Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Belmont a Sypha se usadí ve vesnici se zlověstným tajemstvím. Alucard zaučuje dvojici obdivovatelů. Izák se vypraví najít Hektora. (Netflix)

Recenze (23)

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série mě překvapila už jen svojí existencí. Říkal jsem si: "Co tu chtějí teď dál vlastně ještě řešit?" a po prvním díle jsem byl zmatený z toho, kam se příběh bude ubírat a děsil se, že se budou autoři zase několik dílů patlat v osamocení chudáka Alucarda stejně intenzivně, jako v druhé sérii zkoumali knihovnu a budou tu rádoby obratně pletichařit všichni ti upíři a lidé a kulový z toho... No nakonec to vlastně přesně tak bylo, ale i tak to byla zajímavá podívaná s nadupaným závěrem, kde především ta devátá episoda mě nechala s očima navrch hlavy. Kombinace šílených bojových scén, erotických scén a kombinace toho, jak se dva různí muži nechávají ovládnout, zatímco na dalších dvou místech se vede krutý a osudový boj - no řekněme, že něco takového (intenzivního) jsem si přál už od samého začátku, nebo dobře - minimálně od začátku druhé série! Opět k té akci byla na můj vkus dlouhá cesta, plná snahy o vývoj jednotlivých postav, kdy nejzajímavěji na mě tentokráte působil rozhodně Isaac. Ale ve výsledku jsem se u třetí série bavil a to o dost víc než u té předchozí, takže nakonec to překvapení "Jé, Castelvania má třetí sérii..." je vlastně i docela příjemné. 6,5/10 ()

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3. séria - 75%. Prišlo mi to zbytočné dlhé, úvodná polka ma moc nezaujala ani príbehom ani postavami, sem tam sa našli zaujímavejšie momenty, ale na to najlepšie si človek musí počkať až do posledných dielov. ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začnu zápory. Opět to mohlo být o díl, možná dva kratší. Asi. Sám si nejsem tolik jistý, protože pak by možná nevynikl přerod nálad, povah a další změny charakterů. Příběh se poměrně dlouho rozvíjí. Sice od začátku je jasné, kam směřuje, ale jistí si nemůžete být tak úplně ničím. Linka ve Štýrsku ale byla geniální. Lenore s Hektorem udávají muziku a to mě baví. Na rozdíl od druhé série mě právě vedlejší linky hrozně brali a to i Isaak, který mi stále tak nějak nepřirostl k srdci. Jestli se to takhle dá říct. Finále opět epické, jak v hlavní tak ve vedlejších rolích. K tomu skvělá hudba a můžu třetí řadě dát s klidem 90 procent. OT: Shodou okolností můj 666 koment. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí sezóna seriálu „Castlevania“ je za mě další kvalitativní nárůst oproti předchozím sériím. Jasně, možná to není tak akční jako druhá sezóna, ale pokud už na akci dojde, nic jí nechybí. A rozhodně je to ucelenější a uzavřenější než sezóna první, která prostě byla hlavně takovou ochutnávkou. Ochutnávkou, která se teď naplno rozjela. Warren Ellis, zdá se, drží těže pevně v rukou. ()

CarnTheNunya 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Někomu by se mohlo zdát, že už není o čem vyprávět, ale tohle zdání může snadno klamat, jelikož finále této série příjemně překvapí a slouží jako předvoj k tomu, co se bude dít v poslední sérii. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

K mému velkému překvapení musím říct, že tahle série mě ze všech tří bavila prozatím nejvíc. A to zejména v klidových částech, kdy postavy mezi sebou prostě jen vedly fantastické a opravdu silné dialogy. Celá série byla opět skvostně atmosférická, vizuální lahůdka, akce samozřejmě taky stála za to a bavila mě fakt každá minuta. Castlevania rozhodně i nadále zůstává jedním z nejlepších seriálů současnosti napříč žánry, jen škoda, že tahle v mých očích nejlepší série v posledních zhruba třech dílech ztrácí dech a působí lehce natahovaně, ale to je jen drobný detail. Jsem nadšený a u této série jsem poprvé uvažoval i o pěti hvězdičkách, a kdyby bylo o ty tří díly míň, byly by tam. Tím ale rozhodně nechci říct, že by ty poslední díly byly zbytečné, tak to opravdu není, každý je super a má něco do sebe. Bavil jsem se zatím nejvíc a v mých očích má tenhle seriál rozhodně stoupající tendenci. A ta atmosféra, zpracování, vizuál, akce a příběh, to je prostě mimořádná lahůdka! Čtvrtou řadu rozhodně chci. 87%. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Najatraktívnejšou postavou sa stáva Isaac, ktorý seriálu prináša potrebnú temnotu. Desivú zákernosť a prevracanie zaužívaných poriadkov prináša aj opátstvo pod vedením Salu, ktorý svojich mníchov vedie ku fanatickému cieľu. Do mestečka s týmto opátstvom prichádzajú Belmont a Sypha, kde spoznávajú záhadného St Germaina, ktorý má s opátstvom vlastné plány. Alucard je melancholický a jeho osamelosť naruší súrodenecká dvojica Japoncov, ktorí sa chcú vyškoliť v boji proti upírom a nehrajú úplne čistú hru. Hector je totálne pokorený a presvedčiť o spolupráci pre Styriu a Camillu sa ho snaží Lenore, jej sestra, ktorá zabezpečuje pre krajinu diplomaciu. Časti s ním bývajú po Isaacových príbehoch najlepšie v sérii. Čo sa dá sérii vyčítať, je prílišná omáčka, čo sa opátstva týka, veľmi dlho sa vyhýbame riešeniu problému a zdržujeme príbeh. Až v predposlednej epizóde nastáva brutálna akcia, na ktorú sme zvyknutí, takisto Isaacova bitka v tejto epizóde je to najväčšie, čo doteraz zažil. Cestovanie časopriestorom je slabo a zmätočne podané. Séria je pre mňa väčšinou sklamanie a s očakávaním hľadím na tú záverečnú. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tady jsem konečně narazil na anime s velkym "a" - postavy mají solidní charakter, který se postupem děje nějak vyvíjí, každá postava má i vlastní motivaci a podle toho jedná, intrikuje, ... působí to neobyčejně přirozeně "lidsky" a to lidé jsou jako rasa na okraji děje, jako něco nedůležitého ... skvěle vyprojektované, skvěle pojaté, nakreslené a postupně gradující ... co nejřív chci další díly ... ()

