Reklama

Reklama

Resident Evil: Raccoon City

  • Portugalsko Resident Evil: Raccoon City (více)
Trailer 7

Obsahy(1)

V dříve prosperujícím sídle farmaceutického gigantu Umbrella Corporation je nyní Raccoon City vymírajícím městem na středozápadě. Exodus společnosti udělal z města pustinu... s velkým zlem pod povrchem. Když se toto zlo rozpoutá, skupina přeživších musí spolupracovat, aby odhalila pravdu a přežila noc. (Falcon)

Videa (3)

Trailer 7

Recenze (316)

Beckett51 

všechny recenze uživatele

V zásadě přesně to, co jsem od toho očekával. Béčkovej akční horor s polo-dementním scénářem, kterej dokazuje, že to, co je efektní v hrách ne vždycky funguje na plátně, otřesným cgi oblud, dobrou RE atmosférou a povedenýma maskama. Navrch mě překvapila ještě fajn hudba a nakonec docela ok casting, na kterej se dá zvyknout. Dobrá večerní oddechovka a na další díl bych se klidně mrknul. ()

TheEvilTwin odpad!

všechny recenze uživatele

Nový RE je rozhodně jedinečný, nicméně nikoliv v tom, jak je dobrý, ale naopak v tom, že jsem snad poprvé v životě měl chuť z kina odejít. Těžko pro film hledám slova, protože na něm není doslova jediná pozitivní věc, ale naopak o negativech bych zde mohl psát hodiny. Celý příběh je kompletně hloupý a vytažený z prdele, postavy by měly dostat cenu blbci roku a herecké obsazení v čele s mexikáncem Leonem je naprosto katastrofální. Akce je nudná, nezajímavá, zombíci jsou směšní (zombie řídící vrtulník, zombie vrána…), komická hudba při wannabe horor scénách taky nepůsobí dobře a ten absurdně trapný závěr je už jenom třešnička. Nenechte se zlákat myšlenkou “ale ono to určitě nebude tak špatné, to přece nemůže!” a opravdu věřte, že může a ušetřete si peníze i čas. Otravné béčko, u kterého jsem nevěděl, zda se smát, či brečet a počítal jsem minuty do konce. Katastrofální film, ostuda celé RE série a oněch původních 34% bylo rozhodně daleko víc přesnější, než momentálních 50. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Konečne nastala zmena na režisérskom kresle tejto série, ale žiadna zmena k lepšiemu to nie je. Postavy totálne o ničom. Prvú polovicu sa tam vôbec nič nedeje a behom druhej sa dočkáme tuctovej digiakcie na ktorej môže niekoho zaujať nechutné čvachtavé gore. Ale mňa už ani to nebaví. Za mňa totálna nuda. 2/10. ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto debilní, iritující sračka. Myslel jsem si, že je Johannes Roberts zručný režisér, ale nový Resident Evil je důkaz, že povedené duo 47 metrů je spíš náhoda podpořená moji láskou k žraločím filmům. První věc zmíním samozřejmě příšerný casting. Leon zavřel stánek s kebabem, sundal turban a pět minut se učil střílet, Jill to přehnala se soláriem a Chris po opuštění Raccoon City nastupuje jako model nových slipáčů Calvina Clajna. Vizuální stránka filmu je ubohá, efekty směšné a trapné. Každý i 20 let starý Andersonův film vypadá mnohem lépe. Robertsovi se vymyká všechno z rukou. Herci pod jeho vedeném hrajou tragicky. Takový Donal Logue je famózní herec a hraje naprosto strašně. Třeba Leonova reakce na monstrum ve sklepě....prej Goooooooouuuu cvl šel sem do kolen, herec, který neumí ani zahrát strach. Umíral sem z těch ochotnických výkonu smíchy. Roberts nedokáže ani navodit atmosféru roku 1998 jinak, než používáním tehdejších debilních písniček z hitparády Eso, které se hodí do takového filmu asi jako Tinky Winky do Terminátora. Chtěl jsem dát 1* za mojí milovanou Kayu a hezký vzhled policejní stanice, ale tahle iritující parodie na horor, nedej bože na dobrý akční film si zaslouží poslat nemilosrdně do prdele. Každý díl z Andersonovi série je 4x lepší, než tenhle parodický, ubohý paskvil. Okamžitě si du spravit chuť starou dvojkou od Witta. Kdybych šel na tohle do kina, odešel bych před koncem jako z druhého Halloweenu. 0%. ()

Nevka 

všechny recenze uživatele

Nový Resident Evil má jediné štěstí, že jsem letos shodou nešťastných náhod zamířil do kina i na After a Halloween Kills. Jinak by zcela jistě aspiroval na nejhorší film roku. Snaha o přiblížení herní předloze je sice větší než u filmů s Millou, ale je to jednoduše bída. Leon je šašek, finální boss fight absolutní výsměch a budování napětí taky (zapalovač hadr). Zombíci jsou vizuálně dost slušní a... To je asi všechno. Škoda mluvit. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (15)

  • Původní nepoužitý scénář Grega Russoa měl být silně inspirován sedmým herním dílem „Resident Evil VII - Biohazard“ (2017), který stejně jako původní záměr pro tento film fungoval jako částečný reboot dosavadní herní série a mnohem více se zaměřil na hororové aspekty než na akci, pro které byly známé nejen do té doby poslední herní díly, ale také filmová série od Paul W.S. Andersona. (S.U.E.S.)
  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedná scéna. (Varan)
  • Video promítané na zeď ve sklepě laboratoře, ve kterém dvojčata Ashfordovi mučí vážku a poté ji nechají sníst mravenci zaživa, je téměř na chlup stejné jako cutscéna ze hry „Resident Evil: Code Veronica“. (NiWi)

Související novinky

Kdo si zahraje v seriálovém Resident Evil?

Kdo si zahraje v seriálovém Resident Evil?

13.06.2021

Netflix odhalil kompletní obsazení hlavních postav nadcházejícího hraného seriálu ze světa Resident Evil. Slavná herní franšíza se tak brzy dočká nejen dvou seriálů na Netflixu (z nichž jeden bude… (více)

Nový Resident Evil byl dotočen

Nový Resident Evil byl dotočen

29.12.2020

Přestože natáčení začalo teprve v listopadu, nový filmový Resident Evil má za sebou již poslední klapku. Snímek tak nyní čeká rychlá postprodukce a příští září dorazí do kin. Děj se tentokrát bude… (více)

Filmový Resident Evil má obsazení

Filmový Resident Evil má obsazení

07.10.2020

Herečka Milla Jovovich odešla lovit přerostlé obludy do série Monster Hunter, filmový Resident Evil to ale zkusí i bez ní. V chystaném rebootu vycházejícím z populární herní série si tak na nemrtvé a… (více)

Reklama

Reklama