Reklama

Reklama

Constantine: City of Demons

(seriál)

Obsahy(1)

Animovaný seriál o dobrodružstvích nadpřirozeného detektiva Johna Constantina. (LUKICKK)

Recenze (12)

Shakers 

všechny recenze uživatele

John Constatine ma nikdy moc nebavil v samostatných filmoch. V Lige je inak super. Tie jeho duchárske príbehy ma moc nebavia a ani tento nebol zo začiatku nič extra, čo by ma nejako strhol, ale to ma predovšetkým vynikajúceho Matta Ryana, ktorý ma stále perfektný arzenál trefných hlašiek a dodáva tej postave poriadny šmrnc. Veľkým plusom je až záverečná pol hodinka a hlavne finále, ktoré mi prišlo až nečakane dobre, takže s odretými ušami tu štvrtú tam vrazím. 75% - 4* ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Výborná práce. Příjemná animace, dabing Matta Ryana, plno krve, škoda jen té délky. Constantine by si zasloužil buď plnohodnotný animovaný seriál, nebo další snímek. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

V první řadě “spoiler warning”: nepouštět dětem. Sice je to animované a je to DC komiks, ale ten bazén krve, ukousnutých hlav a sexu by vyžadoval přiliš mnoho vysvětlování (kde si s panem a paní včelkou so se mají rádi nevystačíte). Škoda, že tohle je jen animák... ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Hraný seriál Constantine bohužel vyhořel, ale Matt Ryan je v roli perfektní a tak časté hostování v DC seriálech od CW je aspoň malou záplatou. Tady Matt Ryan opět dostal šanci a to v pozici dabéra a povedlo se. Animák se s tím zrovna nepáře a máme tady krásnou jízdu, bohužel velice krátkou. Druhá polovina zatím v nedohlednu a doufám, že se časem dočkáme třeba i další série, byla by škoda zase přijít o Constantina. ()

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

Jsem zmatený. Pět dílů dá dohromady zhruba půlku filmu... a zbytek máte v tom opravdovém filmu. Nechápu, proč tenhle formát používá někdo jiný než youtubeři, a ke všemu takhle hloupě. Ale dopadlo to dobře. Film vyšel, není rozkouskovaný a vlastně je i docela dobrý. Takže hodnocení je vztaženo k němu a podobné experimenty si doufám DC příště odpustí. A tady je opravdový komentář: Ten polopatický styl, kdy všichni neustále vysvětlují expozici, mě sral, ale... pořád je to Constantine. Ten příběh je docela fajn a pořád je to pro dospělé, pořád to má Matta Ryana a pořád k tomu hraje stejná znělka, která Johna roztomile provází napříč televizním DC univerzem, takže tomu tu filmařskou antitezi odpustím. Jo, hraný seriál je podstatně lepší a Justice League Dark, no, ne podstatně, ale stejně. Ale taky je to pořád na kilometry před kinofilmy, má to démony v plyšových bačkorách, kteří se koupou v rozpuštěných lidech, děti tu končí v pekle a Constantine je stejný hláškující antihrdina, jak ho máme rádi. A především – pořád je to zábava. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele

Johna Constantina mám rád, ale tenhle film mi úplně nesedl. Ocenil jsem pohled do Johnovy komplikované minulosti a jeho začátcích v Newcastlu, stejně tak bylo zajímavé dozvědět se o jeho vztazích s přáteli. Jakmile se ale objevil na plátně nějaký démon, měl jsem problém. Chápu, že ke Constantinovi neodmyslitelně patří, tady se ale všichni (a kolik jich je) chovají jako naprostí pitomci. Film má pár dobrých myšlenek a odhalení hlavního záporáka v půlce filmu mě dostalo, ale nepovažuji Nergala za nějakého super promyšleného padoucha s excelentním plánem. Vlastně mě docela nudil. Dost mě navnadila úvodní scéna z blázince, kdy jsem doufal, že právě tato část Constantinova života bude více prozkoumána. Celý film jsme ale brousili na okraji hrnce a od toho se také odvíjí moje hodnocení. ()

mr.twizta 

všechny recenze uživatele

Takrka dokonaly Constantine - temny, necenzurovany a jeste k tomu namluveny Mattem Ryanem. Najdete si verzi sestrihanou do jednoho filmu. ()

Da_reba 

všechny recenze uživatele

Skvelá animácia, dej dokáže zaujať. Len nechápem čo to má byť, 5 minútová dĺžka??? Aký to má význam? Dúfam že sa dočkáme ďaľších dielov a tento zatiaľ skvelý seriál neskončí znova odsunutý a zabudnutý ako hraná verzia Constantina. Prečo vlastne svet nikdy nevidel filmu s Keanom ??? 85% ()

Reklama

Reklama