Reklama

Reklama

Troufalky

(seriál)
Trailer
USA, (2017–2021), 36 h 29 min (Minutáž: 41–45 min)

Tvůrci:

Sarah Watson

Hudba:

Lyle Workman

Hrají:

Aisha Dee, Meghann Fahy, Sam Page, Katie Stevens, Matt Ward, Melora Hardin, Emily Chang, Nikohl Boosheri, Elisa Moolecherry, Dawn Ford, Angela Galuppo (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(52)

Obsahy(1)

Tři mileniálky z redakce newyorského ženského časopisu se snaží zvládat práci, vztahy i tempo velkoměsta – a nezabloudit při tom na vlastní cestě životem. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (18)

Domca94 

všechny recenze uživatele

K seriálu jsem se dostala díky tomu, že jsem jeho hlavní překladatelka. Tudíž již od prvního promo videa jsem věděla, že tenhle seriál bude stát za to. Oceňuji zejména skutečnost, že jsou zde kromě klasických témat (chlapi, sex), diskutována i další témata. V seriálu vše funguje, jak má. Epizody jsou skvěle doplněny o vynikající hudbu. Nejoblíbenější postavou je pro mne šéfredaktorka Jacqueline. Ze začátku působí jako taková ta tvrďačka, ale ve skutečnosti je jakousi "matkou" pro všechny, kdo ji zrovna potřebují. Seriál rozhodně doporučuji, a už se těším na další sezónu, která začne v létě 2018. ()

Katie88 

všechny recenze uživatele

Na to že jsem se nemohla rozhodnout, která z hrdinek mi přijde víc nesympatická, poplácávám se po rameni, že jsem to zvládla dokoukat do 4. série. Jako oddechovka po práci se na to dívat dá, zvlášť pokud vás zajímá svět módy a témata moderního časopisu (Scarlet je inspirován Cosmopolitanem). Mně to bohužel přišlo už při sledování a teď i zpětně, jako úplně zbytečný feministický seriál zabývající se nesmysly a tvářící se přitom, jako kdyby hrdinky denodenně zachraňovaly životy... Navíc tomu chyběl humor, který by to aspoň pozvedl na jinou úroveň. Jediná dobrá postava celého seriálu byla Jacqueline, která měla aspoň jistou dávku důstojnosti. ()

Reklama

theSaint 

všechny recenze uživatele

Sex ve městě pro 21.století a poněkud mladší publikum. Seriál se zabývá nejen vztahy, ale je protknut i vážnými tématy, což je nezvykle osvěžující. Trio sympatický, šéfka taky. Zatímco v "Sexu" byla cílovka 30-40 (a tomu odpovídaly i postavy) tady je to 20-30 a tím pádem jsou holky stále trochu telátka.. Za mě dobrý a do dnešního moderního světa zcela relevantní. ()

UniqueNett 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi, že to možná vypadá tak trošku jako Sex ve městě, ale o chlapech a sexu to vlastně až tak úplně není. Je fajn, najít seriál pro ženy, ve kterém se řeší i jiná témata než jen muži a sex. Odpočinkové a nenáročné. Jediné co mi vadí je Katie Stevens, resp. její role, která mi leze hrozně na nervy. Což ale zdárně vyvažuje Aisha Dee v roli Kat, která je mi nesmírně sympatická. Za mě milé tři hvězdy. ()

bubun 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dalo se na to koukat, ale asi jen proto, že už jsem viděla spoustu kravin. Je to dost schematické, předvídatelné, samozřejmě (podobně jako ten Sex ve městě) je to oslavou konzumu, a když jsem se sérií byla zhruba v půlce, došlo mi, že mi vlastně není ani jedna ze tří hlavních "hrdinek" sympatická. Hodně mi taky vadila neustále dunící rádoby emocemi nabitá hudba typu Evropa 2. Ty dvě hvězdy dávám hlavně za seriálovou šéfku časopisu, Jacqueline. Meloře Hardin tato role celkem sedla a proto je její Jacqueline docela uvěřitelná a rozhodně není na zabití jako ony tři již zmíněné slípky. U nich ani nevím, která byla nejhorší, mé největší antipatie se střídaly mezi Sutton a Kat. Ne že by na tom nějak záleželo..... ()

Galerie (978)

Reklama

Reklama