Reklama

Reklama

Nebezpečný náklad

  • USA Precious Cargo (více)
Trailer

Dobře naplánovaná loupež drahokamů se vymkla kontrole. Šéf zločineckého gangu Eddie (Bruce Willis) ze zpackané loupeže viní svůdnou Karen (Claire Forlani). Karen chce získat Eddieho důvěru zpět a rozhodne se ukrást náklad velmi vzácných a drahých drahokamů. Kvůli této prácičce se Karen spojí se svým bývalým milencem a prvotřídním zlodějem Jackem (Mark-Paul Gosselaar). Celá mise na získání důvěry však nedopadne podle plánu... (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (66)

mortak 

všechny recenze uživatele

V ČR amatéři zkouší hrát divadlo, klasické i nové kusy, jezdí s tím do Hronova, a když se poštěstí, i nějakou tu známou hereckou tvář k tomu přemluví  V Americe to zase amatéři zkoušejí s akčními filmy a Willise v důchodu přemlouvat nemusejí, ten jde z jednoho amatérského fláku do  druhého. Protože mám rád Cimrmanův Záskok, dávám dvě hvězdy. I s poctivě odfláknutou šmírou se dá trochu pobavit. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Klasický, moderný B-ový film podstate bez žiadnych ambícii. Na druhej strane však musím uznať, že to obsahuje niekoľko slušných scén a občas dobre načasované hlášky. Nerád vidím, že B. Willis sa čím viac účinkuje v takýchto filmoch (a väčšinou vždy hrá záporáka). Tretiu hviezdu dávam pre duo C. Forlani a J. B. Kelly. Osobné hodnotenie: 70% (***) ()

Reklama

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Koukatelné akční béčko, jehož hlavním tahákem měl být Bruce Willis, jenže ten si tam zahrál jen malou roli vůdce zločineckého gangu. Podobně jako to bylo v jeho o dva roky starším snímku ELITNÍ ZABIJÁK, kde hraje takřka to samé a stejně i tak na konci filmu končí. Tou hlavní postavou je nakonec obchodník se zbraněmi Jack (Mark-Paul Gosselaar), který se mi tu fakt hodně líbil. Stejné je to i s akčními scénami, kterých tu je velice hodně a především jsou působivé. Ať již na začátku to předávaní zbraní na molu, či vpád komanda do Jackova domu s následnou honičkou na člunech a skútrech nebo závěrečná střelba. Je to koukatelné, i když chvílemi nereálné a moc to nedává smysl, ale podle mě to zas tak na akční oddechovku nevadí. Co je přesto vše nejvíce koukatelné, tak to je rajcovní 44letá Claire Forlani ve svých šatičkách. [766. hodnocení, 65. komentář, 44%] ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Vizuálem to připomíná filmy Baye a je to i stejně blbé.. Nepřehledný epileptický střih, křeč při snaze o humor, C.Forlani snažící se zase ojebat Smrt (tentokrát prostřednictvím plastické chirurgie) a uschlé křoví Willis, které několikrát podivně vyroste na scéně. Bruci, je to tvrdý, ale tvý schopnosti nejsou věčný. A tvý dny sou už sečteny. To je zkrátka ten podělanej život, s tím se budeš muset prostě smířit. Tohle tvoje paběrkování stojí za williž prdel.. ()

majo0007 

všechny recenze uživatele

Bejvávali časy, keď bol najnovší film Bruca Willisa anonsovaný s pompéznou reklamou. Dneska znamená najnovší film Bruca Willisa poriadny průser a tento počin na tom nič nemení. A ako bonus tu máme ženské herecké "výkony" na hranici frašky: takmer polstoročná Claire Forlani sa tu hrá na akčnú teeny pipinu a to nehovorím o pubertálnej Jenne B. Kelly, ktorá má kolty (pardon, sniperovku) proklatě nízko, dáva vám Konfuc(k)iovské rady do života a má sa za "tough" drsňačku. Juj, radosť pozerať! ()

Galerie (35)

Zajímavosti (4)

  • Keď Jenna (Lydia Hull) uteká z domu pred útočníkmi, má na nohách čierne šľapky, no v ďalších záberoch sú to už čierne baleríny. (johnsnow)
  • Keď sa po prestrelke na rieke Jack (Mark-Paul Gosselaar) lúči s Jennou (Lydia Hull), Karen (Claire Forlani) má vlasy zopnuté. Jack následne naštartuje čln a odchádza aj s Karen, ktorá má zrazu rozpustené vlasy. Neskôr sa rozprávajú na člne, pričom Karen má vlasy opäť zopnuté. (koba)
  • Počas záverečných titulkov sú zobrazené nevydarené scény. (figis20)

Reklama

Reklama