Reklama

Reklama

Un moment d'égarement

  • angličtina One Wild Moment
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Čtyřicátníci Antoine (François Cluzet) a Laurent (Vincent Cassel) příjíždějí i se svými dcerami Lunou (Lola Le Lann) a Marií (Alice Isaaz) na prázdniny na Korsiku. Ve starém domě po Antoinově otci se obě dívky na pokraji dospělosti cítí jak neprodejné exponáty v antikvariátu a snaží se proto každý večer vypařit za kamarády. Rozvedený Laurent a rozvádějící se Antoine jsou nuceni těmto situacím nastavovat pravidla. Veškeré konvence možná budou muset jít stranou, když Luna po diskotéce svede nejlepšího přítele svého otce, Laurenta. (dopitak)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (30)

leila22 

všechny recenze uživatele

Vincent Cassel je charizmatický diabol s veľkou predispozíciou dostania sa do problémov. Patrí do skupinky mužov, ktorí o prúsery možno ani tak nežiadajú, ale jednoducho sa väčšinou vždy do niečoho nepríjemného zamotajú. V tomto prípade sa o to postarala naozaj krásna Lola Le Lann. Čarovná Korzika, úplne prirodzené herecké výkony a veeľa očných kontaktov. ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

„Jsou otravné, ale rozkošné.“ - „Jo, máme štěstí.“  Jenže aby nebyly rozkošné až příliš, to se pak jeden tatík může dostat do zapeklitých milostných problému ani neví jak…Vlastně mi to přišlo docela přirozené. Jeden společný adrenalinový zážitek, výměna pohledů, do toho hormony, sluníčko…a je z toho hnedle jiskřeníčko, ehm (výborná momentka z auta za doprovodu Diamonds). A zakázané ovoce samozřejmě chutná nejlíp. A pak divák definitivně začne nahlížet na dění Laurentovýma očima. Na jeho pohybování se na tenkém ledě, výčitky svědomí spojené i se zrazováním dobrého přítele, zahrávání si s ohněm, snahu o sebekontrolu, neustálé nebezpečí prozrazení, zamotávání se do spirály lží, naschvály a bezostyšné vydírání ze strany zhrzené puberťačky…vcelku mě to bavilo. Stejně jako celá tahle prosluněná vztahová jednohubka. A to i přesto, že byl Antoine na můj vkus až moc horkokrevný (já vím, Korsičan, ale stejně), obě děvčata příliš telecí a závěr s pohledy trochu zvláštní. I navzdory občasnému chování postav to vidím na ještě slabší 4*. ()

Reklama

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Nevím, jak to přesně popsat, ale celý film na mě působil maličko vykalkulovaně. Něco v tom stylu, že obsadíme dva známé herce, dvě mladé herečky a ono to nějak půjde samo. Tenhle pocit ve mně přetrvává pořád a proto dnes výš rozhodně nepůjdu. I když Cluzet vypadá ve svých letech pořád dobře a Vincent, pro něho mám slabost pořád. Jen si velmi subjektivně myslím, že (nejen) v roce 2015 natočil mnohem lepší filmy. Ať už to byl třeba Partyzán, nebo výtečné drama Můj král. Tady zůstal nejen on stát uprostřed cesty. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejvydařenějších remaků co jsem viděl. Do nádherných korsických exteriérů je zandán příběh léta, alkoholu a jednoho sexuálně- citového průseru, který má dopad na jednání a vývoj všech postav. Ze strany Vincenta a Francoise se jedná o skvěl herecký výkony a tam kde holky ztracejí za pány na herectví, ale ne o moc, tam vedou na kráse, zejména Lola je absolutně fatální a věřím že s ní v podobným průseru jako Vincent skončila většina chlapů. Navíc ten konec, opět ryze francouzský, minimum slov, maximum očních kontaktů, bravo ! ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

K tomuto filmu mě přivedlo, když jsem se dočetl, že se zde ve své první roli ukáže nahá Lola Le Lann (která mě nedávno zaujala v novějším filmu Hněv), což je skutečně pravda, a ona je zde ve svých tehdejších 19 letech naprosto úchvatná a herecky přirozená a každá scéna s ní je vrcholně zábavná - skutečně mimořádné entrée na stříbrné plátno. Z celého filmu úplně sálá kouzlo její mladistvé sexuality, což v kombinaci s krásnými korsickými lokacemi a pohodovou atmosférou léta u moře (ke kterému se letos asi nepodíváme) vede k tomu, že vůbec není těžké tomu filmu podlehnout (podobně jako Laurent nedokázal vzdorovat Louně) - a to mi přitom prvních 23 minut přišlo hodně nezáživných a stále jsem čekal, kdy se tam konečně něco stane. Pak ale nastane ten zásadní zvrat a film najednou dostane úplně jinou dynamiku a celé to konečně dává smysl a před člověkem se otvírá doslova závratné pole možností, kam by nastalá situace mohla vygradovat - musím říct, že jsem byl po této stránce z finálního rozuzlení trochu zklamaný, protože mi přišlo, že by to klidně sneslo mnohem dramatičtější vyústění, ale budiž, ten film prostě chtěl být pohodový od začátku do konce a o nějaký větší konflikt se zde spíše jen otře. Možná i díky tomu se člověku při naběhnutí závěrečných titulků rozlije na tváři blažený - a trochu přiblblý - úsměv, protože těch 105 minut ve společnosti tohoto filmu bylo vážně hodně příjemných. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (1)

  • Rovnako ako dej filmu tak aj jeho celé natáčanie prebiehalo na francúzskom ostrove Korzika. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama