Reklama

Reklama

Konec řetězce

(festivalový název)
  • Estonsko Keti lõpp (více)
Trailer

Obsahy(1)

Ponuré ráno ve fast foodu zejícím prázdnotou nevěští nic dobrého. Nápad na kulturní vložku, která by místo oživila, dopadá tragicky a předznamená atmosféru celého dne. Všichni příchozí se totiž dneska namísto konzumace burgerů rozhodnou zasvětit milou servírku do trablů, o nichž je lepší nevědět. Navíc i náštěva rodičů, zklamaných dceřiným neperspektivním životem, přinese jen hlubší splín a sympatický filozof sesumíruje její povolání jako nesmyslnou činnost nevyžadující použití mozku. Může takový den vůbec dobře skončit? (MFF Karlovy Vary)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

Bachy 

všechny recenze uživatele

Jako jo, snaží se to vytvořit tu podivnou náladu v uzavřeném všedním objektu, kterou bych i já od filmu chtěl, ale nevylezou z toho samozřejmě ani Clerks ani Cashback, protože myšlenek tam moc není. Jen ta touha najít podivnost ve všednosti. ()

wikked 

všechny recenze uživatele

Znáte to. Poslední den v práci a sere se, co může. Zákazníci jsou samí podivíni a ještě vám šlape na paty nemotorný absolvent filologie. První půlka filmu je opravdu vtipná a hlavní herečka velmi sympatická. V druhé půlce tomu ale bohužel dochází dech a v závěru se to snaží být až příliš festivalově existenciální. Kéž by nechali nohu na plynu celou dobu. // KVIFF 52 ()

Reklama

Galerie (19)

Reklama

Reklama