Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Diskuze

jules7

jules7 (hodnocení, recenze)

Medzi hlavné postavy 2. série patrí herečka Rosy McEwen, ktorá výborne stvárnila rolu psychopatickej zdravotnej sestry Libby Hatch. Nápadne sa táto herečka podobá na Nicole Kidman v mladosti.

Wez

Wez (hodnocení, recenze)

Vůbec nesouhlasím s tím,že je tato série horší než první,to ani náhodou!!!!Napětí od začátku až do konce a super temná atmosféra!!!!!

JIRKKA

JIRKKA (hodnocení, recenze)

Na IMDb.com má tahle 2.série parádní hodnocení  https://www.imdb.com/title/tt4604612/episodes?season=2  všechny episody. Zatímco tady na CSFD nic moc. Kámoš říkal, že je to tím, že u nás tenhle žánr není v kursu. Nevím, možná má pravdu, ale ten rozdíl je docela zarážející. Jinak se mluví o 3.sérii. Jenže to by Caleb Carr jí musel napsat. Alienist napsal v roce 1994, Anděl Temnoty v roce 1997. A že by dokázal rychle něco napsat, aby to stálo zato, kdo ví.

misterz

misterz (hodnocení, recenze)

Problem tychto serialov je, ze clovek po tych rokoch aj zabudne co bolo v prvej serii. Ale urcite pojdem do toho

JIRKKA

JIRKKA (hodnocení, recenze)

Tahle série by mohla být ještě lepší. Aspoň kniha ,,Anděl temnoty,, má ještě lepší hodnocení, než ta první. Jen mi nejde do hlavy, proč to společnost TNT tak tajila, že se druhá série už opravdu prakticky natáčí. Všichni, i herci, ani nemukli. Třeba to byl záměr. Já naběhnu do knihovny a půjčím si tu ,,dvojku,, Obě knížky nedávno vydali a aspoň v Praze, v knihovně na Mariánském náměstí, jich dostali dost.

Reklama

Reklama