Reklama

Reklama

Zlatý časy na Klondike

(amatérský film)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Příběh tří psanců, kteří uprchli před zákonem na daleký sever až k řece Klondike, kde sní svůj zlatý sen o bohatství a svobodě. (CS Film)

Recenze (17)

apokar odpad!

všechny recenze uživatele

Natočit si s partou kamarádů filmík a pak si ho pouštět v hospodě nebo při zahradní grilovačce je super. Pustit ho do televize znamená v tom slůvku super zpřeházet písmenka. Je to pruser. ()

zette 

všechny recenze uživatele

Snad krome pisnicek uplne zoufaly pocin..., herecke vykony a dialogy, takove se vidi malokdy. Presto odpad dat z nejakeho duvodu nemuzu.-). ()

Master19 odpad!

všechny recenze uživatele

Hudba a pár dobře udělaných záběrů přírody nemůže ani zdaleka kompenzovat nehodnotitelné herce a prachmizerný scénář. ()

Ozzy2 odpad!

všechny recenze uživatele

Otřes.Stačilo, než ten první otevřel hubu a pak jsem to vypnul.Stopáž 10 minut by stačila,ale sledovat tak amatérský neherce bych 93 minut určitě nevydržel.Už ty idiotské zatykače mě varovaly, že tu něco není v pořádku ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Zlatý časy na Klondike je hodně amatérský film, který už nic jiného, tak nemá vlastně ani žádný pořádný děj. Zpočátku sledujeme tři maníky, kterak vedou řeči jako nadržení puberťáci po tělocviku v šatně. A vlastně se dlouho neděje nic, co by vůbec stálo za řeč. Kovbojové se baví třeba o tom, jak se pozná poledne, což už je samo o sobě do nebe volající, ale též o kadění. Mimochodem, z místa na místo se přesunují bez koňů, což je u jakéhokoli dobrodružného filmu předstírajícího příběh odvíjející se v Americe obrovský přešlap. Ale dál... Indián vůbec nemluví jako indián. Kdyby nic jiného, tak pánové se mohli pro inspiraci podívat alespoň na jednoho Vinnetoua. Zajímavé také je, že to asi nebudou bůhvíjací pistolníci. Přestřelka je sice hutná, ale nikdo nikoho netrefí. Vlastně už samotný název nedává smysl, protože na Klondike hrdinové míří až v závěru. Scénář je totálně příšerný. Ale vše by se dalo zachránit alespoň náznaky nějakého zajímavé a napínavého příběhu. Ten chybí. I postavy si povídají o totálních hovadinách a dělají to jakoby náhodou, vůbec to nepůsobí přirozeně. Alespoň, že to prostředí, kamera a hudba byly snesitelné. Ale i amatérský film se dá natočit slušně, tady to nevyšlo. ()

Prubner odpad!

všechny recenze uživatele

Stejný diletantský počin jako Poslední výkřik, ale tohle aspoň nešlo do kin. K napsání scénáře nestačí jen vidět pár westernů, taky je třeba mít talent, vzdělání a zkušenosti. Dialogy jak z mateřské školky, herci do jednoho mizerní (jediný dobrý výkon podal ten pes), akční scény směšné a česká krajina skutečně nemůže suplovat tu americkou. A to nejhorší na závěr: Pavel Holý už točí další film a opět western, do nějž získal i několik známých herců. ()

brasek odpad!

všechny recenze uživatele

Nechcem nikoho uraziť, ale pokračovanie radšej by som už nenatočil. Príbeh miestami dopĺňa fajn hudba a to je jediné pozitívum. ()

mertikek odpad!

všechny recenze uživatele

Herecké výkony na úrovni venezuelské telenovely, ale nemějme to hercům za zlé, s lepším scénářem by to mohlo vypadat lépe. Kamerové záběry vybadají jako od dítěte ze základní školy, navíc střih bez jakéhokoliv citu završuje tuto shitparádu. Jediné pozitivum je hudba, ale ani ta nevytáhne takový brak z “Odpadu!”. ()

Inspa odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle může zajímat tak ožralou partičku účinkujících a jejich známých někde v putyce. Styl čím víc budu řvát píčoviny jako dement, tím je to větší řachanda. ()

Salober odpad!

všechny recenze uživatele

Něco tak strašného už jsem dlouho neviděl! Ten člověk co to napsal a režíroval je totálně neschopný. Totální odpad! ()

Reklama

Reklama