Reklama

Reklama

Mazlíček

Obsahy(1)

Krátký animovaný film s názvem Mazlíček nás zavede mezi známé přátele z hotelu Transylvánie. (Falcon)

Recenze (14)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Asi každý z nás chtěl mazlíčka, když byl malý - stejně tak ho chce i malý Dennis z Hotelu Transylvánie. Tato jednohubka je kvalitativně srovnatelná s celovečerními filmy a nabízí pár humorných scén, viz loudění o pozornost či pes mluvící na povel. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Animované filmy "Hotel Transylvánie" mám celkem rád, mimo jiné i proto, že se na nich minimálně hlasem podílí Adam Sandler. Tohle je taková jednohubka, která má tak jeden dva skutečně povedené gagy, takže za mě rozhodně těch 60 %, i když si nemyslím, že bych si snímek nějak extra dlouho pamatoval. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Na krátký film, to není špatný. Je to vtipné a jak Mavis ve filmu říká, se štěnětem přichází velká zodpovědnost, bohužel sám Drácula to očekával asi trochu jednodušší, když dostal štěně na starosti. ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Hezky zpracovaný předfilm. Smutné je že byl lepší jak samotný hlavní program. ( 19.8.17/Cinema City 4Dx ) ()

Furmi 

všechny recenze uživatele

Kratkometrážny predvoj na premiére Emoji : The Movie. Praha Anděl 11.8.2017. Hádam lepšie ako samotné Emoji. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Veľmi krátky a zábavný (avšak nie úplne kompletný) „shortík“ o začlenenie psíka Puppyho do príbehu Hotel Transylvania. Keby to posledné tretie dielo „HT“ obsahovalo podobné krátke zábavné časti... Osobné hodnotenie: 79% (***) ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Těžko se hodnotí necelých pět minut animované cute zábavy. Samozřejmě se to nese ve stylu, který Hotel Transylvánie započal v roce 2012. Svižná a milá jednohamka, které kdyby nebylo, tak by se zeměkoule nepřestala otáčet. Na druhou stranu, dost možná zábavnější, než třetí dovolenkové dobrodružství. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Totálna zbytočnosť. Ak to malo byť ako "návnada" na trojku, tak mňa teda nenavnadili, a ak to malo byť ako doplnok k samotnej sérii, tak to bolo nezáživné a bez nápadu. Jedine to šteniatko bolo komické, ale inak si to tvorcovia ozaj mohli odpustiť. 45 % ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 4/10 ... Vizuální stránka: 5/10 ... Soundtrack: 4/10 ... Didaktický potenciál: 3/10 ... Celkový dojem: 4/10. ()

Reklama

Reklama