Reklama

Reklama

Recenze (7)

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Absolutní zklamání,omocněné tím,že tato adaptace povídky-Prodavač Nejvyšší Kvality/Obchodní Strategie,NEMÁ s předlohou,(která je geniální a má jeden z nejšílenějších,někdo by řekl až depresívních, konců Dickových povídek),vůbec NIC společného. Jako znalec předlohy,jsem ji tím pádem vůbec nepoznal. A to je špatně. Nezanechali zde doslova nic,ani jméno ani scénu,nic. Nejhorší (naštěstí jediný) díl této,jinak kvalitní antologie. ()

PeteBuck 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Akosi mi to pripomenulo poviedku Blade Runner, ktorú som kedysi čítal. Dosť sa líšila od filmu. Blade Runner pretiahol Rachel, ale vrátil sa k manželke a Rachel ho za to strestala a zabila mu jeho kozu (jeho zvieratko, nie manželku). Takže koniec tak, že neverný manžel dostal, čo zaslúžil. Tuto to bolo niečo podobné. V podstate zradil manželku, zároveň sklamal svoju novú kamošku-robota, ktorej šlo o život, takže robila čo mohla. A nakoniec zhrdené bitches odchádzajú na Buscemiho lodi. Ach jaj. Niečo na štýl, Dear Men, and I mean men with the penises, do not try to fuck up with us women, or we can show you how strong and mean we are. Niečo na ten štýl. Nudné, rozťahané, song od Syda Barretta potešil. Ale inak taký priemer. Akosi ma to nenachlo, ale dalo sa. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pre väčšinu zatiaľ najslabšia epizóda, pre mňa možno aj najlepšia. Objektívne asi nie, ale mne presne tento retro future vizuál sadol, rovnako aj dom na úpätí mora a dvojica Buscemi a Babett Knudsen. Dlho nie je úplne jasné, o čo ide, nakoniec si to ale dáte dokopy. Nie je to možno tak filozofické ako predchádzajúce diely, ale ten zvyšok mi to osobne dostatočne vynahrádza. Inak ide o námet a tak tvárny fikčný svet, že by sa z neho dala urobiť aj celá séria. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I přesto, že tak nějak netuším, co tím tady chtěli tvůrci, potažmo autor říci, mě ten retro zeleno atompunkový vizuál, přepálená barevná paleta a množství fantaskně podivných nápadů fakt upoutalo a chtěl bych vědět víc. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama