Reklama

Reklama

V novinách psali

(TV film)

Obsahy(1)

Takový malý aprílový žertík... Povídku podle námětu diváků o netradičním způsobu hubnutí napsal D. Smoljak. Povídka podle diváckého dopisu komediální formou ukazuje, do jakých nečekaných podob se může vyvinout zdánlivě nevinný aprílový žertík. Máňa (M. Hudečková) se chce zúčastnit filmového konkurzu a rozhodne se zhubnout. V novinách si přečte o netradičním způsobu hubnutí. Spočívá v tom, že se dotyčná osoba zavře ve skříni a tam zpívá. Když se matka (D. Hlaváčová) vrátí domů, najde dceru ve skříni. Jenže tím příběh nekončí. Dcera totiž opravdu začne hubnout... (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Příběh sice po většinu času není vtipný, zato jsem byl zvědavý na rozuzlení záhady revoluční metody hubnutí. Nakonec se i spolu s příjezdem syna dostavil vtip a pointa. ()

LadyPupu 

všechny recenze uživatele

Pamatuji si, že kdysi byla dost populární vodková dieta, kdy si člověk při pocitu hladu měl dát panáka vodky. To asi způsobilo, že v době oběda byl daný jedinec totálně na plech a do večera už jen spal, tudíž nežral. Tady se nechlastá, tady se při hubnutí všichni drží hesla "Zpěvem ve skříni ke štíhlé linii..." což je teda natolik debilní, že podezírám tvůrce, že v době natáčení byli na vodkový dietě a tohle splácali v jednom z delirií, kterým zrovna v důsledku hubnutí procházeli. ()

Peabody odpad!

všechny recenze uživatele

taxem přemýšlel, proč tomu dát alespoň jednu hvězdičku. Slečna Hudečková? No, račte prominout, ne, je sice z herecké rodiny, ale herečka není a nebyla. Ta dvojice rodičů? No way, není proč, nechci komentovat paní Hlaváčovou (sestra slavnější herečky a opravdu paní herečky), celoživotní figurkář Dušek sice nic nekazí, ale taky nic moc nepřidává, tudy to nejde. Vydra s Bouškovou? Ale proboha za co, on je sice taky ze slavné rodiny a je to kus chlapa, ale herce myslím ani kousek. Milostivá tady nic nemá co ukázat kromě krásných očí. Klišé na klišé, prostě anekdota rozvedená na 20 minut. Za to jsem ji mohl dát, že ta blbina není ještě delší. No a režie paní Moskalykové, shodou okolností dalšího dítěte ze slavné rodiny, je takové odběhnutí si na svačinku. Nekazí taky nic nepřidá taky nic. Komentujícímu kolegovi moc přeji, že tomu konci dokáže říkat vtip a pointa, asi bude mít hodně veselý život. Jen poznámku, kdosi mi vyčetl, že reju do ostravských a brněnských inscenací, tak tohle je pro změnu pražský odpad. ()

Reklama

Reklama