IZFNP 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po sympatickom, no pomalejšom začiatku prišlo posledných pár dielov, ktoré ma posadili do kresla. Postavy so smrťou Draculu dostali svoje príbehy a je vidieť, že tvorcovia majú čo povedať. Nie mnoho diel si môže dovoliť zabiť Draculu a plnohodnotne pokračovať, Castlevania však ukazuje, že svoj smer nestratila a tak i tretí arch poníma naprosto po svojom. Tretia séria tak ponúkla štyri rôzne príbehy, žijúce a dýchajúce vo svojom vlastnom svete. A my zisťujeme, že ten Dracula tam síce mal svoje miesto, ale to zaujímavé sa skrýva v postavách okolo neho. A ja sa teším, ako to tvorcom funguje. ()

Bukelos 

všechny recenze uživatele

Třetí série mě hlavně překvapila tím, že naše hlavní trojka ze sérií minulých - Trevor, Sypha a Alucard zde hrála dost nepodstatnou součást příběhu. Všichni zde totiž skončili tak, jako na konci druhé série. Čili Trevor a Sypha na cestách v kočáře a Alucard s depkou sám, chránící zámek po otci a rodinné sídlo Belmontů. Naopak linka Isaaca a Hectora byla super, dialogy perfektně napsané, nejvíc se mi asi líbil rozhovor Isaaca se starým pirátským kapitánem při plavbě lodí. Myšlenka přidání možnosti cestování mezi dalšími světy byla dost odvážná, nicméně se vůbec nepovedla, připadalo mi to i tím zpracováním úplně mimo mísu a tak nějak nezapadající do světa Castlevanie. No a nakonec to by nebyl Netflix abychom i zde nebyli "obohaceni" dnešními superdúper trendy..... Z Alucarda se tím stal bisexuální zoufalec, z Morany, mj. západoslovanským zosobněním smrti a zimy se stala Indská (asi podle podoby představitelky Yennefer od dalšího Netflix počinu Zaklínač) lesba, které se hnusí heterosexuální akt atakdále atakdále. Sečteno a podtrženo zatím nejslabší série, hrozně se ale těším na další vývoj a příběh postav Isaaca a Hectora takže další sérii - pokud tedy nějaká bude, rozhodně shlédnu. :) ()

Sashmen13 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pomalejší začátek, ale pak se to docela dobře rozjede. Třetí mě bavila asi nejvíce, dobrá akce a zajímavý story. Cesta Issaca, který je na jednu stranu, velmi naivní, na druhou stranu extrémně nebezpečný. Moje asi nej scéna je jeho rozhovor s kapitánem, který mu docela dost vysvětlil, kapitán celkově byl docela fun. Nevím jestli je to jen anglický dubing, ale vždy když postavy pronesly, bloody hell, nebo fucking bitch,/fucking something, atd., tak to fakt opravdu nesedlo. Script pisálci se mohli trochu podívat na nějaké klasické starší nadávky (plowing witchfucker!), protože moderní mluva občas narušila mood jak sviň. Btw, chudák Alucard, nemá to lehký hoch. Tak což, 4 season kdy? ()

CheeseFigure 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Štyri, respektívne päť, dejových liniek. A všetky sú dobré. V linke Trevora a Syphie dostaneme klasické hororové dobrodružstvo, kedy sa táto dvojka pokúsi odhaliť temné tajomstvo jednej dediny. Obe postavy sršia humorom a bavia ma. Súboje boli dobré a finále tejto linky ma úplne dostalo. Alucard sa stretne s obdivovateľmi. Táto linka je odľahčenejšia, ale i tak má skvelé rozuzlenie a záver. Issaca mám rád a preto som si užil aj jeho linku, kde ako totálny bad-ass pokračoval vo svojom ťažení. Taktiež rozhovor s kapitánom na tému ľudstva bol skvelý, dúfam že sa ten kapitán ešte vráti. Hektora v Carmilinom zajatí mi bolo ľúto, dúfam, že majú tvorcovia pre tú postavu pripravenú lepšiu budúcnosť A Carmila sa vo svojej linke pomaly pripravuje na úlohu hlavnej záporáčky seriálu. Toto ma baví, postupne budovanie zlovestného plánu. Celkom som s treťou sériou spokojný a teším sa na štvrtú. ()

Dave.Furiosa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Byl jsem odhodlaný dát třetí sérií 4 hvězdy, protože chvílemi se děj docela vlekl. Říkal jsem si, že by sérii slušelo zkrátit o pár dílů, ale potom jsem došel k devátém dílu, tak dávám opět 5 hvězd. To je úplně geniální epizoda, nemám slov, skvělá akce, hudba, no prostě to se musí vidět. Jsem moc zvědavý, co si na mě autoři přichystali ve 4. sérii. ()

Reklama

Reklama