) - na tenhle bod nadává dost lidí, co vím.

na příspěvěk reagoval Sigebert

KeineLust

KeineLust (hodnocení, recenze)

Sabrewulf

No ale o tom přesně mluvim, ve čtyřce máš víc nepřátel než v prvních dvou hrách dohromady. Atmosféru to má, ale proto, že je to sice pojatý dost jinak než přechozí hry, ale zároveň se capcomu povedlo trefit ten balanc. Prostě "horror" tam furt je, ačkoliv "survival" se nějak vytratilo. Já narážel spíš na pětku a šestku, který mě dost otrávily ( Nevim jakej máš názor na ty novější fps díly, ale podle mě je RE8 mnohem víc "Resident Evil" než pětka s šestkou dohromady.) 

Je fakt, že to někdy působí divně, ale pokud je to daň za to, aby řadový zombíci působili jako skutečná hrozba, tak to beru. Mě remake dvojky strašně potěšil a moc nechápu jak s nim může fanda originálu mít nějakej problém. Teď samozřejmě nemyslim přímo tebe. 

na příspěvěk reagoval Sabrewulf

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

KeineLust

Ale ve starších dílech jsi nemířil. Postava střílela automaticky do těla a semtam dala headshot. A neřekl jsem, aby vyloženě umírali na jednu ránu do hlavy, ale aby mezi mířením do těla a do hlavy byl rozdíl, což není. Nemluvě o tom, že v RE4 když trefíš protivníka do kolene a pak mu dáš suplex, tak je v podstatě mrtvý na jednu ránu a atmosféra je přesto geniální.

na příspěvěk reagoval KeineLust, Sigebert

KeineLust

KeineLust (hodnocení, recenze)

jinak, je film fakt tak dementní, jak vypadá z traileru? i když za ten dojem nejspíš může hlavně hyperdebilní doprovodnej song a Leon z blízkýho východu :D

Uživatel KeineLust smazal svůj příspěvek.

KeineLust

KeineLust (hodnocení, recenze)

Sabrewulf

No ale co se toho posledního odstavce cos napsal týče, to bylo ve starších dílech RE pravidlem a tak nějak to k tomu patřilo. Kdybys každýho zombíka v RE 1-2 vysvačil na jeden headshot, tak máš barák vyčištěnej za deset minut a veškerá atmosféra by šla do prdele. Kdybys to kompenzoval, že by headshoty fungovaly 'normálně' a přidal bodycount, tak by, zase, veškerá atmosféra šla do prdele. Jak ostatně prokázaly některý pozdější díly. 

na příspěvěk reagoval Sabrewulf

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

Jako dle mého to bylo mírně horší jako RE1 (ale bavilo mě to víc jak ostatní díly RE, protože mi nepřišlo že by to bylo o zombie, ale jen se řešila Alice)

Dva debilní momenty Spoiler: Týpek vypálí z raketometu a dva metry vedle to s týpkem nic neudělá a druhá. Ta scéna jak kosí zombíky při blikání mi přišla divná :D 
První půlka byla dobrá, ale pak mi přišlo, že režisér toho chtěl stihnout ještě hodně ale neměl čas, tak to hodil do poslední půl hodiny. Jako něco revolučního to není, ale tak 50% si to zaslouží.

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

martinbucek

2: Přesně to už jsem někde jinde zmiňoval taky. Ta herečka má normálně rovné vlasy a trochu by se očima podobala té Jill, jejíž předobrazem byla Julia Voth a oni jí tam nacpou trvalou. To je vyloženě provokace.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

To bylo myšleno... Těm dementům. Oni budou vědět... Né všem ostatním normálním uživatelům. 

Kterých upřímně lituju že tu setrvávají a je mi jich líto. Zbohem a sorry... 

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Zase to tu nějací debilové nadsazujou! To je zbytečný tohle komentovat něco hodnotit. 

Když tu kde jakej čurák a píča... A kde jaká fetka hodnotí! Takhle se vážně té dobré RE serie nedočkáme. Když si z takovýma hovnama necháme z poklidným výrazem vytírat zrak! 

Bude se točit jen sračka za sračkou horší a horší! 

Kdyż se vy vylízaný dementi neprobudíte a nezačnete OBJEKTIVNĚ HODNOTIT! A HLAVNĚ NÉ PODLE DEBILNÍCH KINORIPŮ! 

Ale, má smysl něco vůbec psát? Nemá! 

Tak se tu mějte vy vylízanci a hoňte si dál jeden druhýmu čuráky. ČSFD je mrtvé! Chcíplé! Zdechlé a nikdo nikdy už vás nikde nebude brát vážně! 👍😡🤦🏻

jumptheshark

jumptheshark (hodnocení, recenze)

Koukám na to hodnocení, ale překvapený nejsem... Čekal snad podle jména režiséra a scénáristy někdo něco jiného? Nebyl důvod si myslet, že po těch bracích, na kterých dosud dělal, se mu zrovna Resident Evil povede... Ale kdo ví, třeba to bude pro některé fanoušky takové guilty pleasure. Pár takových filmů taky mám.

martinbucek

martinbucek (hodnocení, recenze)

Kincl

nechod!!!......... som rad, ze su u nas kina zavrete a po dune by to bol dalsi cierny bod pre neznejsie pohlavie, ktore by som na navstevu filmu presvedcil.... nastastie som bol zvedavy a upiratil si to a zial musim potvrdit nazory ludi, je to hrozne a zaradi sa to ku ostatnym dielom serie.... je to asi najlepsi diel ale furt som sa pri sledovani pytal PRECO?

1, wesker je tu vyobrazeny ako empaticky priatel, ktory sice chce svoj tym opustit, ale takisto im pomaha a je priatelsky..... a nema okuliare, KURVA wesker ma mat okuliare aj v noci a uces ako z videoklipu od offdpring.... to ze vsetko mal zosnovat on a tahat za nitky tu vobec nie je, je to len jeden pesiak 

2, Jill- ta ma vo filme tak 3 vety a az na fakt, ze herecka co ju stvarnuje ma hocikedy vyzehlene vlasy, tu ma najviac afrouces aky existuje....teda okrem dredov..... ak by jej vyzehlili vlasy a dali baretku, slintal by som

3, Chriss, ten bol asi tahunom spencer mansion casti a nemam vyhrady, teda okrem malej minutaze

4, Claire, ta bola ok

5, Leon- ah kurva Leon STUPID Kennedy, tak to bol velky omyl, nie len castingovy, ale aj scenaristicky.... sprava sa ako retardovany brad vickers

6, Irons- malo priestoru a jeho zaujmy nevysvetlene

7, birkin- v pohode, len tiez malo priestoru a nevysvetlena jeho praca ani co T-G virus vobec je.....tyrant forma ok

8, Bertolucci- ten bol ok

9, Aiken- malo priestoru, mal byt v druhom tyme, nekusol ho HAD!!!

10, Beta tym... podla filmu v nom boli asi len 2ja clenovia

11, Brad vickers.... uplne nic neukazali, neutiekol ani nezachranil chrissa a claire

 

12, Lokality: spencer mansion a sirocinec ok, laborka len jedna a pod sirotcincom a nie pod stanicou, stanica uplne nevyuzita a neukazane okrem kusku vestibulu a kanclu vobec nic

13, potitulkova scena privadza POZOR SPOILER (jednu postavu spet a jednu predstavuje pre pripadne pokracovanie)

14, Marinni- dve sceny, divak sa nedozvie, ze je velitelom bravo tymu, preco ide kam ide a to iste aj Dooley

15, Kamionak- nadsenie z traileru vyprchalo po jeho scenach

16, Barry Burton a Rebecca Chambers vo filme NIE SU!!!

17, Mr X a prvy tyrant takisto nie su

 

Zial obava z toho, ze postavy budu mat malo priestoru sa naplnila, takisto sa naplnilo to v co som nedufal a to, ze reziser-scenarista si napozera par videii na youtube z hrania remaku 2ky a urobi scenar podla toho.... film je vykastrovany o vsetko podstatne a zaujimave, divak sa nema sancu dozvediet nic o postavach a uz vobec NIC o dazdniku, cele zle..... ak by to bol pilot k serialu, nadaval by som tiez, ale aspon by bola moznost rovynut to..... reziserko si aj sam koncom odfajcil moznost na Nemesis.... najzaujimavejsieho tyranta...... 

 

A je to aj chyba sony, ked uz kurva im naslubuje, ze to bude ako remake 2ky na velkom platne, tak si kurva dam tu namahu a okontrolujem si to a s kecami typu, je to reziserska vizia, nech si ide do pice, je to hlavne dalsia premarnena prilezitost vybudovat uspesnu seriu, ktoru momentalne sony okrem marvel sveta nema

na příspěvěk reagoval Sabrewulf

Související novinky

Kdo si zahraje v seriálovém Resident Evil?

Kdo si zahraje v seriálovém Resident Evil?

13.06.2021

Netflix odhalil kompletní obsazení hlavních postav nadcházejícího hraného seriálu ze světa Resident Evil. Slavná herní franšíza se tak brzy dočká nejen dvou seriálů na Netflixu (z nichž jeden bude… (více)

Nový Resident Evil byl dotočen

Nový Resident Evil byl dotočen

29.12.2020

Přestože natáčení začalo teprve v listopadu, nový filmový Resident Evil má za sebou již poslední klapku. Snímek tak nyní čeká rychlá postprodukce a příští září dorazí do kin. Děj se tentokrát bude… (více)

Filmový Resident Evil má obsazení

Filmový Resident Evil má obsazení

07.10.2020

Herečka Milla Jovovich odešla lovit přerostlé obludy do série Monster Hunter, filmový Resident Evil to ale zkusí i bez ní. V chystaném rebootu vycházejícím z populární herní série si tak na nemrtvé a… (více)

Reklama

Reklama