Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V romantické komedii You, Me and Him se setkáváme s lesbickým párem Olivií a Alex (Lucy Punch a Faye Marsay) a jejich obtěžujícím sousedem Johnem (David Tennant). Přestože Olivie ani Alex nikdy nepřemýšlely o pořízení dětí, ocitnou se obě současně v jiném stavu. Tato skutečnost vede ke konfliktním situacím, na jejichž konci budou všichni zúčastnění nucení přehodnotit svůj dosavadní pohled na život a vztahy. (Daveoff)

(více)

Recenze (7)

VeeDee 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že jsem cílová skupina - tedy, 35tiletá matka v očekávání dalšího potomka (takže hormony pracují) a miluju britskou angličtinu a britský humor, film mi fakt sednul. Divím se, že má tak nízké hodnocení... ale asi holt ty hormony. :-) Podle mě je film svěží, vtipný, originální a zpracovává téma, které není úplně tak obvyklé, což se mi fakt zamlouvá. ()

andalin 

všechny recenze uživatele

Vím, je to nečekané, ale zapla jsem to kvůli Tennantovi. A přestože je pravda, že jeho přítomnost film činí alespoň o 50% zajímavějším, musím uznat, že jsem i tak příjemně překvapená. Čekala jsem blbou komedii bez nápadu a dostala jsem neotřelou nálož (nejen) lesbický lásky okořeněnou špetkou dramatu. Možná si ho ještě někdy pustím, až zase v půl 4 ráno nebudu moct spát. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Tenhle film má zasadní problém - a ne, není to plnovous Davida Tennanta, který vypadá, jakoby se mu na bradě usadil roj včel - je to jeho nerozhodnost. Ze začátku se snaží být nepříliš vtipnou komedií, následuje drama a završí to melodrama. Ale nechť! (slovo "nechť" jsem vždycky chtěla použít). Mám ráda Davida Tennanta - a to i s tím plnovousem - a u filmu jsem se nenudila. P. S. Pro mě tak trochu lekce. Kamarádku růžovovlasé lesby jsem považovala taky za lesbu, což byla blbost. Lesby se přece nemusí kamarádit jen s lesbami! ()

silentname 

všechny recenze uživatele

You, Me & Him zaradím medzi okey komédie. Miestami vtipné, miestami sa človek škrabe na hlave a inokedy len ostane ticho, lebo nie všetky fóry sú podarené. Ale tie, ktoré sa podarili, tak sú skutočne skvelé, nápadité a dobre vymyslené. Myslím si, že je fajn vidieť herečky, ktoré sú trošku nenápadnejšie a nevideli sme ich už úplne všade, lebo človeka to potom nejako výrazne neruší a môže si užívať film pohodlne a v dobrej nálade. Môj najväčší problém je ale trošku tempo filmu. Niekedy mám pocit, že tempo je trošku moc pomalé a film pôsobí skutočne natiahnuto. Nenudí to, ale zase sú tu aj nejaké tie klišé a človek s nimi asi musí počítať. No na druhú stranu dramatické momentky filmu sú skutočne silné a dokážu človeka správne zasiahnuť. Nemyslím si, že by som si to pozrel znovu, leda by to nejaká televízia dala do programu počas poobedia, ale som rád, že som to videl aspoň raz. Zvážte si, či je toto film pre vás a uvidíte sami. Hodnotenie: C+ ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama