Reklama

Reklama

Psychiatr

(seriál)
  • USA The Alienist (více)
Trailer 1
USA, (2018–2020), 14 h 28 min (Minutáž: 42–56 min)

Předloha:

Caleb Carr (kniha)

Hrají:

Daniel Brühl, Luke Evans, Dakota Fanning, David Wilmot, Eugenia Caruso, Ted Levine, Matt Lintz, Douglas Smith, Dan Bradford, Clare Calbraith, Brian Geraghty (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(18)

New York, 1896: policejní komisař Theodore Roosevelt si k sobě povolá psychologa Laszlo Kreizlera, aby mu pomohl chytit zabijáka, který vyhledává chlapce bez domova. (Netflix)

Recenze uživatele Tosi k tomuto seriálu (2)

Psychiatr (2018) 

Neuvěřitelně silnej seriál od samýho začátku. Od prvního dílu je atmosféra tak dobrá, že divák nemá problém se ponořit do pátrání po člověku, který v New Yorku na konci 19.století sériově vraždí chlapecké prostitutky. To je samozřejmě pro fajnšmekry jako já dost zajímavý samo o sobě, ale stejně tak důležitý jsou tři hlavní vyšetřující postavy v čele s působivým Danielem Brühlem. A v neposlední řadě dodávám a oceňuji, že to šlo bez všeho nadpřirozenýho. Křišt'álově čistějch pět. ()

Anděl temnot (2020) (S02) 

Druhá série o špetku slabší první a myslím, že je to tím, že postava doktora Kreizlera byla trochu odstavena od akce, což mě jako jeho fanouška naštvalo. Naopak klíčové momenty seriál přihrával Saře a nemyslím si, že naložit její postavě klíčovou roli do všech osmi dílů byl dobrý nápad. To jsou jen drobné výtky, abych odlišil druhou sérii od bezchybné první a šoupnu tak o hvězdičku míň. ()

Reklama

Reklama