Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kreizler hľadá ďalšie obete sériového vraha, kým Sara prichádza so zásadnou stopou. Kreizler nakoniec navrhuje spojiť sily a vytvoriť jednotný tím s cieľom dolapiť vraha. (Arsenal83)

Recenze (8)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vyšetrovatelia na vlastnú päsť zistia, že obetí tajomného a psychopatického vraha je oveľa viac, než sa predpokladalo. Taktiež malý experiment so zvieracou hlavou prezradí, aký nôž mohol byť použitý pri vyrezávaní očí, podrobnosti si potom navzájom prezradia na spoločnej nóbl večeri. No a záver už začína dodávať napínavé prvky, kedy kreslič navštívi inkriminovaný podnik, kde pracovala posledná obeť a jeho majiteľom sa to príliš nepáči. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Saakra teď jsem fakt ráda, že jsem narazila na tenhle seriál. Není to sice nic převratnýho, vlastně tam není vůbec nic novýho, co by nebylo už v miliardě jinejch detektivkách, ale na to pěkně seru, kouká se na to dobře (a teď nemluvím zrovna o tý scéně v bordelu ;). Ale je tady něco, co v každý detektivce nenajdete - atmosféru smradlavýho 19. století a jeho pochybnejch uliček plnejch lidí, co by vám nejradši strčili péro rovnou do prdele, nebo vás podřízli, nebo obojí. :D Hodnocení: hmm jestlipak existujou takový bordely i teď, ptám se pro kamaráda/10 ()

Reklama

H_K 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pořád jsem nadšená, že jsem seriál objevila! Atmosféra temného New Yorku okolo 1896 je vskutku na krájení. Sarah zjistí ze schované složky na policejní stanici, že vražd bylo více. Navštíví rodinu Giorgia Santorelliho spolu s Moorem, který jí dělá doprovod. Doví se, že další 2 bratři Giorgia zemřeli. V opeře Kreizler pořádá večeři, kde dá dohromady tým pro vyšetřování, a žádá o svolení Roosevelta. Tým se skládá z Moora, Sarah a bratří Isacsonových, kteří představí vražednou zbraň. Moore to přežene s alkoholem a nelíbí se mu, že Sarah musí trpět takové hrozné povídání, přičemž ho Kreizler ujistuje, že ona to zvládne, protože chce být detektivem. Moore naštvaně odchází dokončit večer do chlapeckého nevěstince, kde pracoval Giorgio (Sally) a zjistit informace sám. Majitel ho omámí a Moore končí na pokoji s prostitutem, odpadá do nevědomí. Předtím ale zjistí, že Sally měl bohaté klienty, kteří si ho vydržovali, zejména  někdo komu říkal "stříbrý úsměv". Scéna v bordelu k nezaplacení, tohle jsem ještě nikdy neviděla, kluci převlečení za ženy. Některé scény byly dost drsné, zkoukněte někdy když nebudete mít špatný den nebo tak, je to fakt temné. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Policajný dôstojník Connor má za úlohu vypočuť rodinu Giorgia Santorelliho čo však splní svojským spôsobom a dá to najavo aj Sáre Howardovej. Tá ich rodinu neskôr navštívi s Johnom moorom a dozvie sa o ďalších dvoch mŕtvych chlapcoch. Kreizler po večere strávenom v opere, kde o pomoc požiada policajného náčelníka Rooswelta na spoločnom stretnnutí zostaví tým pod jeho vedením s členmi Johnom Moorom, Sarah Howardovou a bratmi Marcusom a Luciusom Isaacsonovcami od ktorých sa dozvie podrobnosti o vražednej zbrani. Johm moore, ktorý to preženie na stretnutí s alkoholom sa rozhodne získať informácie priamo v podniku, kde sa predávajú chlapci. Majiteľ Johna omámi, ale ešte predtým sa mu podarí získať informácie o Giorgovi "Glorii" od chlapca s prezývkou Sally...Úvod s raziou policajtou v chudobnej talianskej štvrti je zvládnutý výborne, následné zostavovanie týmu trochu nudí, avšak vynahradí to samotný záver, v ktorom je výborne zvládnuté prostredie chlapčenského nevestinca rovnako ako v úvode chudobná štvrť, ktoré sú v kontraste s pompéznou operou. ()

regentor 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí dvou epizod zatím převládají rozporuplné dojmy. Velmi kvalitně vystavěná atmosféra New Yorku konce 19. století a to nejen kulisami nebo CGI efekty ale i svou syrovostí v podání jednotlivých postav, které toto zvládají na vysoké úrovni a nechovají se uměle nebo strojeně.Na druhou stranu příběh zatím pokulhává ve vyprávění , tedy v krimi rovině. Samolibý a celkem ambiciozní doktor psycholog (choromyslař) dává dohromady vyšetřovací partu a ta supluje , nebo spíš doplňuje práci (zkorumpované) Policiie jak jinak, že ..Na můj vkus až příliš různých zjevných nebo skrytých odkazů na emancipaci žen, zapojení černošského obyvatelstva do společnosti,židovská otázka atd. Na úkor svižnosti i dramatičnosti děje.Strávit třetinu dílu v divadle je fajn ale i pro fajšmekry kumštu to může být docela fádní.Zatím tomu dávám tři hvězdy a budu (skrytě) doufat, že se to rozjede podstatně víc. ()

Galerie (59)

Reklama

Reklama