Reklama

Reklama

Robbie Williams - Rock DJ

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
Velká Británie, 2000, 4:26 min

Recenze (5)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Pieseň "Rock DJ" je v poradí tretia skladba z tretieho sólového štúdiového albumu anglického speváka Robbieho Williamsa. Album nesie názov "Sing When You´re Winning". Vyšiel dvadsiatehoôsmeho augusta roku 2000 pod značkou vydavateľstva Chrysalis Records. Ku songu "Rock DJ" bol natočený oficiálny videoklip, ktorému sa podarilo vyvolať rozporuplné reakcie. Robbie Williams sa v ňom pokúša striptízom zaujať ženské publikum, keď to na ne nezaberá tak si postupne z tela stiahne aj kožu,mäso, svalovú hmotu a zostane z neho len tancujúca a spievajúca kostra. **** ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Škandalózny videoklip a zdá sa, že nie pre svoj mierne erotický presah, ale za to, že sa v závere Robbie správa ako vo filmoch Davida Cronneberga, alebo niektorého z talianských mäsiarov ( Fulci ). Drať zo seba kožu ( doslova ) pre MTV, sa nevypláca. ()

Hornet.CZ 

všechny recenze uživatele

85% / Hudebně mám tuto písen vela moc rád, tak moc, že nemám co vytknout, prostě neskutečně dobrá písen z hudebně velmi zajímavého roku 2000. Co se týče videa tak u toho můžu říct jen následující: Robbie se svléká tak dlouho dokud si s ním Djka nezatrsá. Video: 74%, Hudba: 96% ()

Reklama

Reklama