Reklama

Reklama

Velký zlý lišák

  • Česko Narozené dítě (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

V první povídce Narozené dítě čáp ztratil miminko a je třeba jej doručit rodičům. Druhá povídka Velký zlý lišák ukáže, zda může lišák vychovávat kuřátka. Ve třetí povídce Dokonalé Vánoce se kačer, králík a prase snaží zachránit Vánoce na saních tažených sekačkou na trávu, poté, co si myslí, že omylem odstranili opravdového Santa Clause, nevšimli si totiž, že byl nafukovací. (Česká televize)

(více)

Recenze (20)

Pierre 

všechny recenze uživatele

Animácké klišé chraplavý kokrhavý kohout nás tady se sourozenci hned na úvod slušně rozesmál a dobře to rozjel.  V průběhu té hodinky a něco se objevily i hlušší místa (zrovna titulní povídka mi přišla nejslabší) a taky mě mrzí, že se to nespojilo do něčeho, co alespoň zdánlivě připomíná film (prostě alespoň vyškrtnout titulky na konci povídek a skoro by to bylo!!!). Ale jinak jsme se sourozencemi dobře nasmáli a tvůrci měli dost nápadů (i slovních), takže cajk i pár výtlemů. I tak jsem původně přemýšlel jestli budu vůbec hodnotit, nakonec jsem si řekl, že ano. Asi bych si vystačil s lepší trojkou a vzpomínkou na jedno společné sledování, ale na prosbu nakonec přidávám i slabší čtrvtou hvězdu.:D   Nemáme na ně dávat pozor?  - Ne - Stejně, nemyslíš si, že by? - Ne. Jenom trochu? - Ne a ne. - Díky za radu - Není zač. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že z Velkého zlého lišáka jsem viděl jenom Velkého zlého lišáka (jako tu jednu povídku, chápete), jelikož jsem si myslel, že jsem si stáhl ten film celý, a ono ne. I tak ale budu hodnotit, když tak si zbytek povídek ještě zkusím sehnat. Tahle se mi totiž líbila moc. Na nějakých 28 minut naprosto vystačující, jak příběhem, tak i humorem, který je tady celkem povedený a ani není infantilní (dokonce se úplně, ale fakt úplně vyhýbá fekálnímu humoru, před tím teda klobouk dolů a pro mě to je jedno velké plus), snad bych si i dovolil říct, že má na to bavit všechny věkové generace. Překvapivě se vydařil i český dabing a je mi sympatická i ta 2D animace (obecně ji mám radši, než tu moderní 3D). Mě se teda tenhle filmeček líbil, málo co bych mu vyčítal a nemám problém mu dát 5*. To se ale může změnit, až uvidím i ty ostatní povídky. Zatím ale nechávám plný počet. 5* ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejhezčích a nejroztomilejších animací, co jsem kdy viděl, a to jsem těch animáků viděl fakt spousty. I dějově je to moc pěkná pohádka, která bude zaručeně bavit jak děti, tak dospělé. Nebránil bych se, kdyby vznikalo víc takových věcí. 90% ()

tomeek 

všechny recenze uživatele

Luxusní technická stránka a skvělá animace, dokonce i humor není uplně jednoduchý jen pro děti. Za mě plný počet už jen pro to, že to nebylo levné 3Dčko. ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Francouzský animovaný film skládající se ze tří kratších povídek (Narozené dítě, Velký zlý lišák a Dokonalé Vánoce) mi perfektně sedl a společně jsme se u něj pobavili všichni. U animáků je zásadní právě animace a ta se mi líbila velmi. Žádná velká moderna, ale vtipná a poctivá kresba. Samotné příběhy pak byly nápadité a především druhá část, se stejným názvem jako celý film, byla skvělá. Výchovu kuřátek jako malých liščat a výcvik slepic v boji proti liškám si budu pamatovat ještě dlouho. Výborný námět, povedená animace a vtipné příběhy daly dohromady výtečný čtyřhvězdičkový animák, který rád všem doporučím. ()

Rozjimatel 

všechny recenze uživatele

2,5 Narodené dieťa: 2,5, Veľký zlý lišiak: 3, Dokonalé Vianoce: 2. Animácia je až príliš jednoduchá (hlavne postavičky, okolie vyzerá celkom fajn), čo by nemuselo byť až tak na škodu, keďže to vyzerá celkom štýlovo. Ale rovnako jednoduchý je aj príbeh, čo už dosť vadí. Najhoršie je na tom ale humor, ktorý je vyslovene infantilný, založený len na šaškovaní. Deťom sa to zrejme páči viac, dospelým to veľmi nemá čo ponúknuť. ()

mi-ib 

všechny recenze uživatele

Velmi pěkné a vtipné i pro dospělého diváka a věřím, že se to musí líbit i dětem. Paradoxně příhoda Velký zlý lišák mi přišla nejslabší, ale i tak velmi příjemná a místy opravdu vtipná. Ve zbylých dvouch příhodách hrají prim kačer a králík, které bych přirovnal k neřízeným střelám hromadného ničení. ()

wixet 

všechny recenze uživatele

Hezká stylizace, pěkná animace, žádná šílená střeštěnost ve stylu Madagaskaru, je to vtipné (i pro dospělé), co víc si v dnešní době přát? Dějově je to není kdo ví jak originální, ale vše výše zmíněné to vynahrazuje, takže za mě plný počet. Víc takových pohádek pro děti (a dospělé :-) )! ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Jaaaj, toto bola fakt pecka. Ozaj skvelá animovaná rozprávka, ktorá má zaujímavé animácie, pobaví nielen dieťa, ale aj dospeláka a tie postavičky sú proste úžasné. Tentoraz Frantíci trafili do čierneho a ja som sa náramne bavil. Škoda, že som sa dostal len k tomu prvému dielu a ostatné dva som akosi nikde nenašiel, ale tak snáď ich ešte niekde zoženiem. Každopádne ale tento animovaný počin je aj napriek jednoduchosti deja ozaj super a odporúčam. 80 % ()

PetraMishka 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení v povídkovém filmu, kde velký zlý lišák je jen jednou z postav. Bavila jsem se dokonale u všech 3 povídek, čemuž určitě pomohl i skvělý dabing. Jsem zvědavá, jestli to na další zkouknutí bude stejně osvěžující. ()

PTuranyi 

všechny recenze uživatele

Vtipné animované príbehy lišiaka a jeho kamarátov. Výtvarná stránka je originálna. Humor trochu hrubší ale Tom a Jerry to predsa len nie je. Predsa len tu cítiť francúzsky sentiment. 70% ()

Reklama

Reklama