Reklama

Reklama

Svět podle Putina

(seriál)
  • USA The Putin Interviews
TV spot 3

Obsahy(1)

Nahlédněte do světa i mysli kontroverzního ruského prezidenta Vladimíra Putina očima oceňovaného filmaře Olivera Stonea... (TV Prima)

Videa (4)

TV spot 3

Recenze (143)

Honzeek95 

všechny recenze uživatele

Nic nového jsem se z rozhovorů prakticky nedozvěděl, ale jsem moc rád, že něco takového vzniklo. Není se čemu divit, že u toho byl zrovna "truthseeker" Oliver Stone, který má za sebou už několik seriálů a filmů zaměřených proti americké tyranii a snaze o světovládu. Trochu mi zde chyběly nějaké "zajímavější" otázky (třeba i nějaké konspirační a ty o klimatu), hlavními tématy jsou zde hlavně Ukrajina a postoj k USA. Doporučuji hlavně pro lidi, kteří jen hltají americká média, aby si trochu poupravili pohled na tohoto velkého politika. ()

Ricky_CZ 

všechny recenze uživatele

Je fakt, že tohle už není dokument, nýbrž jednostraná zpověď. Ona pravda není jen jedna (Ať už z východu, či západu) a tohle je agitka jednoho směru. Rusy, potažmo Putina, chápu. Nejsem však sympatizanten ani jednoho z táborů a mrzí mě, že se opět neobjevilo nic, co by pomohlo onu bipolaritu trochu umírnit. ()

Reklama

campix 

všechny recenze uživatele

Putin Interviews jsou hodně velkým zklamáním. O Stoneovi všichni víme, jaký je to levičák a jak si libuje v konspiračních teoriích. A ve světle toho všeho jsou rozhovory s Vladimirem Putinem hodně slabým odvarem, čeho by byl schopný. Sem tam sice dochází na ožehavé otázky, ale z nich Putin vybruslí v podstatě lehce a Stone už pak dále nerýpe. Dozvíme se tak pouze standardní diplomatické odpovědi, které Vás zaujmout opravdu nemohou. Naprostá většina obsahu nemůže překvapit člověka, který má hlavu alespoň trošku otevřenou a sleduje mezinárodní dění. Stone jde Putinovy hodně na ruku a je zřejmé, že pokud by nešel, tak by podobná miniserie nikdy nemohla vzniknout. Zároveň se jedná o hodně jednostrannou debatu, jak Rusko jde všem na ruku a USA jsou tím zlým agresorem. Pokud by vznikla podobná věc z druhé strany barikády, tak bude znít úplně stejně. Velkým plusem je rozsah rozhovorů. Jaký s Putinem nikdo nikdy neudělal a také trošku poodhalení zákulisí Kremlu. Velká nic neříkající nuda. ()

EastWicka 

všechny recenze uživatele

Těžko říci, jestli neměl Stone nějaký vychytralý záměr (pokud ano, pak toho naivu velmi dobře zahrál), ve finále mi ale z Putinova monologu a jeho, chvílemi žoviálně mrkajících, chvílemi ledových rybích oček, lží a vycizelovaných prezentačních dovedností hořkl uklidňující heřmánkový čaj na patře. Obzvlášť mne dostávaly ty zlehka nadhozené lakonické výhrůžky... ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem první díl poutavý od začátku do konce. Jelcin si vybral svého nástupce dobře i když tento politický systém je dost riskantní. Imponuje mi jak Putin dokázal Rusko ochránit od zahraničního kapitálu ve strategických odvětvích takže je dostatek peněz na sociální oblast a kvůli rezervním penězům snadno překonali světovou hospodářskou krizi. ()

Galerie (80)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama