Reklama

Reklama

The Fisherman

  • Španělsko El pescador (festivalový název)
Krátkometrážní / Drama / Horor
Španělsko, 2015, 20 min

Obsahy(1)

Hongkongský rybár Wong (Andrew Ng) prežíva neľahké životné obdobie a zápasí s existenčnými problémami. Hrozí mu, že príde o loď a nebude už môcť vykonávať svoje milované povolanie. Wong sa preto rozhodne vyplávať do vzdialenejších a menej rušných vôd v nádeji, že sa mu podarí životný úlovok, ktorý by vyriešil jeho finančnú situáciu. (Karamanlis)

(více)

Recenze (9)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ale jo, nebylo to vyloženě špatné. Taková menší invaze pěkně slizkých potvůrek. Jen bych o něco zkrátil ten úvod. Ten byl docela nezáživný. Potom co se šikmooký strejda s hákem místo ruky vydá na moře, do kterého uhodí…(no obyčejný blesk to nebyl) a jde se na věc. Ta ozubená příšerka nevypadala vůbec zle – navíc celý jejich souboj doprovází i „nechtěné“ humorné situace. Takže průměr si to dle mého zaslouží. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Rybaření pro zábavu je fajn relax. Naproti tomu rybaření pro obživu už asi taková prdel nebude. Svý by o tom mohl vyprávět Wong. Nutně potřebuje chytit životní úlovek. Vzápětí se ale stane něco co změní život nejenom mu.... Ale jo. Nic světobornýho ale ušlo to. Souhlasím s kolegou SOLOM. Jen by to chtělo zkrátit zbytečně dlouhej začátek. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Borci z barcelonského Onírikal Studia, zaoberajúceho sa vizuálnymi efektami natočili tento kraťas v Hongkongu a obsadili doň tamojších hercov, dieru do sveta ním ale zrovna neurobili. Morská príšerka bola síce fajn, na krátkometrážny horor to však bolo príliš fádne. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Starec a More v španielsko-hongkongskej produkcii. A zrejme to nikdy tak rázne a rozprávkovo nefungovalo. Toto je ašpirant na niečo väčšie, romantickejšie a hlavne dlhšie. ()

Forsberg11 

všechny recenze uživatele

Ničím nevýrazný priemerný kraťas, v ktorom sa dohromady nič nestalo. K tomu ešte prehnaná stopáž 20 minút a prúser je na svete. Oničom... 30 %!! ()

Sashmen13 

všechny recenze uživatele

Na malý indie film rozhodně dobrá práce. Možná, že se mi taky líbil tolik díky hlavnímu hrdinovi, kterej je fakt obstojně zahranej. + to jméno, you cant go Wong with this one: D ()

Welington 

všechny recenze uživatele

U filmu the Fisherman se musí pochopit, že to není nijak převratný snímek, ale s veškerou úctou se odkazuje na sci-fi žánr, který mi doslova schází. Není zázračně spíchnutý, ale vizuálně to dohání skvěle a herecké výkony jsou tu nečekaně bravurní. ()

Reklama

Reklama