Reklama

Reklama

Nebezpečný náklad

  • USA Precious Cargo (více)
Trailer

Dobře naplánovaná loupež drahokamů se vymkla kontrole. Šéf zločineckého gangu Eddie (Bruce Willis) ze zpackané loupeže viní svůdnou Karen (Claire Forlani). Karen chce získat Eddieho důvěru zpět a rozhodne se ukrást náklad velmi vzácných a drahých drahokamů. Kvůli této prácičce se Karen spojí se svým bývalým milencem a prvotřídním zlodějem Jackem (Mark-Paul Gosselaar). Celá mise na získání důvěry však nedopadne podle plánu... (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (66)

majo0007 

všechny recenze uživatele

Bejvávali časy, keď bol najnovší film Bruca Willisa anonsovaný s pompéznou reklamou. Dneska znamená najnovší film Bruca Willisa poriadny průser a tento počin na tom nič nemení. A ako bonus tu máme ženské herecké "výkony" na hranici frašky: takmer polstoročná Claire Forlani sa tu hrá na akčnú teeny pipinu a to nehovorím o pubertálnej Jenne B. Kelly, ktorá má kolty (pardon, sniperovku) proklatě nízko, dáva vám Konfuc(k)iovské rady do života a má sa za "tough" drsňačku. Juj, radosť pozerať! ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Klasický, moderný B-ový film podstate bez žiadnych ambícii. Na druhej strane však musím uznať, že to obsahuje niekoľko slušných scén a občas dobre načasované hlášky. Nerád vidím, že B. Willis sa čím viac účinkuje v takýchto filmoch (a väčšinou vždy hrá záporáka). Tretiu hviezdu dávam pre duo C. Forlani a J. B. Kelly. Osobné hodnotenie: 70% (***) ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Oproti sucasnym amaterskym Seagalovkam tato pseudoWillisovka vyzera ako profesionalny film. Ale dost mizerny a v akcnych scenach podfinancovany film. Zapletka je vlastne blbost. Willis so svojou bandou ide po krku bande, ktoru vedie Mark-Paul Gosselaar a popritom dôjde na nejaku tu lupez. Mark-Paul Gosselaar je sympatak a jedna z mala znesitelnych postav v tomto filme. Druhou je Willisov poskok Daniel Bernhardt, ktory vzbudzuje respekt. Willis je uz klasicky znudeny, je vo filme tak dokopy 5 minut, väcsinou sedi a vrcholom je, ze sa postavi. Proste za den roboty dostal par mega, aby mali nejake hviezdne meno na plagat. Neskutocne otravne pôsobia zenske postavy. Claire Forlani je v xichte dost hnusna a jej postava je na zabitie. Ovela trapnejsie zase pôsobi Jenna B. Kelly ako drsna sniperka. Drsniacku som jej neveril ani na sekundu. No a konecne k akcnym scenam. Je ich tu dost, ale väcsinou sa jedna o prestrelky na x spôsobov. Problem je, ze pôsobia strasne staticky a nudne. Nonstop po sebe vsetci strielaju a nikto nic netrafi. Na slepe naboje alebo kapsulky na zasahy neostali peniaze, takze zo zbrani vychadzaju trapne digiiskri. Tym padom je uplne jedno, ci sa tie prestrelky odohravaju na lodiach, behom autonahanacky alebo kdekolvek. Pre mna to bolo neznesitelne. Skoda, ze namiesto prestreliek nedostali priestor bitky v ktorych by sa predviedol Bernhardt. Ale ma tu len 2 bitky, ktore maju dokopy asi tak 40 sekund a potom ho trapne odbachnu. Takze nakoniec sa mi na filme pacila len jedna autonahanacka s nejakym tym slusnym kaskaderskym kuskom a pôsobivym karambolom a potom jeden zabavny rozhovor s kurvou o tom aky je ich zivot tazky. 3/10. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Svižně natočený komediální béčko se sympatickými herci a slušnou akcí. Willis je překvapivě solidní záporák, i když největší borec je suše vtipnej Daniel Bernhardt jako jeho chlápek na špinavou práci. Ten by si zasloužil vlastní spin-off. Celkově docela povedená akční komedie s rozumnou stopáží. A jen takovej podotek - všechny béčka jsou zbytečný. Jediný, co má cenu točit, jsou ukňouraný filmy z koncentráku, artový černobílý hodnoty, kde hlavní hrdina řeší smysl života a filmy o chodících stromech a létajících autech. Zbytek naházet na hranici, zapálit a pochcat. Kdo by se taky s takovým filmovým póvlem zahazoval, že, jo?:) ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Typickej, Americkej, béčkovej filmek, který však i přes krátkou stopáž toho nabídne spoustu a na zábavu velmi bohaté. Akce na můj vkus dost - dvě realistické krátké bitky, mezi Cosselaarem a Bernhardtem, nějaká ta naháněčka zakompotovaná s přestřelkama, které jsou krvavé a hlavně se kryje za překážkama a přebijí se, prostě poctivá práce. Jen střih mohl být lépe zvládnut s kamerou, naštěstí jsou akční scény dynamické a po celej film hraje výborná hudba. Postavy skvělé! Příběh je sice klišé a občas scénář nabídne úsměvné vsuvky, ale všecko to zachraňují charismatický herci a jejich skvěle napsané postavy. Každá z nich je svoje, spoustu výborných hlášek, nejvíc mne bavil řidič Anrew a mladá sniperka Logan... "how do you feel, Logan?!" "Like i was dancing on claymor stage!" dále solidní vizuál, výtečnej Daniel Bernhardt, kterej je napumpovanej svalstvem, charismatický Cosselaar a samozřejmě Bruce Willis, jež sice nadává a tváří se zarputile, ale jeho role neurazí. No a samozřejmě jako bonus dotažený a prďácký závěr, viz odpal s telefonem. A doporučuji si počkat na titulky, mimořádnej náser! Takže se jedná o recyklaci, naštěstí zábavnou a nesmírně bohatou. Nenudil jsem se. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (4)

  • Počas záverečných titulkov sú zobrazené nevydarené scény. (figis20)
  • Keď sa po prestrelke na rieke Jack (Mark-Paul Gosselaar) lúči s Jennou (Lydia Hull), Karen (Claire Forlani) má vlasy zopnuté. Jack následne naštartuje čln a odchádza aj s Karen, ktorá má zrazu rozpustené vlasy. Neskôr sa rozprávajú na člne, pričom Karen má vlasy opäť zopnuté. (koba)
  • Keď Jenna (Lydia Hull) uteká z domu pred útočníkmi, má na nohách čierne šľapky, no v ďalších záberoch sú to už čierne baleríny. (johnsnow)

Reklama

Reklama