Reklama

Reklama

Trust

(seriál)
  • USA Trust
Trailer
USA / Velká Británie, 2018, 9 h 24 min (Minutáž: 55–64 min)

Tvůrci:

Simon Beaufoy

Hudba:

James Lavelle

Hrají:

Brendan Fraser, Donald Sutherland, Hilary Swank, Charlotte Riley, Hannah New, Sophie Winkleman, Anna Chancellor, Harris Dickinson, Verónica Echegui (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Seriál Trust vypráví příběh Johna Paual Gettyho III, dědice naftařského impéria rodiny Gettyových. Odehrává se v roce 1973, kdy je mladý Getty v Římě unesen mafií, která požaduje výkupné v hodnotě několika milionů dolarů. Co by ostatně bohatá rodina za návrat milovaného chlapce nezaplatila? Seriál zachycuje mladíkovo utrpení v rukou únosců, kteří nedokáží pochopit, proč o jejich zajatce zjevně nikdo nestojí. Italská policie se domnívá, že se jedná o nejapný žert a odmítá se vyšetřováním zabývat. Paulův otec si užívá drogového opojení v Londýně a nezvedá telefon. Paulův dědeček – patrně nejbohatší muž světa – trčí na svém tudorovském sídle na anglickém venkově ve společnosti pěti milenek a ochočeného lva. Nemá čas. A tak je na Paulově matce, aby se stále zoufalejšími únosci vyjednávala. Problém tkví v tom, že nemá ani vindru. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer
Trailer
D: angličtina T: čeština
02:06

Související novinky

Danny Boyle natočí příběh Sex Pistols

Danny Boyle natočí příběh Sex Pistols

13.01.2021

Režisér Danny Boyle (Trainspotting, Yesterday) natočí pro televizní společnost FX minisérii o legendární anglické punkové kapele Sex Pistols. Scénář napíší Craig Pearce (Moulin Rouge) a Frank… (více)

Darren Aronofsky našel svůj další projekt

Darren Aronofsky našel svůj další projekt

12.01.2021

Režisér Darren Aronofsky (Requiem za sen, Fontána) prostřednictvím své produkční společnosti Protozoa Pictures spojí síly se studiem A24 při natáčení dramatu pod názvem The Whale. Snímek bude… (více)

Reklama

Reklama