Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kreizler a Morre sa chytia nového vodítka. Sara navštívi nemocnicu a to ju prinúti postaviť sa svojej minulosti. Cyrus sa zotavuje zo svojich zranení. Byrnes a Conner začínajú konať proti tímu. Marcus a Lucius idú za stopou. (Arsenal83)

Recenze (5)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

John Moore sa snaží nakresliť páchateľa na základe Stevieho opisu, Sára pokračuje vo vyšetrovaní na vlastnú päsť a zistí, že vrahom by mohol byť bývalý vojak. Lászlo je spolu s Johnom opäť unesený a odvezú ich k pánovi Morganovi, ktorý dá ich vyšetrovaniu voľný priebeh. To sa nepáči bývalemu šéfovi polície ani Crawfordovi a John sa od Sáry dozvie, že ju Lázslo udrel...po predchádzajúcej dobrej epizóde tempo opäť poľavilo a zameralo sa skôr na vzťahy, ale emancipovaná černoška študujúca na vysokej škole, ktorá si privyrába ako novinárka...akože naozaj? 1896??? Tak čo už, aj kvôli tomu najnižšie hodnotenie epizóde tohto seriálu. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už podruhé se mi stalo, že jsem chtěl hodnotit lépe, ale musel jsem kvůli hlouposti tvůrců hvězdičku ubrat. Píše se rok 1896 a studovaná černoška se stává redaktorkou Philadelphia Tribune? Jistě, takže mám jasno, mladé prostituty v New Yorku vraždí Barbucha. S takovými pitomostmi by nikdo neměl vylézat na světlo a Američané už vůbec ne. Tahle záležitost mi úplně přebila dojem z celé epizody. ()

Reklama

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Laszlo je taký bezcitný zmrd, já to miluju. Ne fakt, myslíte, že existuje vůbec ještě někdo, koho nenasral? Já o tom totiž fakt silně pochybuju. Každopádně je zřejmě na dobrý cestě, protože se líbal se svoji služebnou (ta večeře byla jedna z nejvíc trapnejch věcí, co jsem kdy viděla, a že jsem si to taky řádně užila), která je jen tak mimochodem trochu šílená pyromanka. A takhle to začíná dámy a pánové, oběť příštího dílu je sám psychiatr, co uhoří ve vlastním domě. (To že si z toho někdy dělám prdel nic neznamená ok? Stejně je to naprosto skvělej seriál.) Ale fakt ty postavy jsou úžasně napsaný. Žádný vztahy nejsou nijak urychlený a vyvíjí se společně s příběhem. Prostě to působí opravdově jak svině. A doufám, že se odhalí velký tajemství Laszlovo ruky, protože proč na to jinak koukám sakra? Nějaký vyšetřování jeežiš na to seru, potřebuju vědět, co má s rukou! :D Hodnocení: jestli John teď umře tak to nedám/10 ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak ak dať niektorej epizóde prvej série najslabšie hodnotenie, tak to bude sedmička. Asi aj preto, že tá predchádzajúca bola asi najlepšia a s najvyšším tempom, táto naopak s najpomalším. Riešia sa vzťahy, kto koho ako urazil, kto sa možno s kým dá dokopy a podobne. Našťastie sa prípadu venuje aspoň blond Dakota a my tak vieme, odkiaľ vietor fúka a aký typ osobnosti bude za všetkými zločinmi stáť. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama