Reklama

Reklama

Nebezpečný náklad

  • USA Precious Cargo (více)
Trailer

Dobře naplánovaná loupež drahokamů se vymkla kontrole. Šéf zločineckého gangu Eddie (Bruce Willis) ze zpackané loupeže viní svůdnou Karen (Claire Forlani). Karen chce získat Eddieho důvěru zpět a rozhodne se ukrást náklad velmi vzácných a drahých drahokamů. Kvůli této prácičce se Karen spojí se svým bývalým milencem a prvotřídním zlodějem Jackem (Mark-Paul Gosselaar). Celá mise na získání důvěry však nedopadne podle plánu... (Bontonfilm)

(více)

Recenze (66)

emma53 

všechny recenze uživatele

Už dlouho mi scházel nějak rek, který je neprůstřelný mezi kanonádou střel a je to tady. Jack byl sympaťák, obklopen ženským ansáblem, čemuž se vůbec nedivím. Mělo to grády, to ano, ale za mě pouze mírný podprůměr. Přece jen jsou lepší kousky na skladě, tak si hvězdy schovám do strozoku na příští podobnou akci. Ale pro chlapy je to určo o chlup lepší podívaná, kompars se jim bude líbit, o tom nemám pochyb :-) A Bruse si tam jen trochu zaskočil mezi ně na kafčo, jinak se snad vůbec nemění, je to stále stejný kluk. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Vizuálem to připomíná filmy Baye a je to i stejně blbé.. Nepřehledný epileptický střih, křeč při snaze o humor, C.Forlani snažící se zase ojebat Smrt (tentokrát prostřednictvím plastické chirurgie) a uschlé křoví Willis, které několikrát podivně vyroste na scéně. Bruci, je to tvrdý, ale tvý schopnosti nejsou věčný. A tvý dny sou už sečteny. To je zkrátka ten podělanej život, s tím se budeš muset prostě smířit. Tohle tvoje paběrkování stojí za williž prdel.. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo zábavné, letné, akčné béčko. Nenáročné, slušne natočené, po celý čas SVIŽNÉ a sympaticky obsadené; kde je Willis iba takým malým bonusom v úlohe hlavného záporáka. Oproti nedávnej žumpičke "Extraction" rozhodne príjemná vec. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Další zbytečný béčko? Mno možná, ale já se docela bavil. Spravedlivý rozdělení akce v kombinaci s jednoduchým, ale fungujícím příběhem plus sem tam odlehčený nějakým tím fórkem. Pěkně natočená honička z čluny, pár kratších soubojů nějaký to střílení, prostě klasika. Casting docela v poho a sympatickej. Nehodlám teď rozebírat jak moc to Willis má v prdeli, ale možná, že kdo ví zda by někteří jeho souputníci hrající hlavní role ve sračkách nebrali tohle určitě dobře placený zevlovaní v celkem pohodovým filmu.60% ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Příjemné béčko se sympatickým hlavním hrdinou. Trošku mě to přípomínalo Parchanty. Prostě takovej sesbíranej tým, který si divák dokáže bez problému oblíbit. Bruce Willis na to už fakt nemá, ale pořád se snaží hrát ty charismatické drsňáky. 60% ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Strašná nuda. Bruce na stará kolena začal lézt do dost podivných béček a tohle bylo jeno z nich. Celé to bylo takové nějaké sešlé věkem. Claire Forlani už fakt nevypadala na to, že by se do ní znovu zamiloval smrťák Pitt Joe Black a o ostatních hercích - nehercích se ani nebudu zmiňovat. Být členem Black Ops, tak si celý štáb najdu a golfovou holí bych mu ukázal co je to našlehaná zmrzlina ! Dozíval jsem to do konce a dávám za jedno šťěňátko. Spoiler - Upozornění pro ekoteroristy a greténisty, při natáčení byl golfovými míčky znečištěn oceán a pláž elektrošrotem. * ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|30%| Další, nové a opět zbytečné béčko. Poslední dobou mám na výběr akčních béček smůlu. Ke konci tohoto hitu jsem zvažoval, zda-li nemám dát jen 1*. No, nakonec dávám nejslabší možnou druhou. Nemělo to žádnou výraznou chybu, jen to bylo docela nezáživný. Plusem je fakt, že to má celkem příjemný hlavní hrdiny, který sice moc nezaujmou, ale nepůsobí trapně, hloupě. Je z nich cítit tedy, že mají vše v kapse, že na ně nikdo nemůže, no. Bruce Willis se tu moc neohřeje, ani nemá důležitou roli, takže mě zde ani vůbec nezajímá. Herecky jde teda také už pěkně z kopce. Akce tu moc není, pár přestřelek je spíše průměrných, nějaká ta naháněčka a to je všechno. Škoda, že souboj záporáka Daniela Bernhardta netrval déle. Ten mi do záporné role zde seděl. No, to je asi tak všechno. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Rutinně natočený akční snímek nenabízí nic nového. Máme zde hláškujícího týpka Mark Paul Gosselaara, který chce být cool a není až tak cool, je zde odkvetlá krasavice Claire Forlani, která by ještě před pár lety udělala průvan v poklopci, ale už to není ono, je zde legendární Bruce Willis, který už není co býval, zvláště když bere nezajímavé a podřadné role ultra zlých bossů, přehlídku zakončuje akční bijec Daniel Bernhardt, o němž se kdysi hovořilo, že bude superhvězdou, nikdy se jí nestal, přesto tři slavnější kolegy zdatně přehrává. Vcelku vzato solidní obsazení. Jen ten příběh působí zbytečně tuctově a režijně se film v ničem nezaskví. Její přístup je až lajdácký. Prostě jsem neviděl od režiséra žádnou snahu film nějak pozvednout a odlišit od běžného průměru. Loupež drahokamů a její průběh sice není žádné terno, ve filmech už jste se s ní mohli nejednou setkat, přesto kdyby se natočila nějak nápaditě, dá se vidět i po sto prvé. Jenže to se neděje. A tak je to se vším. Scén s dobrým potenciálem je zde nemalá porce, je však na režisérovi, aby je zbavil suchosti psaného slova ve scénáři a vdechl jim život. V tomhle případě si režisér Max Adams plete mechanickou strojovost s nápaditostí. Chudák Bruska Willisů se dává všanc takovým tvůrcům, o nichž ještě nekoluje markantní kredit, to je případ nestylotvorného Maxe Adamse. A je to škoda, že svůj scénář nedal k realizaci někomu s originálnějším režijním rukopisem. Takhle dal vzniknout sympaticky obsazenému akčnímu béčku s pramalou šancí se výrazněji, i ve své kategorii, prosadit. 