Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elizabeth Banksová režíruje novou generaci Andílků (Kristen Stewartová, Naomi Scottová a Elly Balinská), kteří pracují pro tajemného Charlese Townsenda. Charlieho Andílci se vždy starali o bezpečnost a zajišťovali investigativní služby soukromým klientům. Nyní agentura Townsend působí globálně a s nejchytřejšími, nejodvážnějšími a nejlépe vyškolenými ženami přijímá několik týmů Andílků vedených několika Bosleyi nejnáročnější úkoly po celém světě. Poté, co mladá systémová inženýrka poukáže na nebezpečnou technologii, jsou do akce povoláni Andílci, aby svými životy chránili životy nás všech. (Falcon)

(více)

Recenze (205)

Lima 

všechny recenze uživatele

Babinec si hraje na bondovku, ve stylu Vogue magazínu a podobných srágor. Úplně vidím tu zoufalost zaměstanců specializované firmy na výrobu trailerů, jak naložit s tímhle materiálem, protože tady nic není, žádný pro oko chytlavý moment, o kterém by se s chutí referovalo známým. Úplná zbytečnost, to už je skoro lepší koukat na noční záznamy z Poslanecké sněmovny. Tam vám aspoň zvedne tepovou frekvenci Babiš při jeho samožerských kecech o tom, jak maká 18 hodin denně, ale tady, tady se 2 hodiny pronudíte až ke spásnému konci. Patricka Stewarta mi bylo za to zdejší tajdrdlíkování regulérně líto. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Já tam měl Stewartku, takže spokojenost, ale s výhradama. Je neuvěitelný kolik času bylo naprosto nesmyslně promrháno kecama a že týden po americkým blockbusteru ve kterým jsou všechny ženy bohyně a muži sráči uvidím druhý film, se stejným vyzněním, hmm to je hold ta americká feministická rovnopránost, má knírek, patku a mluví německy, ale srát na to, podstatný je fakt že to nemělo drive, přitom ty tři akční scény co tam živoří, jsou udělaný dobře, ale jak říkám já tam měl alespoň Stewartku. ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Akční komedie, která není a nejspíš ani nechce být akční a ani vtipná. Hodinu a půl dlouhá nuda o tom, že holčičí kamarádství je nejdůležitější věc na světě má bitky a přestřelky na úrovní Walker, Texas Ranger, minimum humoru a nula audiovizuálních nápadů. Špatný film. A naprosto zbytečný. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $48miliónovTržby USA $17,803,077Tržby Celosvetovo $70,960,003Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Fakt zlé. A to sme si mysleli, čo s tým kedysi nastváral McG, toto je teda ďaleko, ďaleko horšie. Braigel, kde poriadne nič nefunguje. Už na samotnom obsadení to padá, strašne sa to tam bije, až fatálne, Naomi Scott je aspoň ako tak roztomilá, ostatný tam prehrávajú na plnej čiare, nehovoriac o tupo ksichtiacej sa Kristen Stewart, tá by to už mala radšej zabaliť. Dejovo ploché, technicky nezvládnuté, akcia neúderná, nulová, doslova tupá béčkovina. /25%/ ()

tron 

všechny recenze uživatele

Strašne to nefunguje. Zaslúžený prepadák. Už dávno som nevidel takú slabú akciu, ktorú nezachráni ani kôň a to už je vážne čo povedať, lebo nepísaným pravidlom je, že kôň (alebo prepad automobilovej kolóny) automaticky vylepšuje akčnú scénu. Tu nie. Tu je to márne. Tu je márne všetko. Neviem, či bol horší príšerný scenár (to mysleli vážne s tým „šokujúcim“ odhalením záporáka?) alebo podpriemerná chémia medzi hercami. Počas finálneho zostrihu zjavne nebolo všetko v poriadku. Mnohé momenty bijú do očí (chlap nabodnutý uprostred párty a okolo neho normálne stoja hostia a bavia sa?). Pritom Elizabeth Banks (ako Bosley!), Ella Balinska a hlavne Kristen Stewart (prekvapivo, ale funkčne ako srdce tímu) vôbec nie sú zlé; len im to spolu proste neladí, snažia sa tváriť, že ich natáčanie nesmierne bavilo, ale mal som problém uveriť im to. Zvláštne je, že kým ženský kasting sa relatívne vydaril, mužský je fakt biedny; z Jonathana Tuckera, Djimona Hounsoua alebo Patricka Stewarta (ktorý mal na konci predviesť akčnú scénu, ale nakoniec to vyzerá presne tak, ako to je: ako keď 79-ročný anglický divadelný herec urobí tri trošku rýchlejšie pohyby rukou a strihač to „diabolsky“ zostrihá do pseudoakčnej scény). Občas to má záchvevy niečoho, čo za istých okolností mohla byť dobrá zábava (tanec), dané okolnosti sa však bohužiaľ nedostavili. A o „nahradení“ Billa Murray na fotkách fakt neviem, čo si mám myslieť. Produkcia: Drew Barrymore! ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Stiskla jsem mu carotis a odkysličila jeho mozkový kmen." Jane je úžasná. Zamiloval jsem se do ní a užíval si každou chvíli s ní. To se mi občas stává. Měl jsem prostě oči pouze pro ni, takže jen matně tuším, že tam byly i další postavy. A možná to mělo i děj ... ale tím si nejsem úplně jistej. Každopádně se tam střílelo, bojovalo a cosi tam bouchalo. To je ale celkem jedno, protože Jane je krásná, pružná a statečná. A já díky ní vím, že snad ani nejsem rasista. Možná až takovou hloubku ten snímek má ... ale spíš ne. ()

Morien 

všechny recenze uživatele

Hned po úvodní scéně jsem to sice chtěla vypnout s tím, že už jsem moc stará na to, abych plýtvala svým časem na koukání na špatné filmy až do konce, ale zvědavost mě nakonec přiměla zůstat a potom už to bylo jen lepší. Byly tam sice nějaké ty, jak dnes děti říkají, cringe momenty, ale obecně to byla stejně nelogická, mírně zábavná akční slátanina jako každý druhý film, tak nevím, na co si všichni stěžují. ()

choze odpad!

všechny recenze uživatele

Až strašidelně nezábavný film. Jenom koukáte, jak jedna nudná scéna střídá druhou a jak nic nefunguje - napětí, akce, humor, nic. Bylo to ještě horší než Blíženec. Už po půlhodině jsem byl umořen. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Doufal jsem v alespoň trochu zábavnou akci s pěknýma holkama a nedostal ani to. Honička téměř výhradně snímaná z interiéru vozu je frustrující. Padouši unikající díky neschopnosti ústředního týmu jsou nervy drásající. To že pak šéfová řekne "dobrá práce" a tým pochválí... je zdrcující. Banksová režíruje jako ponocná a ještě podupává odkaz předchozích filmů. Nečekal jsem nic extra, ale překvapuje mě, jak nelogicky se všechny postavy chovají. Ano žensky se podporují a kamarádí se. Což se dá i pochopit vzhledem k tomu že pánové ve filmu jsou buď idioti, záporáci nebo idioti. Jo a jeden jim vaří a dělá masáže. Alespoň tam byla Stewartka v krátké sukni. ()

Hitman_47 odpad!

všechny recenze uživatele

Film, který má jediný úkol, vyvolat nenávist a dávící reflex. Elizabeth Banks by se měla držet co nejdál od akčních filmů i od filmů, které mají sloužit jako nějaký druh pocty ... ať už žánru, nebo nějaké zažité série. Akční ani dobrodružné tohle dvouhodinové hovno opravdu není. Je to jen velmi agresivní feminazi agitka, která vás všechny má naučit, že bílí heterosexuální muži jsou všichni do jednoho toxické, sexistické, tupé hovada ... a že všechny ženy jsou silné a dělají jen to co chtějí a umí úplně všechno na světě (třeba jezdit na kole) lépe než muži. Člověk má dobrý pocit u srdce, že tahle nudná dvouhodinová rutinní zívačka prodělala i kalhoty ... alespoň v něčem je svět ještě v pořádku. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Charlieho andílci jsou značka, která vždycky tak brutálně bouchne (pamatuje si někdo na devět let starý seriál?), pár let je ticho, ovšem chápaví producenti to vždycky rádi zkusí znovu. Ostatně je to úplně stejný případ neúspěchu dam v popředí (ačkoliv se nejedná o dámský remake, jelikož i původní seriál byl o dámách) jak u domácích (Krotitelky duchů), tak u konkurenčních Warnerů (Debbie a její parťačky). A přitom to nakonec taková hrůza není. Ohlasy byly příšerné, dokonce radši distributor zrušil českou premiéru a totální průser v kinech dokonal výše zmíněné. A kdyby celý film byl jako úvodní scéna, která mi přišla naprosto perfektní a i jako nefanoušek Kristen Stewart jsem ocenil její sex appeal (dlouhé vlasy si mohla nechat), mohlo to dopadnout ještě lépe. Pak ale nastoupí druhý Stewartovic synek sir Patrick v naprosto nezvyklé roli a je to spíše nechtěně směšné (ale pořád je to štramák, co vypadá o 10 let mladší než je). Postupem času jsem se ale přistihl, že se vlastně bavím u zábavné akce a rozepří sympatických hrdinek (Ella Balinska je super) a ochromilo mě zklamání, že sequel rozhodně nehrozí. Elizabeth Banks odvedla povedenou práci jak herecky, tak režijně a až takovýhle průser si rozhodně nikdo z hereček, ani ze štábu, nezasloužil...neškodných 7/10 ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Myslím, že ty zdejší vášně nejsou až tak zapotřebí, protože Charlieho andílci nejsou nijak zvlášť špatný, ale zároveň bohužel ani nijak zvlášť dobrý film. A tolik kritizovaná Kristen Stewart je z ústředního tria ta vůbec nejsympatičtější. Asi je škoda, že si to Elizabeth Banks celé napsala i režírovala sama, protože alespoň akční scény nemusely vypadat jako z televizního seriálu a mohly zaujmout, kdyby se jich chopil někdo zručnější. Takhle se film s docela slibnou zápletkou a pěkným obsazením topí v necelých dvou hodinách vlažné zábavy pro nenáročné, kterou jen občas něčím přihřeje. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Nepřestává mě překvapovat, že nějaký filmy můžete fakt zremakovat třeba desetkrát, a pokaždý se najde někdo, kdo to zbaští i s navijákem (tak jasně, dokud se budou objevovat noví, mladí filmoví fanoušci 😉). Jinak ale nejsou Andílci, narození v roce 2019, žádným megahrozným filmem, to vůbec. Pořád se tu něco děje, na baby a jejich paruky a kostýmky je celou dobu radost pohledět, no a ani fanoušci M:I a bondovek asi úplně naštvaní nebudou. Hodně skřípe akce (hlavně střih v bojových scénách), debilní scénář plný nechtěně trapných scén (borka se namaluje a udělá si nový vlasy v zamčeném pokoji svého věznitele během čekání na osvobození, wtf), a hloupoučký postavy (chlapi to od režisérky fakt schytali). Ale jak říkám, vlastně jsem se zabavil a uteklo to jedna dvě, nevidím žádnej sešup oproti jiným béčkovým akcím z podobného ranku. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že Charlieho andílci z roku 2000 jsou akčnější, vtipnější a tak nějak víc zábavnější. Ale tohle není zas takovej průser jak jsem podle zdejšího hodnocení čekal. Těch 119 minut uteklo celkem rychle a popravdě jsem se ani nenudil. Je tu sice míň akce ale tak nějak se pořád něco děje a něco se řeší. Ano, kdyby se mě někdo zeptal jestli jsou lepší Charlieho andílci z roku 2000 nebo z roku 2019. Neváhal bych a volil bych rok 2000. Na druhou stranu tohle není zas takovej propadák a je to určitě lepší než Charlieho andílci: Na plný pecky z roku 2003. Za sebe dávám slabší 3 hvězdy. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Charlie to má za sebou a věkově neurčité "dívčí" trio z předešlých let střídá herecká garda, z níž prýští mladistvý sexappeal a (ženská) hravost-dravost i interakce (s pánským publikem). Elizabeth Banks šéfuje své partě zdatně a iritujícímu odkazu z původní seriálové a filmové podoby věnuje jen minimální prostor, což se děje zejména prostřednictvím cameo vtípků, nahuštěných do závěrečných minut, které vypadají jak z chystaného pokračování, dokonce i na klasickou "andílkovskou" zdravici (málem) nedojde. Naivních špionážních manýrů a rádoby sofistikovaných investigativních akcí se ale nová verze tak úplně nezříká, nezřídka se sází na roztomilé převleky a paruky všeho druhu, zlotřilci jsou co nejzlotřilejší, akce co nejakčnější a ženská síla co nejsilnější. Zápletka s povážlivě nebezpečnou novou technologií má jednoduché parametry, Naomi Scott, co je původně zakřiknutou systémovou inženýrkou a která má během dvou hodin být vpravena do víru akce coby právoplatná členka týmu, projde zábavnou proměnou a rovněž osvědčená hra na dvojité agenty pochopitelně nesmí chybět. Kristen Stewart se svojí dvojí orientací z civilního života byla jistě nadšena z přítomnosti lepých hereček, je vzorným tahounem a hodnou kolegyní, neb svým méně slavným kolegyním Elle Balinske a Naomi Scott nijak neubírala pole působnosti a herecký prostor. Jejich mužské protipóly se musely smířit s tím, že dostanou v rámci ženské síly zabrat a jejich zlovůle bude po zásluze potrestána, tudíž není ušetřen z pánského osazenstva (téměř) nikdo. Jonathan Tucker dostal roli snů, neb ztvárnil nemluvného psychopata. K nepřehlédnutí je i legendární Patrick Stewart, jehož časté dobré rozpoložení budilo dojem, že má pro eskapády Andílků pochopení. Elizabeth Banks, která měla z tvůrčího hlediska vše na povel, není v žádném případě Michael Bay v sukních. Ostatně žena na režijní sesli ne vždy dosáhne vrcholných akčních sfér jako muž. Takže v konečném součtu film akcí nepřetéká, její poměr je vyvážen a kvalita je ucházející. Zábavné zvraty a nečekaná úmrtí jsou jistě plusem jejího scenáristického podílu. Nač žehrat na tuto verzi. Má své odlišnosti a příliš se neváže být prudce inteligentní. Vyhovovat bude těm, co vyhledávají komerční zábavu, u které se vypíná. 10/10 ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Čakal som, kedy to skončí. Zažil som starých Anjelikov v telke a bola to sračka, nových v kinách a bola to sračka, a toto pokračovanie je neprekvapivo zbytočný shit. Lokácie sa striedajú neustále a úplne neopodstatnene, akčné a bojové scény sú nepostačujúce, prevlekových je málo, humoru ešte menej. Kristen ako hlavná hviezda dostala hláškovaciu rolu a jak je extrémne hot len tesne zakrýva, že to dievča nemá ani náznak komediálneho talentu. Naomi Scott je miestami až dychberúco krásna, ale zase nevie hrať, a proti tej tretej moc výhrad nemám, ibaže je z nich pekná najmenej, má tuctový face a je na môj vkus moc vysoká. Nedivím sa, že to prepadlo. Dve a pol hviezdy dám, lebo som ich dal aj na filmy s Cameron Diazovou, ale keď toto píšem sedím ešte stále v kine, a už teraz si detailnejšie pamätám len Naomi s obojkom v červených šatách, a sklamane uvažujem, jak skvelé porno to mohlo byť. Fail roku. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Tuctový akčný špionážny film. Nič viac, nič menej. Banks sa vyjadruje k feminizmu spôsobom, aký by sa hodil skôr do osemdesiatych, max. deväťdesiatych rokov, v tomto zmysle táto girl power pôsobí skôr ako dvojhodinový videoklip Spice Girls. Každopádne Banks ma príjemne prekvapila čo sa týka akčných scén a film celkom slušne šlape, ale prisámbohu som prvú hodinu vlastne vôbec nevedel, o čo kráča. Hlavnou postavou je Naomi Scott a osobne ju vďaka tomuto filmu budem naďalej sledovať. No a ešte k tomu búraniu stereotypov, milostná zápletka sa tu črtá medzi sexy akčnou ženskou a klasickým nerdom, ale reálni nerdi a panici by to nemali brať príliš vážne, aby sa v realite nespálili. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Absolutní propadák. Charlieho andílci jsou a budou pouze ve složení Diaz, Barrymore a Liu ! Tohle nebylo vůbec akční, vtipný, chytrý a sexy už vůbec ne (překvapivě se mi tu nejvíce líbila Kristen). Je to strašně ukecaný, nudný, obyčejný. V závěru už jsem to musel přeskakovat. Navíc točeno v Německu a Turecku - BLIVAJZ ! ()

Související novinky

Le Mans '66 je hit, andílci propadli

Le Mans '66 je hit, andílci propadli

18.11.2019

Zatímco závodní drama Le Mans '66 s Christianem Balem a Mattem Damonem vyrazilo vstříc silné oscarové kampani s velmi pozitivními recenzemi a globálním otvírákem 52,4 milionů dolarů, reboot Charlieho… (více)

Charlieho andílci našli nového Bosleyho

Charlieho andílci našli nového Bosleyho

19.09.2018

V chystaném remaku Charlieho andílků s Kristen Stewart (Stmívání), Naomi Scott (Strážci vesmíru) a Ellou Balinska (Vraždy v Midsomeru) si čerstvě zahraje taky Patrick Stewart (Green Room, Logan).… (více)

Reklama

Reklama