Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(4) / Epizody(32)

Lovec upírů se snaží zachránit město obležené armádou příšer, které velí sám hrabě Drákula. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (105)

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdyby se mě někdo před rokem zeptal, jestli bych nemrknul na seriál s animovaným Drákulou, řekl bych mu, že upadl na hlavu. První série je ale parádní. Naťukla svět, ve kterém se nacházíme, ukázala silné postavy a přidala temný a krvavý příběh. U mě až nečekaná spokojenost. První sérii dám s klidem plný počet. 90 procent.--- 2S/ Parádní finále které mělo vše co mohlo. Poslední epizoda potom poměrně umě ukázala co dělají přeživší postavy. Celkově je druhá série opět hodně povedená. Bohužel má už pro mne hluchá místa. Klidně bych se obešel bez jedné epizody a některé úseky zkrátil. Pochválit musím rozhodně animaci, protože jsem se několikrát přistihl jak se kochám dokonalým provedením. Vše rozmanitější a větší než skvělá první řada. Někdy to škodí, jindy je to skvělé. 88 procent a jen o fous nepadne pátá hvězda i zde.---3S /Začnu zápory. Opět to mohlo být o díl, možná dva kratší. Asi. Sám si nejsem tolik jistý, protože pak by možná nevynikl přerod nálad, povah a další změny charakterů. Příběh se poměrně dlouho rozvíjí. Sice od začátku je jasné, kam směřuje, ale jistí si nemůžete být tak úplně ničím. Linka ve Štýrsku ale byla geniální. Lenore s Hektorem udávají muziku a to mě baví. Na rozdíl od druhé série mě právě vedlejší linky hrozně brali a to i Isaak, který mi stále tak nějak nepřirostl k srdci. Jestli se to takhle dá říct. Finále opět epické, jak v hlavní tak ve vedlejších rolích. K tomu skvělá hudba a můžu třetí řadě dát napálit 90 procent. Poslední řada nijak nevybočila a navazovala na předchozí. Místy už jsem ale cítil mírné natahování. Což působilo poměrně rušivě. Vedlejší liny taky ztrácely na síle a když se slévaly, tak to nemělo takový efekt jak bych čekal.  Celkově ale určitě ale 4tá řada a zakončení není zklamáním. 80 procent. Celkově 90. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Zkusil jsem 2 série. Není to špatný, ale bohužel nic pro mě. Dracula, démoni, nemrtví a hororová atmoška je docela fajn, když dojde na akci, tak se krví nešetří, ale bohužel té tu moc není, spíše se seriál zaměřuje na příběh a postavy a ty mě až tak moc nezajímají. Být to v CGI animaci, asi bych byl spokojenější, takhle budou nadšení spíš zarytí fanoušci Anime.  6/10. ()

Reklama

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Samo o sobě to (zatím) nefunguje, ale čistě jako ukecaný navnazující prolog před první regulérní kapitolou to obstojí veskrze solidně. Značce to ostudu nedělá, vizuální stylizace padne jak ulitá (škoda jen, že hudební motivy to nepřevzalo z her) a základy to pokládá dostatečně kvalitně, aby se na nich daly v budoucnu vystavět velké věci. Tak snad se to zadaří, ale Warrenu Ellisovi věřím. | S1: 3/5 | ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Po prvej sérii musím skonštatovať, že Castlevania má určite potenciál. Napriek tomu, sa mi však zdajú byť časti umelo predlžované...tých 25 minút je predsa len dosť. Hlavný hrdina je však vykreslený ako veľmi príjemná postavička a preto ma osobne zaujíma jeho ďalší osud. Celkovo sa mi na seriáli zatiaľ páči, že vidno naozaj to ovplyvnenie hrou, mnohými vecami to hru veľmi pripomína. Avšak v terajšej konkurencii anime seriálov s podobným námetom určite neobstojí viac ako priemerne. Zatiaľ 65% ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

První sezona je seznámení se světem. Vcelku jasně a přehledně se rýsují charaktery a připravují příběhy, které se rozvedou. S očekáváním jsem začal sledovat druhou sezonu a ta uměla vyrazit dech (především v závěru). Působivé, chytré a animací perfektně zasazené. Hudba ladí taky perfektně. Očekával jsem i trochu větší využití Drákulova dvora plného intrik a upírů s jiným názorem, ale nevadí. Třetí sezona je rozhodně lepší než první, ale působí jako další příprava na "sudou sezonu", která se rozjede. Především předposlední díl byl fenomenální, kdy se minimálně tři příběhy přiblížily ke svému vrcholu (některé i doslovně). Samotné finále pak bylo logicky zase o trochu slabší, ale to už je u seriálu celkem zvykem. Je rozhodně zajímavé, kam některé příběhy jdou a jsem zvědav, zda se vrátí Saint Germain nebo jak dlouho ještě bude Syphu a Belmonta bavit tenhle špinavý a amorální svět. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (1)

  • Seriál vznikl na motivy stejnojmenné slavné herní série. (P. J. D.)

Reklama

Reklama