Reklama

Reklama

Troufalky

(seriál)
Trailer
USA, (2017–2021), 36 h 29 min (Minutáž: 41–45 min)

Tvůrci:

Sarah Watson

Hudba:

Lyle Workman

Hrají:

Aisha Dee, Meghann Fahy, Sam Page, Katie Stevens, Matt Ward, Melora Hardin, Emily Chang, Nikohl Boosheri, Elisa Moolecherry, Dawn Ford, Angela Galuppo (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(52)

Obsahy(1)

Tři mileniálky z redakce newyorského ženského časopisu se snaží zvládat práci, vztahy i tempo velkoměsta – a nezabloudit při tom na vlastní cestě životem. (Netflix)

Recenze uživatele JenYu k tomuto seriálu (1)

Troufalky (2017) 

Zatím viděna 1. série: Se seriály je to u mě komplikované. Je jich takové množství a stejně se pořád vracím ke svým oblíbeným. Proč? Protože mě žádný dostatečně nezaujal. Jeden je moc politický, další krvavý, jiný sci-fi nebo moc pletichářský, nudný, trapný atd. Tak jsem zkusila tenhle - a trefa. Je pravda, že některé události/ náhody/ vývoje děje jsou přepálené, ale alespoň to má švih. Líbí se mi kombinace aktuálních vážných témat (rakovina prsu, sexuální obtěžování) s komickými (stalkování expřítele). Velmi mě bavila Melora Hardin a samozřejmě celá výprava - ty kostýmy, ach! Sečteno a podtrženo - příjemný vhled do nablýskaného newyorského officu plného malých i větších dramat. Série spíš za tři, ale kvůli posledním dvěma dílům dávám čtyři. ()

Reklama

Reklama