5/10 ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Yes, tohle jsem přesně chtěl. Akční béčko se sympatickým hlavním obsazením, dobrým příběhem, hláškama a Willis s Bernhardtem jako záporáci. Byl jsem spokojenej. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Autohonička, loďohonička, rvačka, střílečka a taky tu sem tam něco vylítne do luftu. Má to tempo, jednoduchou zápletku a sešlo se tu sympatický osazenstvo s roztomilou sniperkou a Brucem, kterej se sice zrovna dvakrát nezapotil, ale byl tu a to se počítá. Svižný béčko, u kterýho člověk nesmí přemejšlet nad nesmrtelností chrousta, ale vypnout mozek a obyčejně se bavit. 70% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Oproti sucasnym amaterskym Seagalovkam tato pseudoWillisovka vyzera ako profesionalny film. Ale dost mizerny a v akcnych scenach podfinancovany film. Zapletka je vlastne blbost. Willis so svojou bandou ide po krku bande, ktoru vedie Mark-Paul Gosselaar a popritom dôjde na nejaku tu lupez. Mark-Paul Gosselaar je sympatak a jedna z mala znesitelnych postav v tomto filme. Druhou je Willisov poskok Daniel Bernhardt, ktory vzbudzuje respekt. Willis je uz klasicky znudeny, je vo filme tak dokopy 5 minut, väcsinou sedi a vrcholom je, ze sa postavi. Proste za den roboty dostal par mega, aby mali nejake hviezdne meno na plagat. Neskutocne otravne pôsobia zenske postavy. Claire Forlani je v xichte dost hnusna a jej postava je na zabitie. Ovela trapnejsie zase pôsobi Jenna B. Kelly ako drsna sniperka. Drsniacku som jej neveril ani na sekundu. No a konecne k akcnym scenam. Je ich tu dost, ale väcsinou sa jedna o prestrelky na x spôsobov. Problem je, ze pôsobia strasne staticky a nudne. Nonstop po sebe vsetci strielaju a nikto nic netrafi. Na slepe naboje alebo kapsulky na zasahy neostali peniaze, takze zo zbrani vychadzaju trapne digiiskri. Tym padom je uplne jedno, ci sa tie prestrelky odohravaju na lodiach, behom autonahanacky alebo kdekolvek. Pre mna to bolo neznesitelne. Skoda, ze namiesto prestreliek nedostali priestor bitky v ktorych by sa predviedol Bernhardt. Ale ma tu len 2 bitky, ktore maju dokopy asi tak 40 sekund a potom ho trapne odbachnu. Takze nakoniec sa mi na filme pacila len jedna autonahanacka s nejakym tym slusnym kaskaderskym kuskom a pôsobivym karambolom a potom jeden zabavny rozhovor s kurvou o tom aky je ich zivot tazky. 3/10. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Další z řady zbytečných filmů, kde se objeví Bruce na dvacet minut. Nevím, co ho nutí jít do těchto projektu, ale tímto tempem se dostane do Seagalovské produkce. Plno rádoby vtipných a cool dialogů, které nudí, dělají z hrdinů nesympatické hovada a není důvod proč jim fandit. Akční scén je celkem málo, ale je to asi to nejpozitivnější na tomto filmu.....3/10 ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Typickej, Americkej, béčkovej filmek, který však i přes krátkou stopáž toho nabídne spoustu a na zábavu velmi bohaté. Akce na můj vkus dost - dvě realistické krátké bitky, mezi Cosselaarem a Bernhardtem, nějaká ta naháněčka zakompotovaná s přestřelkama, které jsou krvavé a hlavně se kryje za překážkama a přebijí se, prostě poctivá práce. Jen střih mohl být lépe zvládnut s kamerou, naštěstí jsou akční scény dynamické a po celej film hraje výborná hudba. Postavy skvělé! Příběh je sice klišé a občas scénář nabídne úsměvné vsuvky, ale všecko to zachraňují charismatický herci a jejich skvěle napsané postavy. Každá z nich je svoje, spoustu výborných hlášek, nejvíc mne bavil řidič Anrew a mladá sniperka Logan... "how do you feel, Logan?!" "Like i was dancing on claymor stage!" dále solidní vizuál, výtečnej Daniel Bernhardt, kterej je napumpovanej svalstvem, charismatický Cosselaar a samozřejmě Bruce Willis, jež sice nadává a tváří se zarputile, ale jeho role neurazí. No a samozřejmě jako bonus dotažený a prďácký závěr, viz odpal s telefonem. A doporučuji si počkat na titulky, mimořádnej náser! Takže se jedná o recyklaci, naštěstí zábavnou a nesmírně bohatou. Nenudil jsem se. ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Totálne nefungujúce. Viacerých hercov mám z predchádzajúcich počinov rada, ale tu sú úplne o ničom. Postavy nie sú sympatické. Strašne veľa sa tam kecá o hovne a akcia je v štýle "je to prudko zostrihané a robí sa tam pif paf, čo by ste šte chceli". ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Jak já bych si strašně přál, aby ve filmech představovaní zabijáci, chlapáci a nesmrtelní borci dokázali trefit cíl. Protože aspoň to by zachránilo, tahle průměrná béčka. Příběh je totiž o nějakých loupežích, které vás prakticky nezajímají. Hlavní frajer je sice sympaťák, ale zachraňuje nepěknou ženskou, která je ale přestavována jako něco, čemu nejde odolat. Za ženské osazenstvo drží prapor alespoň mladá sniperka. Sice tu drsňačku holčina přehrává, ale já ji to klidně sežeru. No a Willis? Ty vole, když už mu mám věřit nejdrsnějšího bosse pod sluncem, tak ať něco tomu úměrnému jeho postava udělá. Jenže on jen sedí a občas popojde. 50 procent, za to, že se to dalo dokoukat. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Opět žádná akční pecka, ale jsou zde postavy, které jsou docela fajn, je to takový specifický buddy movie, kde je tedy jeden chlap a ženské, ale přesto všechno dohromady funguje tak, jak by mělo. Postavám jsem fandil, byl jsem zvědavý, jak to zvládnou. Není to velikášské, je to takové komorní, prostě fajn. ()

AffectedFace 

všechny recenze uživatele

ČSFD Hodnocení 11.7 2016 | 46% | Precious Cargo aneb Willisovi každoroční sračky. Bohužel je hodně vidět, že už si Willis nechce špinit ruce o větší tituly, přicemž má neskutečně svojí kariéru v píči, tak radši hraje nesmyslně tupé a záporně neetické postavy, aby si vydělal nějakej ten drobásek.... Úvod celkem dobrý, pokračovaní hrozný. 30% ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Svižně natočený komediální béčko se sympatickými herci a slušnou akcí. Willis je překvapivě solidní záporák, i když největší borec je suše vtipnej Daniel Bernhardt jako jeho chlápek na špinavou práci. Ten by si zasloužil vlastní spin-off. Celkově docela povedená akční komedie s rozumnou stopáží. A jen takovej podotek - všechny béčka jsou zbytečný. Jediný, co má cenu točit, jsou ukňouraný filmy z koncentráku, artový černobílý hodnoty, kde hlavní hrdina řeší smysl života a filmy o chodících stromech a létajících autech. Zbytek naházet na hranici, zapálit a pochcat. Kdo by se taky s takovým filmovým póvlem zahazoval, že, jo?:) ()

ilemas 

všechny recenze uživatele

Není to žádné béčko, ale céčko. Proč Bruce Willis hraje v takových sračkách? Hnusné ženské, trapné scény, špatná roztřesená kamera, blbý humor, celkově vzato trapnej zbytečnej blbě natočenej film. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Problém filmu neni ani tak ta klišovitost,opakování něčeho,co jsme už několikrát viděli,ale spíš neprovázanost hrdinů s divákem.Bylo mi úplně šumák,jak to dopadne,kdo umře a kdo ne.Problém,kterej z podobnejch filmů dělá jen tapetu do místnosti.50%. ()

Reklama

Reklama