Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tím vyšetruje ďalšiu vraždu a Sara s Kreizlerom sa zhodnú na zabijakovom profile. Moore ide na rande, zatiaľ čo Roosevelt je pod drobnohľadom verejnosti. (Arsenal83)

Recenze (6)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zdá se, že seriál po úvodních dvou rozpačitých epizodách nabral správný kurz i tempo, konečně se mi začala líbit i celková atmosféra a kromě samotného případu se bavím i nad vztahy mezi jednotlivými postavami. Doufám, že to takhle (nebo lépe) půjde i nadále. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Najviac ma baví filozofovanie, respektíve vedecky vedené reči ohľadom motivácií páchateľa a hľadanie paralel v mysliach protagonistov a ich tráum z minulosti. Toto by si celovečerný film v takomto rozsahu dovoliť nemohol, takže prípadné výčitky, že príbeh by zabral bez problémov dve hodiny, už vopred odmietam. Inak ide o kombináciu klasického vyšetrovania na základe stôp a utvárania psychologického profilu, čím sa stáva seriál čím ďalej tým zábavnejší a inteligentnejší. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už jsem si říkala, že příběh celkem stagnuje, a pak přišel ten konec. No do prdelee, ten byl brutální. Konečně se nám zjevil cápek se stříbrným úsměvem a ještě k tomu rovnou při hledání další oběti. Tomu říkám nastolení atmosféry. Tenhle seriál je celkem závisláckej musím říct, ta tajemnost Ameriky před sto lety je prostě tak úžasně udělaná, a postavy jsou strašně zajímavý, to prostě nedokážete přestat koukat, věřte mi. :D Jen tak mimochodem, už jsem říkala, jak skvělej vizuál má intro? Jedno z mála, který na Netflixu nikdy nepřeskakuju, na to by se dalo koukat klidně hodinu. Buď to nebo už jsem z toho seriálu zešílela. A poslední věc - dokonce se tam objevil i Edison, no to mě poser, tvůrci těma mrtvejma celebritama neplejtvaj, nejdřív Roosevelt, teď Edison. Tak budu čekat na Marka Twaina. Hodnocení: stříbrný úsměv hehe/10 ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Moorovi sa podarí zistiť identitu druhého mŕtveho chlapca, ktorým je imigrant zo Sýrie (skapal som od smiechu skoro) Ali. Navštívi podnik, v ktorom ako "Fatima" pracoval a tam sa od ďalšieho prostitúta Josepha "Bernardetty" dozvie ďalšie informácie, vďaka ktorým zistí viac o spôsobe akým sa k obetiam páchateľ dostal. Polícia naďalej kryje van Bergena o ktorom si myslí že je vrahom. Taktiež vďaka dentistovi zistí, prečo máá páchateľ strieborný úsmev. Celý Lászlov tým sa vďaka listom či telefonátom ocitne na jednom mieste, kam ich vylákal páchateľ a kam pribehne s listom ktorý rodine Santorelli poslal páchateľ Sára a László zistí, že ich páchateľ sleduje...Prekvapil obsah listu a najmä zvrat v deji, keď páchateľ chlapcov nevyhľádava kvôli sexu ale ako potravu. Avšak nebyť záveru tak je epizóda vyslovenen nudná iba s dobrými zábermi na špinu New Yorku daného obdobia. ()

H_K 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dozvíme se, že obětí se stal Ali ze Sýrie, a k tomu navíc při ohledávání bordelu se doví od Bernardetty (Josepha), že oběti museli k vrahovi cítít důvěru a tak si je získal. Silver smile je prý nemocný a také říká, že sliboval odchod do paláce světla. Na místě také Silver smile přímo potkáme. Moore navštíví zubaře, kde se dovídá původ stříbrného úsměvu. Nakonec přijde pecka, kdy se celý Kreizlerův team setká na večeři, přičemž se doví, že ani jeden druhého nevolal, pozval je sám vrah. Vědí tedy, že je vrah pečlivě sleduje. Tam se k nim dostane dopis, který dostala matka Santorelliho, kde píše vrah, že prostituty nevraždí kvůli sexu, ale protože je jí, s mrkví a cibulí. Což je veliký zvrat v ději. Moc mě baví filozofování nad motivací vraha, vytváření vrahova profilu a Kreizlerova snaha analyzovat vraha ve světle životních potíží svého teamu, ale i sama sebe, což nutně vede ke konfliktům:-). Do toho je fakt krásně vykreslená temná a krutá atmosféra starého New Yorku, kostýmy, i špína a těžký život přistěhovalců.//Saucy boy, fakt? ()

Reklama

Reklama