Reklama

Reklama

Ovčáček čtveráček

(divadelní záznam)

Zajímavosti (7)

  • Ovčáček (Marek Příkazký) zpívá parodicky text na píseň „The Show Must Go On“ od skupiny Queen. (griph)
  • Inscenace byla při své derniéře živě přenášena do kin po celé republice. Návštěvnost překonala rekord, kina navštívilo 17 tisíc diváků. Výtěžek z těchto přenosů byl věnován integrovanému centru Slunečnice ve Zlíně. (funhouse)
  • Uvaděči a uvaděčky jsou většinou jediní zaměstnanci divadla, se kterými diváci přijdou do osobního styku a tím pádem jsou také ti, kterým je sdělována zpětná vazba, kladná i záporná. Během uvádění tohoto představení v Městském divadle Zlín tak nebyly výjimkou slovní útoky a výhrůžky uvaděčům a uvaděčkám od nespokojených diváků. Na jednoho z uvaděčů jeden takový dokonce plivl. (funhouse)
  • Představení bylo původně plánováno uvést pouze 2x (6. a 17. listopadu 2016) v prostorách divadelního klubu Dílna. Okamžitě však byly vstupenky vyprodané a lidé prosili o další. Inscenace byla tedy přesunuta do Studia Z (jedna ze scén Městského divadla Zlín), aby bylo možno přidat místa. I ta však byla okamžitě vyprodána a lidé prosili o další reprízy. Inscenace tak byla uváděna až do února 2017. Kromě Zlína ji mohli lidé vidět také na zájezdech v Brně, Praze a Ostravě. (funhouse)

Reklama

Reklama